Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

QUOTE(Renatelem @ 2009 06 02, 07:51)
Yra firminese Rutos parduotuvese.

Na tiktai ne Rūtoje. Visada turėjau kakavos sviesto iš Rūtos, bet kai pamačiau ir užuodžiau tikrajį kakavos sviestą, tai iškart kilo klausimas ką iki šiol aš ten vartojau doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 02 birželio 2009 - 07:34
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 08 31, 23:28)
Praleidau, reiks pasiskaityti  smile.gif Smagu, kad yra bendraminciu smile.gif
As irgi tingeciau nuolatos gamintis, na bet kol auginu klecka ir esu lengvai atitrukus nuo darbu, noreciau bent pabandyti, gal ir prigys koks neblogas receptukas  ax.gif
Turiu ideja pasigaminti muila-scrub'a su kavos tirsciais arba aguonomis...tik va kaip sustingdyti ta muila is skystos mases g.gif  ax.gif

na ar pavyko kazka pasidaryti panasaus?..
Papildyta:
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 09 01, 00:27)
Stai ka radau:)

user posted image
Papildyta:
Dar sis bei tas:
http://veganas.wordp...a-ir-riesutais/

o kaip tas muiliukas is kastono?..kokie atsiliepimai?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanksvuze: 02 birželio 2009 - 22:02
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 01, 17:29)
Neabejotinai Kvapų namuose.

gal zinot kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanksvuze @ 2009 06 02, 23:04)
na ar pavyko kazka pasidaryti panasaus?..
Papildyta:
o kaip tas muiliukas is kastono?..kokie atsiliepimai?..

Bandžiau daryt, bet man niekas nesigavo verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 06 08, 17:15)
gal zinot kokia kaina? smile.gif

50 gr -27 lt ax.gif
Atsakyti
idomu kaip tas muiliukas is kastonu? jis putoja?
Papildyta:
o kur kakavos svoesto kaune buna? noriu pasidaryti balzamus lupom.
o jie ilgai laikosi? nesugenda?
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 09, 17:42)
o kur kakavos svoesto kaune buna? noriu pasidaryti balzamus lupom.
o jie ilgai laikosi? nesugenda?

Kaune galima būtų per Agnum centrą Kvapų Namų produkcijos užsisakyti (per kažkiek laiko atveža į Kauną). Aš turiu pasidariusi lūpų balzamą nuo gruodžio - viskas jam gerai, nuostabiai kvepia ir drėkina wub.gif
Atsakyti
Apyniu pagalveles:

http://www.sodospalv...apyniu_pagalves
Atsakyti
Merginos, o gal bandet kremus su GHEE sviestu daryti? rolleyes.gif
Atsakyti
vakar iki isnaktu skaiciau visa jusu tema wub.gif . bet jau paskui net jegu neturejau ka nors parasyti...
kastonus butinai pati isbandysiu
Ghee is siaip rankoms ar kunui naudoju be jokiu priedu
zoliu ivairiu savo svariame sklype pamiskeje pasirenku. va ir siandien ten buvau zoleles rankaliojau (dilgeles, zemuogiu lapus ir ziedus, dirvine naslaite, dar jaunu berziuku radau, tai papildiau siek tiek, asiuklius - jau tinkami - ciobreliai dar nezydi, gaurometis irgi)
vakar nakti ant ikarscio da rir balzama lupoms spejau pasidaryti lotuliukas.gif

ai dar prisiminiau si galvos plovimo variantu vietoje sampunu: drauge sake garstycias naudoja, nebandziau, bet jai pasiteisina, as pati bandziau naturaliu muilu - nepatiko, bet galvoju gal ne ta muila pasirinkau (buvo avizu, pieno, medaus - tai gal tas pienas ne pats paciausias, bandysiu kita imti), bet siaip as kol kas ajurvediniu sampunu plaunu, o kas antra syki suplaktu kiausiniu. duona ir miltai nepatiko - duona (rugine, su raugu - sunkiai isisiplauna), miltai paskui vis tiek tokia kaip pelenais isbarstyta galva.
sako dar isrugomis galima plauti, tik po to reikia perskalauti siek tiek sarminiu vandeniu (pvz nuo per kelis saukstus medzio pelenu perlylus ji gautusi sarminis), bet as nebandziau, nors isrugu visada pasidarau daug, nes jomis prausiu veida, bet va sarminio vandens neturiu po ranka doh.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo atradimu 4u.gif Galbut kartosiuos, nes ne visa tema perskaiciau blush2.gif
Perskaiciau viename internetiniame pusl apie sodos naudojima pilingui (kunui, veidui, pedoms ir tt.) Pabandziau, blink.gif efektas labai patiko thumbup.gif nuo siol tik tai ir naudoju. Paimate soda i ranka ir tiesiog itrinate dregna oda, o po to tiesiog nuplaunate siltu vandenuku. thumbup.gif Jau svelnumelis thumbup.gif pabandykite!!!
Atsakyti
O aš pagal duotą receptą pasigaminau pienelį su ramunėlėmis, jis nėra tinkamas makijažo valymui, bet labai atgaivina odą. Naudoju tikrą karvės peiną iš ūkininkų. Galvoju kitą kartą patobulinti-įdėsiu truputėlį krakmolo (xi xi xi) ir alyvuogių aliejaus, kad būtų tirštesnė konsistencija. Kai pasigaminsiu, parasšysiu kaip sekėsi biggrin.gif
Atsakyti