QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 18:06)
Kokius kavos tirščius dėjai: nuplikytus ar ne?
Gal galėtum pasakyti, ką dar dėjai į šiuos scrub'us apart cukraus, aguonų? Gal receptūra panašį į scrub'o su kava?
Aha, dejau nuplikytus, is kavos aparato
Taip, receptura labai panasi:)
Cinamono scrub'as:
Taukmedis
Migdolu aliejus
Rudasis cukrus
Cinamono EA
Aguonu scrub'as:
Taukmedis
Migdolu aliejus
Baltasis cukrus
Aguonos
Jazminu EA
Savaitgali gaminsiu dar scrubus veidui pagal Palominos recepta ir dar lupu balzamus, pagaliau turiu biciu vasko
Na dar tik kakavos sviesto reikia susiveikt is Hales....
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 23:22)
Vonios sniego gniūžtės tai tas pats, kaip spalvotuose kvapuose pardavinėjami kvepiantys bumbulai? O kokia paskirtis vonios šnypštukų?
Beje, kas čia per druska "epsom salt"? Turiu jūros druskos, kur beriu į vonią, bet paveikslėlyje ji tokia smulki...
Taip, tokios pacios, su soda
Tik manau sveikesnes, nes namie gaminant galima pasireguliuot ju naturaluma, juk nededam, pvz. sintetiniu kvapu
Praejusia savaite Panoramoj buvau, tai vos neiskritau nuo Rygos manufakturos muilo fabrikelio koridoriuose tvyrancio tvaiko
Galva net sukasi, neisivaizduoju kaip ten parduotuveje tos pardavejos dirba
O apie epsom salts berods su merginom cia esam rase kelis puslapius atgal, ten dar tokiu panasiu scrub'u su epsom salts nuoroda buvo idėta
Manau tiktu ir paprasta druska, as turejau tokia berods is IKI pirkta Merselio druska
Ju buna ivairaus rupumo, manau galima ir veidui pasigamint, na, kazka panasauas kaip Anos Lotan sveitiklis su juros druska ir ananasu - man jis anksciau visai patikdavo
Tik dabar nekyla ranka naudoti, nes su visais negerais priedais...
Papildyta:
QUOTE(laumele @ 2008 12 11, 12:23)
as zinau , kad muila reikia l. ikgai virti . kazin ar rezultatas nenuvilia . ir idomu ar ir pradedanciam sekme garantuota.
Ziurint is ko gaminama. As jo nesu gaminus, tik 'pagerinus' pirktini. Nereikia jo virti visai, tik palaikyti karstai
Papildyta:
QUOTE(supersvocia @ 2008 12 11, 12:04)
Ginekologe sake,kad ukiskas muilas atitinka tos vietos PH.
Na keista
Irgi pirma karta apie tai girdziu
O gal geriau Sonett tas paprasta muiliukas? Jis bent bekvapis. Nes ukiski man nelabai skaniai kvepia, tinkami tik rubams skalbti