klausimas - o kaciu ar sunu slapimo nebandet gerti? nedejot ant veido savo ismatu aplikaciju? gal butu dar nerealesnis poveikis
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 29, 19:05)
klausimas - o kaciu ar sunu slapimo nebandet gerti? nedejot ant veido savo ismatu aplikaciju? gal butu dar nerealesnis poveikis
matosi, kad bandziusi
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 29, 19:05)
Klausimas - o prie ko čia kačių ir šunų šlapimas???
Prie ko čia išmatos??? Gal nebesvaikim, a Čia tema apie urinoterapiją.
Na idomi si tema, seksiu ja, girdejau apie slapimo nauda, ir pati esu naudojus du kartus, pirma karta kai pamaciau, o tiksliau buvo toks nutikimas, kai buvau maza, ziema su kaimynu vaikais ciuzinejom nuo kalno, ir kaip ten buvo kad tas kaimynu vaikas galva prasiskele,parbegom namo visi, jis nubego i kambari, ir po keliu minuciu jis vel iseina ir prie tos zaizdos prisidejes slapia skiautele, nu ir pradejom klausineti ka cia turi, pasake kad suvilgdytas slapimu, bet kazkaip nesijuokem, ir man tas istrigo, paskui budama paaugle, kazkoks pa odos skaudulys isdygo, tinti kaip pradejo, irko tik nedejau, paskui tsiminiau ta slapima, nu galvoju kad nieko neprarasiu,pameginsiu ta slapima, ir ka manot po poros valandu tinimas ryskiai mazejo, Dar kazkur skaiciau kad rase mergina, kad jos drauges veido oda kai kudikio, ir kai ji pakliause ka tu darai, jinai atsake nori tikek nori ne, bet tepu rytais rytinio slapimu. As kazkaip tikiu ta jo nauda, tik taip nedrystu dar veido tepti.
Tema kaip ir vietoj, ale jei bogu seniai taip besijuokiau
QUOTE(nep @ 2008 12 01, 20:25)
matosi, kad bandziusi
deja, tokiom nesamonem neuzsiimu
tam yra kur kas siuolaikiskesnes priemones kuriu poveikis yra patvirtintas kliniskai
Aha, įkišiu ir aš savo trigrašį. Aš nesitepu veido šlapimu.Tačiau esu išbandžiusi kitaip. Mano vyriausiam vaikui prieš kelis metus augo votys ant kojų. Tiesiog pradėjo dygti ir tiek. O jos baisiai skausmingos. Taigi, išbandžiau tokį receptą, iš pradžių labai abejodama jo nauda. Bet, kad neturėjau ką daugiau daryti. Receptas toks:sutarkuoji svogūną, ūkišką muilą,visą tą košę praskiedi šlapimu,bet būtų geriau kūdikio. Tą košelę dedi ant nepratrūkusios voties, laikai per naktį. Rytą votis jau būna pratrūkus ir laisvai gali išvalyti pūlius. Ir tynimas atslūgsta. Taip pat daviau Bgrupės vitaminų ir mielių tablečių. Labai greitai viskas susitvarkė. Tų kompresų nauda buvo akivaizdi. O taip pat prie sumuštos, ištinusios vietos pridėjus kompresą tinimas atslūgsta. Man padėjo.
Na nesu labai as uz ta urino terapija, bet pries koki pusmeti turejau toki nutikima - atsikeliu ryte, o ant akies didziausias miezis, o vakare svarbus pasimatymas, nu nors nusisauk Pasitariau su mama , sako dek slapimo kompresus, tai as savo slapimo kompresus dejau kokias 3 val - ir miezio kaip nebuta, vakare akis buvo kuo graziausia, be patinimo ar paraudimo... O siaip tai mieziai gi gan sunkiai praeina... Vat ir netikek stebuklais