Įkraunama...
Įkraunama...

Urinoterapija

mano nuomonė aiški nuo anksčiau - aš už, pakol nieko blogo nenutiko.
Tiesiog nereikia įrodinėti, kad tai netinkamas dalykas naudojimui, kaip kieno oda priima wink.gif
o tu bent jau mėginai?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 05, 19:58)
mano nuomonė aiški nuo anksčiau - aš už, pakol nieko blogo nenutiko.
Tiesiog nereikia įrodinėti, kad tai netinkamas dalykas naudojimui, kaip kieno oda priima wink.gif
o tu bent jau mėginai?

Nemeginau, jei neatidziai skaitet, tai pakartosiu - as uz vartojima isoriskai, bet ne uz gerima, jei jums tinka ir patinka, naudokit i sveikata
Atsakyti
na man viskas tik į gera eina. smile.gif

aš išvykstu gan ilgam laikui, tai parašau, kad poto nemanytumėt jog miriau nuo urinoterapijos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ole @ 2008 09 06, 08:30)
na man viskas tik į gera eina. smile.gif
aš išvykstu gan ilgam laikui, tai parašau, kad poto nemanytumėt jog miriau nuo urinoterapijos. thumbup.gif

sekmes kelionej tada mirksiukas.gif lauksim griztant mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ole @ 2008 09 06, 08:30)
kad poto nemanytumėt jog miriau nuo urinoterapijos. thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geras pasisakymas. Sėkmės.
Atsakyti
Ar jau yra kokiu rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 09 08, 18:49)
Ar jau yra kokiu rezultatu?

Kam?
Atsakyti
na ikisiu ir as savo nosyte smile.gif kazkada anksciau esu naud savo slapima veidui valyti keleta savaiteliu.. mano odyte truputi misri, nera jautri, tiesa pasakius man buvo truputi per stipru,toks dirginantis poveikis, o rezultato zymaus kaip ir nepastebejau, tad greitai ji ir pamirsau 4u.gif naudoju siaip ivairias naturalias priemones kas mano odai zinau tinka. anyway nesu pries nusiteikusi, tikiu prie tam tikru indikaciju pavartojus isoriskai yra gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 08, 20:24)

Sysiaus vartotojams ant veido. Ir Makaliau, rasete, kad tu, kurie vartoja urina ant veido arba geria ja, 'veido oda nereali'. Tai as noriu paklausti, is kur tokios zinios? Ar esate daug mates tokiu zmoniu ir kaip ju veidai atrodo. O gal internete radote "pries ir po" nuotrauku. Noreciau kad duotumete nuoroda, jei taip.
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2008 09 02, 20:48)
ŠA smile.gif

O Jūs bent matėt veido odą tų žmonių, kurie geria šlapimą arba ant veido tepasi?
Ji nereali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 09 rugsėjo 2008 - 10:03
Dar nei viena tema sitame forume skaitydama taip nesijuokiau, ypac makaliaus pasisakymai man patiko hihihi.gif Ole butinai parasyk kai grisi, kad kiti isitikintu, jognenumirei biggrin.gif
As tai zinau, kad mano pazistama gere savo vaiko slapima kai buvo plauciu uzdegimas. Nieks nezino ar nuo jo greiciau pasveiko. As pati tai ne viskam pasiryztu, bet visada palaikau tuos kuriems reikia palaikymo ir kurie viska isbando. Siuo atveju man butu priimtinesnis isoriskas naudojimas, bet nelabai turiu problemu su oda. Na kaip sake musu skeptike jei padetu nuo migrenos tai gal ir as gerciau clap.gif
Atsakyti
[quote=Ole,2008 09 03, 19:01]
aš pvz tai laikau gal pusdienį. Tik dabar man neaišku, ar smirdžiu ar ne. g.gif nes pati neužuodžiu, bet gal če nosis atbuko. g.gif

Tikriausiai tau kvapas tinka lotuliukas.gif
(Nepyk, tiesiog taip sakoma, kad jei neužuodi kvapo, reiškia jis tau tinka lotuliukas.gif )

Temele tai thumbup.gif Juokiausi iki ašarų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supertevai: 11 spalio 2008 - 23:53
mano tevas urinoterapijos pagalba issigyde psoriaze thumbup.gif
Atsakyti