Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

Na va, ir aš pasiruošiau gamybai. Kalėdinėms dovanėlėms gaminsiu lūpų balzamą. KN gavau ir konteineriukų, ir bičių vaško. Bet man ten sakė,kad reikia lygiom dalim imti vašką, sviestmedžio, kokosų ir migdolų aliejus, tai gaunasi, kad vaško ten 1/4. Kas gaminot ir paskui perlydėt, ar tokia proporcija maždaug gera būtų?

Noriu šilto ir kalėdinio, tai lašinsiu karčiųjų apelsinų, kardamonų ir imbiero aliejus smile.gif Dabar reikia išbandyti proporcijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 04, 18:31)
Na stai mano dovaniniai scrub'ai ir pieno muiliukai:

super thumbup.gif

cia tau dar vienas scrub'o receptas ateiciai: mirksiukas.gif

230g cukraus
132g skysto Afrikietiskojo juodojo muilo (gali tekti ji pakeist kitokiu, jei sito neturesi smile.gif )
66g nerafinuoto taukmedzio
66g nerafinuoto kakavos sviesto
66g kokoso aliejaus
20g augalinio glicerino

nereikia ne jokiu eteriniu - ir taip skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 gruodžio 2008 - 16:56
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 05, 17:56)
super  thumbup.gif

cia tau dar vienas scrub'o receptas ateiciai:  mirksiukas.gif

230g cukraus
132g skysto Afrikietiskojo juodojo muilo (gali tekti ji pakeist kitokiu, jei sito neturesi  smile.gif )
66g nerafinuoto taukmedzio
66g nerafinuoto kakavos sviesto
66g kokoso aliejaus
20g augalinio glicerino

nereikia ne jokiu eteriniu - ir taip skaniai kvepia  smile.gif

Aciu tau, Daddygirl 4u.gif 4u.gif O tas Afrikietiskas juodasis muilas suintrigavo ax.gif Jauciu cia LT jo nera g.gif Bent jau KN jo nera teke matyti g.gif Isivaizduoju kaip kvepia sokoladu - butinai isbandysiu ir si receptuka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2008 12 05, 15:50)
Na va, ir aš pasiruošiau gamybai. Kalėdinėms dovanėlėms gaminsiu lūpų balzamą. KN gavau ir konteineriukų, ir bičių vaško. Bet man ten sakė,kad reikia lygiom dalim imti vašką, sviestmedžio, kokosų ir migdolų aliejus, tai gaunasi, kad vaško ten 1/4. Kas gaminot ir paskui perlydėt, ar tokia proporcija maždaug gera būtų?

Noriu šilto ir kalėdinio, tai lašinsiu karčiųjų apelsinų, kardamonų ir imbiero aliejus smile.gif Dabar reikia išbandyti proporcijas smile.gif

Saunu thumbup.gif Gera mintis del karamonu ir imbiero, leksiu ir papirkti, seniai jau turejau smile.gif
Kaip kazkuri mergina cia rase, gaminimas daugiausia praktika ir bandymais paremtas, ziurekit pagal konsistencija - jei gausis per kietas, perlydykit ir pridekit daugiau alieju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 06, 09:14)
Aciu tau, Daddygirl  4u.gif  4u.gif O tas Afrikietiskas juodasis muilas suintrigavo  ax.gif Jauciu cia LT jo nera g.gif Bent jau KN jo nera teke matyti  g.gif Isivaizduoju kaip kvepia sokoladu - butinai isbandysiu ir si receptuka  smile.gif

as irgi kelis muilus 'kalediskai' pakvepinau (viena su cinamonu, apelsinu, gvazdikeliais ir kt eteriniais, kita su sypgliuociu eteriniais, kad eglute kvepetu rolleyes.gif ).. ax.gif ryt griztu namo, tai jau bandysiu.. bigsmile.gif

afrikietiska juodaji muila as naudojau iki kol pati nesigaminau. tai 100proc naturalus muilas. tik neturi kvapo ir yra minkstas, tai net ji gabalini praktiskai reikia is karto laikyti indelyje.
dabar galvoju, gal ir jo tau atsiusti pabandymui? lotuliukas.gif is tos pacios vietos ji pirkdavau, kaip ir aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 06, 11:30)
as irgi kelis muilus 'kalediskai' pakvepinau (viena su cinamonu, apelsinu, gvazdikeliais ir kt eteriniais, kita su sypgliuociu eteriniais, kad eglute kvepetu  rolleyes.gif )..  ax.gif ryt griztu namo, tai jau bandysiu..  bigsmile.gif

afrikietiska juodaji muila as naudojau iki kol pati nesigaminau. tai 100proc naturalus muilas. tik neturi kvapo ir yra minkstas, tai net ji gabalini praktiskai reikia is karto laikyti indelyje.
dabar galvoju, gal ir jo tau atsiusti pabandymui?  lotuliukas.gif is tos pacios vietos ji pirkdavau, kaip ir aliejus.

