QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 04, 16:35)
Manes vaikystei prase kad sisiociau i puoduka,neva vaikuciu sysius tyras neuzterstas ir pades serganciam persalusiam seneliui..bet man jo buvo gaila ir as nesisiojau.
Karta liepe valgyti saldzia sriuba, o man ji tokia slyksti per prieivarta suvalgiau, bet poto iskart atgal i lekste viska atpyliau...tai neikap nesuprantu kaip jus slapima geriat ir neatpilat, gi savaime kaip refleksas kosk atsipilt turetu...
jeigu jau taip stebuklingai gydytu spuogus gi tikrai butu ne kremai su slapalu o chemiskas analogas slapimo, bet kotais nera..
Karta liepe valgyti saldzia sriuba, o man ji tokia slyksti per prieivarta suvalgiau, bet poto iskart atgal i lekste viska atpyliau...tai neikap nesuprantu kaip jus slapima geriat ir neatpilat, gi savaime kaip refleksas kosk atsipilt turetu...
jeigu jau taip stebuklingai gydytu spuogus gi tikrai butu ne kremai su slapalu o chemiskas analogas slapimo, bet kotais nera..
Mielosios, grožio priemonių kūrėjai kremams naudoja ne "perdirbtą" ar "apdorotą" natūralų šlapalą, kaip kai kurios minėjo, o laboratorijose sukurtą. Todėl nemanau kad jo poveikis toks pat kaip natūralaus.
Nors pati dar nebandžiau, bet visomis keturiomis palaikau tas, kurios domisi urinoterapija ir ją taiko Pati irgi žadu pradėti naudoti (tiesa - kol kas tik išoriškai) - kažkodėl manau, kad turėtų pagelbėti mano veido odelei, nes turiu problemų (niekaip neatsikratau spuogų, nors man jau senai ne -iolika, paraudimų, sudirgimų ir t.t.).
Ole, ar tu šlapimą tepi ant viso veido ar tik problemines vietas? Kokia tavo odos būklė dabar, praėjus daugiau nei metams?
Atsiliepkit kam dar pagelbėjo šis gydymo būdas, kiek laiko naudojat, ar tikrai tvarkosi oda ir t.t.