Įkraunama...
Įkraunama...

Urinoterapija

klausimas - o kaciu ar sunu slapimo nebandet gerti? nedejot ant veido savo ismatu aplikaciju? gal butu dar nerealesnis poveikis bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 29, 19:05)
klausimas - o kaciu ar sunu slapimo nebandet gerti? nedejot ant veido savo ismatu aplikaciju? gal butu dar nerealesnis poveikis  bigsmile.gif  rolleyes.gif

matosi, kad bandziusi
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 29, 19:05)
klausimas - o kaciu ar sunu slapimo nebandet gerti? nedejot ant veido savo ismatu aplikaciju? gal butu dar nerealesnis poveikis  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Klausimas - o prie ko čia kačių ir šunų šlapimas???
Prie ko čia išmatos??? Gal nebesvaikim, a doh.gif Čia tema apie urinoterapiją.
Atsakyti
smile.gif Na idomi si tema, seksiu ja, girdejau apie slapimo nauda, ir pati esu naudojus du kartus, pirma karta kai pamaciau, o tiksliau buvo toks nutikimas, kai buvau maza, ziema su kaimynu vaikais ciuzinejom nuo kalno, ir kaip ten buvo kad tas kaimynu vaikas galva prasiskele,parbegom namo visi, jis nubego i kambari, ir po keliu minuciu jis vel iseina ir prie tos zaizdos prisidejes slapia skiautele, nu ir pradejom klausineti ka cia turi, pasake kad suvilgdytas slapimu, bet kazkaip nesijuokem, ir man tas istrigo, paskui budama paaugle, kazkoks pa odos skaudulys isdygo, tinti kaip pradejo, irko tik nedejau, paskui tsiminiau ta slapima, nu galvoju kad nieko neprarasiu,pameginsiu ta slapima, ir ka manot po poros valandu tinimas ryskiai mazejo, Dar kazkur skaiciau kad rase mergina, kad jos drauges veido oda kai kudikio, ir kai ji pakliause ka tu darai, jinai atsake nori tikek nori ne, bet tepu rytais rytinio slapimu. As kazkaip tikiu ta jo nauda, tik taip nedrystu dar veido tepti.
Atsakyti
Tema kaip ir vietoj, ale jei bogu seniai taip besijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
o ar yra koks nors poveikis? ;D tarkim isorinio vartojimo
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 01, 20:25)
matosi, kad bandziusi

deja, tokiom nesamonem neuzsiimu biggrin.gif
tam yra kur kas siuolaikiskesnes priemones rolleyes.gif kuriu poveikis yra patvirtintas kliniskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 04 gruodžio 2008 - 13:13
Aha, įkišiu ir aš savo trigrašį. Aš nesitepu veido šlapimu.Tačiau esu išbandžiusi kitaip. Mano vyriausiam vaikui prieš kelis metus augo votys ant kojų. Tiesiog pradėjo dygti ir tiek. O jos baisiai skausmingos. Taigi, išbandžiau tokį receptą, iš pradžių labai abejodama jo nauda. Bet, kad neturėjau ką daugiau daryti. Receptas toks:sutarkuoji svogūną, ūkišką muilą,visą tą košę praskiedi šlapimu,bet būtų geriau kūdikio. Tą košelę dedi ant nepratrūkusios voties, laikai per naktį. Rytą votis jau būna pratrūkus ir laisvai gali išvalyti pūlius. Ir tynimas atslūgsta. Taip pat daviau Bgrupės vitaminų ir mielių tablečių. Labai greitai viskas susitvarkė. Tų kompresų nauda buvo akivaizdi. O taip pat prie sumuštos, ištinusios vietos pridėjus kompresą tinimas atslūgsta. Man padėjo.
Atsakyti
as taip pat susidomejau sia tema ir man iskilo klausymas ar butinai reikia tepti rytini slapima ar galima ir vakarini? biggrin.gif
Atsakyti
Manbo mociutei ant kojos buvo "roze".. kai buvau mazyte ji manes prasydavo, kad as pasy... smile.gif o slapima mano ji tepdavo ant savo tos zaizdos. Slapimas budavo rytinis. Kiek pamenu kazkiek padedavo. Beje dar ir gerdavo jin ji thumb_yello.gif
Atsakyti
kazin o jei tepciau vakarini ar blogiau butu g.gif
Atsakyti
Na nesu labai as uz ta urino terapija, bet pries koki pusmeti turejau toki nutikima - atsikeliu ryte, o ant akies didziausias miezis, o vakare svarbus pasimatymas, nu nors nusisauk doh.gif Pasitariau su mama blush2.gif , sako dek slapimo kompresus, tai as savo slapimo kompresus dejau kokias 3 val - ir miezio kaip nebuta, vakare akis buvo kuo graziausia, be patinimo ar paraudimo... O siaip tai mieziai gi gan sunkiai praeina... Vat ir netikek stebuklais wink.gif
Atsakyti