Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 10 04, 13:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu saunuoles jus mamos  4u.gif Pati pakisau ta minti su kastonais, o dabar vis nepsiruosiu uzsiimt jais...geda peleda... blush2.gif Na kai darbus apsidirbsiu, kita savaite gal ir as padirbesiu, labai jau gundo tas ranku svelnumas  rolleyes.gif  ax.gif

o aš jau labai seniai apie tai buvau skaičiusi,prireikė trijų metų,kad kažką daryčiau blush2.gif .Nu bet dabar tie daržai visai mane pavogė.Va kaip tik nuo sodybos,tiesa vakar sviestą išsimakalavau pati.O jogurtas kažkodėl nesigavo doh.gif ,tikriausiai nepakankamai karšta spienas buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 09 02, 23:23)
Na ka gi, issiviriau siandien muilo is muilo riesutu - panasu, kad pavyko thumbup.gif: Naudojam kaip skysta muila, indu plovikli ir skalbikli.

įdomu, jei palikus džiūti, ar gautusi iš jo kietas muilas?
Atsakyti
tai kaip sekasi kaštoninius muilus džiovinti?

aš šiandien irgi primaliau puodą kaštonų. man gavosi tokia masė, kaip plakta grietinėlė su riešutų drožlėmis. kažkaip neįsivaizduoju, kad ji galėtų į muiliuką sudžiūti g.gif
Atsakyti
Mano muilas į šiušlinę iškeliavo blush2.gif apaugo pelėsiais...
Bet aš jį ne pagal receptą dariau, apipelėjo arba dėl to, kad buvo virti, įmaišyta alyvuogių aliejaus, gal dėl to, kad negavo saulės. Na, nežinau g.gif Bet dublis nr. 2 bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 10 08, 11:25)
tai kaip sekasi kaštoninius muilus džiovinti?

aš šiandien irgi primaliau puodą kaštonų. man gavosi tokia masė, kaip plakta grietinėlė su riešutų drožlėmis. kažkaip neįsivaizduoju, kad ji galėtų į muiliuką sudžiūti g.gif

muiliukui tikrai reikia nulupti žievę,o taip perkošk,tai bus skalbimo priemonė.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 08, 14:58)
muiliukui tikrai reikia nulupti žievę,o taip perkošk,tai bus skalbimo priemonė.

na mes nors ir nulupom, bet su kombainu dalis vistiek nesusimalė... na toks muilas būtų kartu su pylingu hihihi.gif

perkošus: čia kuri dalis kam: kam drožlės, kam "grietinėlė"?

šiaip galvoju, rytoj daryti blynelius ir kišti į orkaitę džiovinimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 08 spalio 2008 - 14:21
pradžioj kalbėjot apie užsienietiškus kaštonus, dabar jau iš lietuviškų gaminat muilą?
Einu permesiu ką čia prirašėt. Nes netoliese auga medis, pilnas kaštonų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 10 spalio 2008 - 13:28
QUOTE(san @ 2008 10 05, 17:28)
įdomu, jei palikus džiūti, ar gautusi iš jo kietas muilas?

Manau, kad ne... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2008 10 10, 13:58)
pradžioj kalbėjot apie užsienietiškus kaštonus, dabar jau iš lietuviškų gaminat muilą?
Einu permesiu ką čia prirašėt. Nes netoliese auga medis, pilnas kaštonų smile.gif

Tai kad ne apie uzsienietiskus, o apie lietuviskus g.gif Is uzsienietisku tik muilo riesutas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 10 10, 13:58)

sudžiūvo mano rutuliukai,bet praustis tikrai neina,daug vandens kai patenka paprasčiausiai subyra.Manau būtinai žieves reikia nulupti manau g.gif .Nu kaip pilingas gerai,putoja,bet nedaug bet va ta sunka skalbimui liuks thumbup.gif .Turiu nuotraukas ,atrodo nekaip,bet nemoku įkelti gal kas galit?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 12, 09:43)
sudžiūvo mano rutuliukai,bet praustis tikrai neina,daug vandens kai patenka paprasčiausiai subyra.Manau būtinai žieves reikia nulupti manau g.gif .Nu kaip pilingas gerai,putoja,bet nedaug bet va ta sunka skalbimui liuks thumbup.gif .Turiu nuotraukas ,atrodo nekaip,bet nemoku įkelti gal kas galit?

Atsiųsk man į emailą, įkelsiu 4u.gif
Parašiau Až
Atsakyti
Parsivezem su MB is Turkijos alyvuogiu muilo, kvapelis jo visai ne koks ir labai neputoja. Tai jei as ta muila sutarkuociau, pavirciau, ipilciau kokiu EA, gal gautusi koks visai padorus skystas ranku muilas? lotuliukas.gif nes dabar guli nenaudojamas ir tiek. Gal skystas net putotu labiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 12, 13:56)
Atsiųsk man į emailą, įkelsiu  4u.gif
Parašiau Až

parašiau emailą ax.gif
Atsakyti