Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

QUOTE(lanksvuze @ 2009 06 02, 23:04)
na ar pavyko kazka pasidaryti panasaus?..
Papildyta:
o kaip tas muiliukas is kastono?..kokie atsiliepimai?..

Scrub'ai puikiai pavyko, o muiliuku is kastono taip ir nepasigaminau... ax.gif Bet kelios merginos cia bande ir dalinosi ispudziais... 4u.gif
Atsakyti
Labai noriu patarimo iš tų, kurios gamina muilą su šarmu. Vakar dariau ir aš. Bet šiandien kai patikrinau su lakmuso popierėliu Ph, rodo kokius 10. Ar įmanoma dar būtų sumažinti muile tą Ph, ar jau muilą mesti lauk? Muilą supjausčiau ir padėjau ant palangės džiūti. Beje, ar jis sukietės, ar ir liks tokio kietumo, kaip dabar , su pirštu paspaudus įsispaudžia duobutė. Dariau pagal internete rastą receptą ir nežinau, gal ką negerai dariau.
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2009 06 22, 13:33)
Labai noriu patarimo iš tų, kurios gamina muilą su šarmu.  Vakar dariau ir aš. Bet šiandien kai patikrinau su lakmuso popierėliu Ph, rodo kokius 10. Ar įmanoma dar būtų sumažinti muile tą Ph, ar jau muilą mesti lauk? Muilą supjausčiau ir padėjau ant palangės džiūti. Beje, ar jis sukietės, ar ir liks tokio kietumo, kaip dabar , su pirštu paspaudus įsispaudžia duobutė. Dariau pagal internete rastą receptą ir nežinau, gal ką negerai dariau.

atsakyt sunku nezinant tikslaus recepto, naudotu svarstykliu tikslumo etc..

taciau, kaip taisykle, muilo ph mazes dar keleta dienu - patikrink vel. taciau reikia tureti omeny, kad tie popiereliai nera tinkami muilo ph nustatymui, todel ju paklaida +-2. todel dabar tavo muilo ph greiciausiai 12, o ne 10.

su laiku muilas kietes.

Atsakyti
O kokie čia popierėliai ph nustatyti? Aš irgi norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 06 22, 21:05)
O kokie čia popierėliai ph nustatyti? Aš irgi norėčiau ax.gif

Lakmuso popiereliai. Pirkau "Avsistoje".
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, ką reiškia "Total Effective Lye Discount"? Čia iš šarmo skaičiuoklės. Kaip geriau, ar kai ten mažiau tų procentų, ar daugiau rodo, kai bandau receptus susidaryt muilui?

O va čia mano muiliukai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatelem: 23 birželio 2009 - 08:33
Man reikia patarimo dėl kakavos sviesto.

Galvojau darytis lūpų balzamą ir dėti jo į muilą, be to, MB kosėja, tad šiandien nusipirkau vaistinėje. Bet kai grįžusi namo atidariau pakuotę, likau, švelniai tariant, apšalusi. Ten kažkokie miltukai, smirdantys vaistais blink.gif Be to, ant pakuotės parašyta "išviršiniai" g.gif

Kaip manote, kokį š... čia nusipirkau ir ką dabar su juo daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heart: 25 birželio 2009 - 09:52
QUOTE(Renatelem @ 2009 06 23, 09:04)
Dar norėjau paklausti, ką reiškia "Total Effective Lye Discount"? Čia iš šarmo skaičiuoklės. Kaip geriau, ar kai ten mažiau tų procentų, ar daugiau rodo, kai bandau receptus susidaryt muilui?

O va čia mano muiliukai
user posted image

kokie grazus wub.gif noreciau ir as muilu pasidaryt, gal pribresiu veliau, dabar nesiryztu dar blush2.gif nesuprantu as tu sarmu ir kaip su jais elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 06 25, 08:51)
Man reikia patarimo dėl kakavos sviesto.

Galvojau darytis lūpų balzamą ir dėti jo į muilą, be to, MB kosėja, tad šiandien nusipirkau vaistinėje. Bet kai grįžusi namo atidariau pakuotę, likau, švelniai tariant, apšalusi. Ten kažkokie miltukai, smirdantys vaistais  blink.gif  Be to, ant pakuotės parašyta "išviršiniai"  g.gif

Kaip manote, kokį š... čia nusipirkau ir ką dabar su juo daryti?

biggrin.gif

turbut tik vaistinej ar ant etiketes rasi atsakyma smile.gif

aisku tik, kad ne sviestas smile.gif jei miltukai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 06 25, 15:08)
biggrin.gif

turbut tik vaistinej ar ant etiketes rasi atsakyma smile.gif

aisku tik, kad ne sviestas smile.gif jei miltukai..  biggrin.gif

Kitoje temoje gavau patarimą patrinti tarp delnų. Taip ir padariau. Miltukai pavirto mase, panašia į sviestą. Bet vis tiek šlykščiai smirda vaistais. Kakavos kvapo nė gramo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 06 25, 14:50)
Kitoje temoje gavau patarimą patrinti tarp delnų. Taip ir padariau. Miltukai pavirto mase, panašia į sviestą. Bet vis tiek šlykščiai smirda vaistais. Kakavos kvapo nė gramo  g.gif

tikrai doh.gif prisiminiau, kad esu macius kakavos sviesto milteliu pirkt.
bet jie parduodami maisto ruosimui, tai isivaizdavau, kad kosmetikai jie mazaverciai.
Atsakyti
Pabūsiu bandomuoju triušiu tam sviestui-nesviestui. Tik ta vaistų smarvė nervina doh.gif
Atsakyti