Nu zinok auksine mintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai labai noreciau blush2.gif ax.gif Galvoju kuom tau atsilygint, kad mums taip padedi, visgi tie siuntiniai daug laiko uzima ax.gif smile.gif
Atsakyti
Labutis. Esu naujoke jusu puslapyje ir apskritai internete blush2.gif Pasiskaiciau, kaip jus cia viska pacios gaminates ir seile tista. man irgi rupi tokie dalykeliai, deja nelabai ka nusimanau. Prisiskaicius pradejau nuo paprasciausio - kastonu muilo, deja nelabai susigrudo. Gavosi per rupus gabaleliai, tai net dziovinti neisejo. Nesulimpa nors tu ka, iskart byra schmoll.gif . Sudetingesniems receptukams neturiu zaliavu. Gyvenu kaime, retokai nuvaziuoju i miesta. Net ir nuvaziavus nezinociau, kur ko ieskoti. Jus ten visokius aliejus ir kitokius ingridientus minit. Gal galetumet parasyti, kur ir ka galima isigyti Vilniuje. Labai aciu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 12 05, 15:50)

kiek KN kainuoja biciu vaskas? 4u.gif
Atsakyti
kiek KN kainuoja biciu vaskas?

Šiaip jie bičių vaško neturi, tik gamybiniams vakarėliams, todėl net kainos nežino. Aš pirkau 15 g. penkiems mažiems lūpų balzamo konteineriukams, tai būtų buvę keli litai. Kadangi mano bendra suma buvo 170 Lt. (pirkau viskių EA ir šiaip aliejų), bičių vašką gavau dovanų thumbup.gif

Labutis. Esu naujoke jusu puslapyje ir apskritai internete  Pasiskaiciau, kaip jus cia viska pacios gaminates ir seile tista. man irgi rupi tokie dalykeliai, deja nelabai ka nusimanau. Prisiskaicius pradejau nuo paprasciausio - kastonu muilo, deja nelabai susigrudo. Gavosi per rupus gabaleliai, tai net dziovinti neisejo. Nesulimpa nors tu ka, iskart byra  . Sudetingesniems receptukams neturiu zaliavu. Gyvenu kaime, retokai nuvaziuoju i miesta. Net ir nuvaziavus nezinociau, kur ko ieskoti. Jus ten visokius aliejus ir kitokius ingridientus minit. Gal galetumet parasyti, kur ir ka galima isigyti Vilniuje. Labai aciu 

EA ir grynų eko bazinių aliejų yra Kvapų namuose, dar TŪB "Mėta" turi visokių EA, jais prekiauja ir prekybos centrai. Kai ką merginos atsisiunčia internetu iš užsienio.
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2008 12 06, 18:13)
Labutis. Esu naujoke jusu puslapyje ir apskritai internete blush2.gif  Pasiskaiciau, kaip jus cia viska pacios gaminates ir seile tista. man irgi rupi tokie dalykeliai, deja nelabai ka nusimanau. Prisiskaicius pradejau nuo paprasciausio - kastonu muilo, deja nelabai susigrudo. Gavosi per rupus gabaleliai, tai net dziovinti neisejo. Nesulimpa nors tu ka, iskart byra schmoll.gif . Sudetingesniems receptukams neturiu zaliavu. Gyvenu kaime, retokai nuvaziuoju i miesta. Net ir nuvaziavus nezinociau, kur ko ieskoti. Jus ten visokius aliejus ir kitokius ingridientus minit. Gal galetumet parasyti, kur ir ka galima isigyti Vilniuje. Labai aciu ax.gif .

Labai smagu, kad musu gretos dideja thumbup.gif Ismokti galima labai greitai, zinoma, tik ingredientu reikia tureti ax.gif Didziausias pasirinkimas alieju, eteriniu alieju, sviestuku, indeliu yra Kvapu namuose, Ciurlionio 4, kai kuriu alieju, kakavos sviesto dar galima gauti alieju parduotuveje prie Hales turgaus (stoties rajone, deja adreso nezinau...), Naujosios barmunes eteriniu alieju galima isigyte CUP'e esancioje ju parduotuveleje, kai kuriu pavieniu produktu galima gauti kai kuriose kitose ekologisku prekiu parduotuvese (tokiose kaip Bioboutique, sveiki produktai, ekologiski produktai). Eteriniu alieju yra daug kur, tarkim ir Rimi prekybos centruose yra Metos eteriniu alieju ir kitu produktu, gal siu rastumete kur nors netoli namu g.gif Galit jungtis prie Daddygirl uzsakymo, rasykit jai i az mirksiukas.gif
Atsakyti
O vat man toks klausimas iskilo smile.gif koks tokiu muilu pH yra? Tarkim kastonu muila intymiai higienai galima naudot?
Atsakyti
QUOTE(samyy @ 2008 12 06, 23:53)
O vat man toks klausimas iskilo smile.gif koks tokiu muilu pH yra? Tarkim kastonu muila intymiai higienai galima naudot?

Net neisivaizduoju, pati siais metais negaminau, gal atsakytu tos, kurios isbande kastonu muiliukus ax.gif
Atsakyti
Labai aciu uz informacija mirksiukas.gif . Kai nuvaziuosiu i Vilniu, pasistengsiu uzbegti i bent viena parduotuvele is paminetu. Tada ir as ka nors pabandysiu pasigaminti ax.gif
Atsakyti