Įkraunama...
Įkraunama...

Urinoterapija

Kai buvau vaikas tekdavo skalauti gerkle juo nuo skausmo. Nes mama buvo prisiskaicius visokiu stebukliniu straipsniu. Ale nieko jis nepadedavo labiau nei vanduo su druska.
Mano tevas tada sake: sisiuku uzsigerkit, kakuciu uzsikaskit, ir busit sveikos bei laimingos laugh.gif laugh.gif laugh.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 04 rugsėjo 2008 - 11:34
mano mociute netgi gerdavo nuo persalimo, tai tikrai jai padedavo, bet as mieliau arbateles gerciau, va kaip tik persalus esu, tai ir geriu arbatas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 11:35)
mano mociute netgi gerdavo nuo persalimo, tai tikrai jai padedavo, bet as mieliau arbateles gerciau, va kaip tik persalus esu, tai ir geriu arbatas rolleyes.gif

mano mama irgi gerdavo ir man liepdavo, bet as nepamenu, atrodo, tik gerkle skalavau. atsimenu pirma karta apsivemiau kai taip dariau. man irgi mieliau arbateles. nelabai tikiu jo galiomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 09 04, 12:41)
mano mama irgi gerdavo ir man liepdavo, bet as nepamenu, atrodo, tik gerkle skalavau. atsimenu pirma karta apsivemiau kai taip dariau. man irgi mieliau arbateles. nelabai tikiu jo galiomis g.gif

kai niekas nepadeda, gal ir gerai isbandyt unsure.gif bet arbatos bent jau man tai padeda, ir kol padeda, neeksperimentuosiu ax.gif na as nepamenu, kaip ten buvo, kai maza buvau, bet tikiuos, kad mama, prisiklausiusi mociutes naminiu receptu, negirdydavo man jo vietoj arbateliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 02, 22:08)
Bet kai į Lietuvą šitas dalykas ateis ir išpopuliarės (kitose šalyse tai jau žinoma, nesmerkiama ir populiaru), tai prisiminsit mano žodžius biggrin.gif

Šitas dalykas jokia ne naujiena, mano mamai dar atgimimo laikais jos tetulytė apie tai lietuviškai leistą knygiūkštę padovanojo kaip apie nerealią panacėją. Neišpopuliarėjo kažkaip žiūrint iš laiko perspektyvos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 rugsėjo 2008 - 15:01
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 04, 15:59)
Šitas dalykas jokia ne naujiena, mano  mamai dar atgimimo laikais jos tetulytė apie tai lietuviškai leistą knygiūkštę padovanojo kaip apie nerealią panacėją. Neišpopuliarėjo kažkaip žiūrint iš laiko perspektyvos...

kaip idomu bigsmile.gif kelintu metu leidybos ta knygute? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ole @ 2008 09 03, 10:13)
vaistų bei kosmetikos firmos žino apie šlapimo geras savybes organizmui, - ir būtent todėl jas nuo mūsų, paprastų mirtingujų slepia?

O iš kur jūs žinote, jei slepia? g.gif Taip slepia, kad visi žino ką slepia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 04, 16:09)
O iš kur jūs žinote, jei slepia?  g.gif Taip slepia, kad visi žino ką slepia?  bigsmile.gif

Taigi lietuviškai sako - nuo paprastųjų mirtingųjų slepia. Negi neaišku biggrin.gif Ji - nemirtinga.
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 16:03)
kaip idomu bigsmile.gif kelintu metu leidybos ta knygute? bigsmile.gif

Neturiu supratimo, nes ji ne mano namuos, tiesiog jokia čia ne naujiena - užėjo ir praėjo ta susidomėjimo banga jau prieš keliolika metų. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2008 09 04, 16:11)
Taigi lietuviškai sako - nuo paprastųjų mirtingųjų slepia. Negi neaišku  biggrin.gif Ji - nemirtinga.

Nu dabar jau aišku kai pasakei, reik suprast, kad turėtų būt aišku ir kodėl bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 09 04, 16:15)
Nu dabar jau aišku kai pasakei, reik suprast, kad turėtų būt aišku ir kodėl  bigsmile.gif

Suprasi, kai šlapimo išgersi rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kad jau ir taip aišku, kad viskas dėl to paties bigsmile.gif
Atsakyti
Na nemazai produktu sudeciu galima pasiskaityt, i kuriuos ieina karbamidas - dar kitaip slapalas, cia tikrai ne naujiena ir ne paslaptis, tiesiog kremuose ir kituose produktuose be sio komponento dar kitu sudedamuju daliu buna, galbut tai yra komercine paslaptis, patentas ar kazkas panasaus. Kokia cia gali buti paslaptis, jei internetas prigrustas informacijos apie slapima rolleyes.gif
Atsakyti