Įkraunama...
Įkraunama...

Urinoterapija

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 04, 16:35)
Manes vaikystei prase kad sisiociau i puoduka,neva vaikuciu sysius tyras neuzterstas ir pades serganciam persalusiam seneliui..bet man jo buvo gaila ir as nesisiojau.

Karta liepe valgyti saldzia sriuba, o man ji tokia slyksti per prieivarta suvalgiau, bet poto iskart atgal i lekste viska atpyliau...tai neikap nesuprantu kaip jus slapima geriat ir neatpilat, gi savaime kaip refleksas kosk atsipilt turetu...

jeigu jau taip stebuklingai gydytu spuogus gi tikrai butu ne kremai su slapalu o chemiskas analogas slapimo, bet kotais nera..

Mielosios, grožio priemonių kūrėjai kremams naudoja ne "perdirbtą" ar "apdorotą" natūralų šlapalą, kaip kai kurios minėjo, o laboratorijose sukurtą. Todėl nemanau kad jo poveikis toks pat kaip natūralaus.
Nors pati dar nebandžiau, bet visomis keturiomis palaikau tas, kurios domisi urinoterapija ir ją taiko good.gif Pati irgi žadu pradėti naudoti (tiesa - kol kas tik išoriškai) - kažkodėl manau, kad turėtų pagelbėti mano veido odelei, nes turiu problemų (niekaip neatsikratau spuogų, nors man jau senai ne -iolika, paraudimų, sudirgimų ir t.t.).
Ole, ar tu šlapimą tepi ant viso veido ar tik problemines vietas? Kokia tavo odos būklė dabar, praėjus daugiau nei metams?
Atsiliepkit kam dar pagelbėjo šis gydymo būdas, kiek laiko naudojat, ar tikrai tvarkosi oda ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svaraine: 25 spalio 2009 - 23:05
Na ir mane sudomino sitas gydymosi budas. Jau kuri laika skaitineju apie urinoterapija ir randu ivairiu nuomoniu. Pati megstu isbandyti visokius dalykus, todel mintis prausti veida slapimu manes nei kiek negasdina. Noriu jaunesne buti, tiksliau, nesenti blush2.gif
Tik vat koks tai mano odai poveikis bus neaisku. Oda misriai riebi, o va slapalas kaip tik sausai odai rekomenduojamas, labai drekina. O gal man kaip tik probleminese vietose issivalys inkstirai?
g.gif
Gaila, sitos diskusijos apmire. Butu idomu, jei dar kas pasidalintu savo patyrimais ir atradimais smile.gif
Sekmes besidomincioms netradicine medicina mirksiukas.gif
Atsakyti
Siulyciau paskaityti knyga Polis Bregas "Sveikai gyventi". Joje daug kalbama apie slapima. Knyga galite parsisiusti internetu.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 07 13, 13:23)
O jūs man pasakykit nors vieną priemonę, kuri padėjo...nuo spuogų.........

vienintelis kuris seka sia tema jau ilgoka laika, ir domisi sia terapija butent del spuogu,del to taves noriu ir paklausti,zodziu kaip supratau bandei ir tepti ir gerti urine,tai kaip rezultatai, ar pagelbejo g.gif ???

Siaip kiek as esu girdejusi, liaudes medicina giria ypatingai vaiku slapima,o sioje temoje pirma karta suzinojau apie asmens naudojancio savaji slapima nauda bigsmile.gif thumbup.gif

