o gal kas tepetes kas turit spuoguota oda
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 11, 23:59)
Kazkaip pagalvojau, kad jeigu tyrimams visada praso nevalgius negerus rytinio slapimo, tai turbut skiriasi tuo, kad dienos eigoj nuo maisto issiskiria kazkokiu kaip ale priemaisu, juk viskas kol pereina per organizma ir issiskiria... Bet cia tik mano pamastymai
Nu tu cia gerai pasakiai.. mazdaug praso ateiti nevalgius ir negerus rytinio slapimo
QUOTE(agnule @ 2009 01 12, 23:21)
o gal kas tepetes kas turit spuoguota oda
mano oda linkusi i atopini dermatita tai naudoju eucerin krema veidui su 5% procentais slapalo (http://www.eucerin.lt/1111), jo deka oda islieka pasakiskai svelni, puikiai sudrekinta o kvapas jo vos jauciamas,taciau tikrai nera nemalonus. nieko panasaus i slapimo kvapa tikrai nera zinau kad yra ir kunui losjonu su slapalu ir dermatologai juos is tiesu giria ir rekomenduoja. yra ir su didesne nei 5% doze. eucerin.lt yra siek tiek info, galima dar nete paieskot jei domina.
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 13, 17:46)
mano oda linkusi i atopini dermatita tai naudoju eucerin krema veidui su 5% procentais slapalo (http://www.eucerin.lt/1111),
Slapalas ir slapimas tas pats?
QUOTE(amber123 @ 2009 01 13, 22:22)
Slapalas ir slapimas tas pats?
Ne, šlapalas yra šlapimo sudedamoji dalis
O as nesupratau, Daugiaziede, tu naudojai slapima veidui pati ar ne? jei taip, kaip jis veikia (suprantu, kad tai turi buti kompleksinis dalykas, kaip ir rasei: sveika mityba ir tt)... Bo man po sveiko valgymo, eme rastis negrazi oda... matyt visas 'brudas' aina lauk
QUOTE(IMK @ 2009 01 25, 22:01)
O as nesupratau, Daugiaziede, tu naudojai slapima veidui pati ar ne? jei taip, kaip jis veikia (suprantu, kad tai turi buti kompleksinis dalykas, kaip ir rasei: sveika mityba ir tt)... Bo man po sveiko valgymo, eme rastis negrazi oda... matyt visas 'brudas' aina lauk
Taip,as tepiausi veida.Aprasiau kaip.Jei saziningai-stulbinancio poveikio nepajutau.Bent as.Gal del to,kad bandziau trumpa laika-apie savaite,pora..O reiktu nemaziau menesio.
Mano problema,kuria bandziau gydyti slapimu,taip pat buvo atsirade spuogai.Ju priezastis buvo karstas klimatas,kuriame tasyk gyvenau,uzsikimsusios poros nuo prakaito,purvo,dulkiu..Man pdejo paprasciausias muilas ir vanduo. O stebint ta poveiki,kuri dare urina,pasakyciau kad ji labiau tinka nuo rauksliu bei pamaitinti sausa oda.
Bet gali buti ir taip,kad kiekvienam ji daro vis kita poveiki...
P.S.nuo spuogu tiktu molio kaukes.Slapima cia panaudoti vietoj vandens,sumaisant su molio milteliais iki grietines tirstumo.
skaitau ir niekaip nesuprantu,kam pulti i tokius krastutinumus? nejaugi maza priemoniu nuo spuogu?juk ir naturaliu aliejuku,kremu yra,galu gale vaistazoliu nuovirai; bet gerti slapima
nenoriu nieko izeisti
nenoriu nieko izeisti
QUOTE(aguuu @ 2009 07 13, 04:36)
skaitau ir niekaip nesuprantu,kam pulti i tokius krastutinumus? nejaugi maza priemoniu nuo spuogu?juk ir naturaliu aliejuku,kremu yra,galu gale vaistazoliu nuovirai; bet gerti slapima
nenoriu nieko izeisti
nenoriu nieko izeisti
O jūs man pasakykit nors vieną priemonę, kuri padėjo...nuo spuogų.........
na esu girdejus apie toki buda gyditis nuo ligu. bet kiek ziau tam tikamas kudikio slapimas, del jo svaraus neuztersto organizmo
gerti negerciau jo, bet pasitepti isdrysciau
o koki poveiki jis daro odai? galbut lygina siek tiek?
gerti negerciau jo, bet pasitepti isdrysciau
o koki poveiki jis daro odai? galbut lygina siek tiek?
QUOTE(Makalius @ 2009 07 13, 13:23)
O jūs man pasakykit nors vieną priemonę, kuri padėjo...nuo spuogų.........
yra ju ne viena,man pvz labai padejo bioderma acn,pasaiskaityk apie naturalias priemones,kad ir www.kvapunamai.lt .jei naudoji patikrintas priemones ir reguliariai,tai tikrai padeda milijonus kart geriau nei mociuciu isgalvotas slapimas ant veido