Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

QUOTE(Hopeidea @ 2009 01 29, 22:52)
Ikeliu smaqqiuke muiliukus wub.gif  wub.gif  wub.gif

kokie mieli pyrageliai wub.gif wub.gif wub.gif
super bigsmile.gif
Atsakyti
labai smagūs muiliukai biggrin.gif aš irgi artimiausiu metu bandysiu kažką muilinio padaryti tongue.gif

beja, "Sveiki produktai" parduotuvėlėje Panoramoje šiandien radau kokosų aliejaus 250ml už 9 lt -sakė, kad jis nerafinuotas, ir ant buteliuko užrašyta kad 100% pure coconut oil. Kas su juo negerai, kodėl taip smarkiai pigesnis, nei "Kvapų namuose"?
Taipogi ten yra rožių vandens, 190ml už 6,48 lt. Bet ten kaip suprantu nėra hidrolatas, nes užrašyta sudėtis -vanduo ir rankomis rinktų rožių ekstraktas. Bet gal veidui tinka prausti, ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 01 30, 14:28)
labai smagūs muiliukai  biggrin.gif  aš irgi artimiausiu metu bandysiu kažką muilinio padaryti  tongue.gif

beja, "Sveiki produktai" parduotuvėlėje Panoramoje šiandien radau kokosų aliejaus 250ml už 9 lt -sakė, kad jis nerafinuotas, ir ant buteliuko užrašyta kad 100% pure coconut oil. Kas su juo negerai, kodėl taip smarkiai pigesnis, nei "Kvapų namuose"?
Taipogi ten yra rožių vandens, 190ml už 6,48 lt. Bet ten kaip suprantu nėra hidrolatas, nes užrašyta sudėtis -vanduo ir rankomis rinktų rožių ekstraktas. Bet gal veidui tinka prausti, ar nelabai?

Labukas, na kad butu nerafinuotas aliejus , kaip suprantu, turetu buti uzrasyta Virgin Coconut Oil.

Del roziu vandens, nieko negaliu pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 01 30, 13:28)

KTC?
rafinuotas
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 04, 19:21)
KTC?
rafinuotas

ačiū, jau taip ir supratau, nes nusipirkau pamėginti, tai jokio kvapo nesijaučia, tai ir supratau, kad rafinuotas. Na, ant veido, plauku netepsiu jo, bet kojoms, rankoms visai tinka kol kas.
Tik keista, kad pardavėja pamelavo g.gif arba ji labai norėjo parduoti, arba pati nesupranta koks skirtumas rafinuoto ir nerafinuoto doh.gif nes tvirtino, kad nerafinuotas tas aliejus verysad.gif
Tą rožių vandenį irgi nusipirkau, kadangi pigus, tai pilu jo ant plaukų po juodojo ridiko sulčių procedūros, kad neliktų nemalonaus kvapo. Plaukai labai kvepia ir atrodo patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
Merginoms, kurios laukia sviestu/alieju, muilu ir viso kito smile.gif, siuntinukas Kaune bus uz savaites - ketvirtadieni/penktadieni.

Jei kas dar noretu greitai prisijunti, parasykit man (siunciames sviestmedi, kakavos sviesta, kokoso alieju ir kt.)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 12, 12:55)
Merginoms, kurios laukia sviestu/alieju, muilu ir viso kito smile.gif, siuntinukas Kaune bus uz savaites - ketvirtadieni/penktadieni.

Jei kas dar noretu greitai prisijunti, parasykit man (siunciames sviestmedi, kakavos sviesta, kokoso alieju ir kt.)

As norejau del tu sviestu ir alieju, perkamu is afrikieciu parduotuviu ar interneto pvz. paklaust. Kaip zinot, kad jie 100% naturalus, pasitiketi sudetim, ar yra kokie nors sertifikatai ant produktu? g.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
gal kas galit pasiulyt kaip pasigaminti losjona riebiai odai
Atsakyti
gal man kuri nors gali pasakyti, ar tinka į savos gamybos kremą dėti medaus? Ar jis ten netiktų, ar nieko neduotų odai, ar kaip tik minkštintų ir maitintų? Ar esat bandžiusios? Internete radau balzamo receptą su aliejais, EA ir medumi, bet va kaip dėl kremų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 03 17, 19:46)
gal man kuri nors gali pasakyti, ar tinka į savos gamybos kremą dėti medaus? Ar jis ten netiktų, ar nieko neduotų odai, ar kaip tik minkštintų ir maitintų? Ar esat bandžiusios? Internete radau balzamo receptą su aliejais, EA ir medumi, bet va kaip dėl kremų?  g.gif

Mes medų naudojame pirtyje. Kai pasikaitiname, išsitriname kūną, veidą, dar pasikaitiname su medumi ir nuplauname. oda dar sekančią dieną būna kaip aksominė.
Tai gal ir kremui tinka.
Tiesa, aš darau muilą su medumi ir ramunėlių nuoviru. Tas muilas labai švelnus, tinka net veidui plauti. Mano uošvienė, kuriai padovanojau gabalėlį, sakė, kad po to net kremo nereikia.
Atsakyti
norejau paklausti, kokia yra linolino paskirtis? ka jis daro? ax.gif
taip pat ir emulsinis vaskas...? ax.gif nors pastarasis lygtais kietina, bet kietina ir biciu vaskas, tai ar negalima emulsinio pakeisti biciu vasku? aciu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

jei kam reikia galiu pasiulyti muilo riesutuku ax.gif
Atsakyti