Merginos SOS, kur Kaune gauti EMULSINIO VAŠKO, jau pavargau ieškoti, gal kas žino paslaptį?????
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 04 28, 15:32)
Merginos SOS, kur Kaune gauti EMULSINIO VAŠKO, jau pavargau ieškoti, gal kas žino paslaptį?????
nera , vienintelis budas laukti kol KN darbuotojos gris is Irano ir Kauno salone galesi uzsakyti ir atves
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 28, 18:23)
nera , vienintelis budas laukti kol KN darbuotojos gris is Irano ir Kauno salone galesi uzsakyti ir atves
Jap žinau jau, tik nuo gegužės 15 dienos bus priimami užsakymai norėtusi tik greičiau
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 04 28, 19:31)
Jap žinau jau, tik nuo gegužės 15 dienos bus priimami užsakymai norėtusi tik greičiau
greiciau butu paciai i vilniu atvaziuoti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 28, 21:08)
greiciau butu paciai i vilniu atvaziuoti
Į svetelius kvieti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 04 28, 20:28)
Į svetelius kvieti
KN vos ne antrieji mano namai
Oho, kiek merginos cia priraset jau Kuri laika cia nesilankiau, tai net nustebau Saunuoles
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 20, 23:19)
gera ideja pradeti nuo ''Melt and pour''
yra pirkti labai neblogu sudeciu muilo baziu.
yra pirkti labai neblogu sudeciu muilo baziu.
Sveiki,
Kokios tos muilo bazės?
O kuri nors jūsų yra bandžiusi daryti šampūną namie? Norėčiau sužinoti šampūno, tinkamo plauti aliejumi išteptus plaukus, receptą. Yra visokių būdų, kaip kad naudoti miltus, kiaušinius, bet jie neišplauna aliejaus. Paprastas muilas irgi neišplauna. Su šarmais gaminti nenoriu. Gal įmanoma iš kokio nors muilo, arba kaip nors padidinti išlydyto muilo plaunamąją galią?
Dar norėjau paklaust, kodėl jūs nenaudojat vien sumaišytų aliejų, o dar dedat vaško ir vandens? Ir dar, čia irgi ne prie ko, bet ką plaukams daro mėtų eterinis aliejus? Kartais nepradeda nuo jo slinkt plaukai?
Beje, jūs tikros šaunuolės. Sėkmės.
Apie emulsinį vašką http://www.healthcen...ion/41867/32302
Įdomu, ar jis tikrai nekenksmingas
Įdomu, ar jis tikrai nekenksmingas
Sveikutes, jungiuosi as i jusu bureli
Mane domina lanolinas, kas cia per daiktas, is kur gauti?
Ir lakmusas?? Kas ciaper daiktas, kam jis skirtas??
Kol visa tema perskaiciau, naktele
Dar del augaliuku turinciu saponino, perskaiciau, kad geriausia naudoti ziedus ir lapelius ir dar saknis.... O kur tu augaliuku galima rasti, kad ir dabar, pvz vaistinio putuoklio?
Jauciu, kad sapnuosiu dabar muilus ir kremu gamyba
QUOTE(Deimira @ 2008 12 02, 13:23)
Nusipirkau, knygelę, kurioje daug visokių grožio receptų,
štai vienas iš jų: kremas veido odai, jis man pasirodė gana paprastas, nesudėtingas.
Žolinis kremas
1valg. šaukštas lanolino,
2valg. šaukštai baltojo vaško
6valg. šaukštai bičių vaško,
6valg. šaukštai migdolų aliejaus, žolių losjono arba antpilo.
Vašką ir aliejų ištirpinti vandens vonelėje, atvėsinti ir laikyti šaldytuve. Į du arbat. šaukštelius šio kremo (išlydyto) pridėti šaukštelį savo norimo bet kurio žolių losjono arba antpilo.
štai vienas iš jų: kremas veido odai, jis man pasirodė gana paprastas, nesudėtingas.
Žolinis kremas
1valg. šaukštas lanolino,
2valg. šaukštai baltojo vaško
6valg. šaukštai bičių vaško,
6valg. šaukštai migdolų aliejaus, žolių losjono arba antpilo.
Vašką ir aliejų ištirpinti vandens vonelėje, atvėsinti ir laikyti šaldytuve. Į du arbat. šaukštelius šio kremo (išlydyto) pridėti šaukštelį savo norimo bet kurio žolių losjono arba antpilo.
Mane domina lanolinas, kas cia per daiktas, is kur gauti?
Ir lakmusas?? Kas ciaper daiktas, kam jis skirtas??
Kol visa tema perskaiciau, naktele
Dar del augaliuku turinciu saponino, perskaiciau, kad geriausia naudoti ziedus ir lapelius ir dar saknis.... O kur tu augaliuku galima rasti, kad ir dabar, pvz vaistinio putuoklio?
Jauciu, kad sapnuosiu dabar muilus ir kremu gamyba