Turiu problemine,misria veido oda,paauglystej spuogu nebuvo,gime pirmas vaikas ir atsirado doh.gif , isbandziau VISKA ka galima isbandyti ir naturalias priemones,tokias kaip zoleles,ir neziurint i kaina garsiu firmu produktus, lankiausi pas kosmetologu,ju patarimais nusipirkau veido sauna,veido soliariuma,prisipirkau visokiu kaukiu,kas atseit turetu isgydyt veido oda!....taip per pora metu sukisau nemaza suma tiesiog i gera vieta,niekas nepadejo,o kai kurias veido vietas dar labiau issausino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 26 sausio 2010 - 11:00
Ar dar atsilieps merginos, bandžiusios tepti veidą? Tai ar buvo poveikis? Smarkiai aš čia pavėlavau, bet tikiuosi kas nors atsiliepsite smile.gif
Atsakyti
karta maciau laida (uk Richard&Judy) kurioje dalyvavo dvi poniutes ir is sampano tauriu gere savo slapima,sake jog tai daro jau kelis metus niekuo neserga atrodo graziai jaunatviskai ir t.t. nors tai buvo kazkur pries 6 metus bet man tas vaizdelis kazkaip vis nedingsta is galvos,cia ne visai i tema,bet prisiminiau ir parasiau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano oda misri, ir daznai turiu su ja problemu, tai spuogu mase, tai isauseja baisiai... ir daznai gidredavau, kad slapimas ramina oda, kad pagereja jos busena... Naudojau ir brangias priemones, ir daktaru paskirtus tepalus, bet nieko nepadedavo, pries miega visada tepiausi naktiniu kremu, bet ryte atsikelus mano veido oda budavo issausejus. Kai pradejau tepti slapimu, o tai darau tik 2savaites, jauciasi jos svelnumas, spuogai tapo blyskesni, pakolkas patenkinta rezultatu. Naktinio kremo man jau nebereikia, nes ryte oda buna gaivi... Daugumai slapimas asocijuojasi kaip kaskas slykstaus, bet tik tiems kas neturi rimtu problemu su ja... Beje kas bijo kvapo - galiu pasakyti kad jo nebelieka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2010 04 05, 17:27)
Sveiki,
mano oda misri, ir daznai turiu su ja problemu, tai spuogu mase, tai isauseja baisiai... ir daznai gidredavau, kad slapimas ramina oda, kad pagereja jos busena... Naudojau ir brangias priemones, ir daktaru paskirtus tepalus, bet nieko nepadedavo, pries miega visada tepiausi naktiniu kremu, bet ryte atsikelus mano veido oda budavo issausejus. Kai pradejau tepti slapimu, o tai darau tik 2savaites, jauciasi jos svelnumas, spuogai tapo blyskesni, pakolkas patenkinta rezultatu. Naktinio kremo man jau nebereikia, nes ryte oda buna gaivi... Daugumai slapimas asocijuojasi kaip kaskas slykstaus, bet tik tiems kas neturi rimtu problemu su ja... Beje kas bijo kvapo - galiu pasakyti kad jo nebelieka.. smile.gif

butu idomu suzinoti, ar dar tai darai?
Atsakyti
Mano nuomone gyvename nebe akmens amziuje. Mokslas pazenges ir manau yra kazkokiu priemoniu kuriu poveikis tas pats ir geresnis. Nemanau kad yra reikalas tepliotis veida slapimu! Man slykstu butu, juk tai medziagos kurias organizmas atmeta, nes tai nuodingos medziagos. Siaubas merginos, negi taip tingit pasieskoti atitikmenu??? g.gif
Atsakyti
Aš apie veido tepimą nesu girdėjus, bet va kalbant apie žarnyno valymą, tai šlapimas yra nepakeičiamas dalykas thumbup.gif tai va ką aš žinau ir bandžiau savo kailiu: žarnyną galima išvalyti geriant tam tikrą skystį (yra spec molis už 200pinigų,, arba tiesiog sūdytą vandenį bet pastarasis ne toks efektyvus) arba tam tikrą skystį susileisti į žarnas per išangę (kitaip sakant klizmą). abiem atvejais pasikiemas tas pats rezultatas - išvalomas žarnynas su visais parazitais. bet pirmu atveju už molį mokate 200 lt, o antru atveju į žarnas pompuojate savo šlapimą (ne gryną, o pavirtą atitinkamai). taip kad nenurašyčiau aš šio reikalo kaip niekinio wink.gif
Atsakyti
Man tai labai padėjo, kai pasisukau koją. Pasisiuodavau ant merliuko ir dėdavau ant čiurnos, po to elastiniu bintu aprišdavao. Tai nuėmė skausmą ir tynimą. O pažįstama gerdavo, tai labai pagražėjo veido oda. Nes linkęs spoguotis, tai dingo visi spuogai
Atsakyti
QUOTE(madam1959 @ 2011 10 13, 11:52)
Man tai labai padėjo, kai pasisukau koją. Pasisiuodavau ant merliuko ir dėdavau ant čiurnos, po to elastiniu bintu aprišdavao. Tai nuėmė skausmą ir tynimą. O pažįstama gerdavo, tai labai pagražėjo veido oda. Nes linkęs spoguotis, tai dingo visi spuogai

Idomu g.gif Kaip ir kiek ta pazystama gerdavo, gal yra kokiu knygu apie tai. bigsmile.gif
Atsakyti