Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

QUOTE(dainelė @ 2008 11 24, 18:10)
SUPER!!! smile.gif
Aciu, kniaumiau 4u.gif

Į sveikatą 4u.gif Parašyk, kaip pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 24, 15:32)
Kartą pirkau bičių produktuose (jei vilniuj, tai Šopeno gatvėj yra), o dabar iš KN turiu  smile.gif

As biciu vasko is kaimo gaunu ax.gif Taip pat ir bet kuriam truguj turetu buti g.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 24, 15:32)
Aha, "dar lis ilgai ir taip ateis Kalėdos"  tongue.gif  Nors negali skųstis, taip gražiai sninga dabar  rolleyes.gif  Jaučiu planuoji dėžutes pati gamintis kažkaip? Po testavimo lauksim žinių, kas ir kaip  ax.gif
Papildyta:
Su taukmedžiu irgi yra receptų  4u.gif

Galvoju kaip nors apdirbti konteinerius nuo lesiu - turiu issaugojus keleta. Gal gipsu pavyktu g.gif Butu 2 skirtingi balzamai - pvz paprastas be priedu ir sokoladinis wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 25 lapkričio 2008 - 12:29
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 25, 13:28)
As biciu vasko is kaimo gaunu  ax.gif Taip pat ir bet kuriam truguj turetu buti  g.gif
Galvoju kaip nors apdirbti konteinerius nuo lesiu - turiu issaugojus keleta. Gal gipsu pavyktu  g.gif Butu 2 skirtingi balzamai - pvz paprastas be priedu ir sokoladinis  wub.gif  ax.gif

Nelabai žinau, kaip tie konteineriai atrodo ir iš kokios medžiagos gaminami, turbūt kažkas panašaus į mažas kremo dėžutes blush2.gif Jei tas gipsas priliptų, tai tikrai galima gražiai padaryti bigsmile.gif

Beje, kažkurioj temoj mačiau Palominos balzamo receptą su kakava, KN uosčiau analogišką, skanumėlis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 25 lapkričio 2008 - 13:25
QUOTE(kniaumiau @ 2008 11 25, 14:24)
Nelabai žinau, kaip tie konteineriai atrodo ir iš kokios medžiagos gaminami, turbūt kažkas panašaus į mažas kremo dėžutes  blush2.gif  Jei tas gipsas priliptų, tai tikrai galima gražiai padaryti  bigsmile.gif

Beje, kažkurioj temoj mačiau Palominos balzamo receptą su kakava, KN uosčiau analogišką, skanumėlis  wub.gif

Taip, kaip kremo indeliai, tik jie 2 viename biggrin.gif Plastmasiniai. Talpa nedidele, bet kai 2 vnt, tai kaip dovana liuks turetu buti ax.gif Gipsas prie visko limpa, esu bandzius anksciau, tik ant stambesniu daiktu, tad cia daugiau kruopstumo reiks, nes tos dezutes mazulytes ax.gif Na dar ir priedus kokius ikomponuot g.gif
O KN kakavos sviesto jau uzveze? g.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 25, 15:06)
Taip, kaip kremo indeliai,  tik jie 2 viename  biggrin.gif Plastmasiniai. Talpa nedidele, bet kai 2 vnt, tai kaip dovana liuks turetu buti  ax.gif Gipsas prie visko limpa, esu bandzius anksciau, tik ant stambesniu daiktu, tad cia daugiau kruopstumo reiks, nes tos dezutes mazulytes  ax.gif Na dar ir priedus kokius ikomponuot  g.gif

Dabar supratau, kame tų indelių mandrumas doh.gif Nu jo, du viename puiki mintis thumbup.gif
Atsakyti
tikrai sauni ideja, me_gustas_tu thumbup.gif
as nebuciau sugalvojus smile.gif

labai lauksiu baigto produkto nuotraukytes rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kokius skystus aliejus jus pagrinde naudojate?
Kur perkate migdolu alieju?
Ar naudojate vynuogiu seklu alieju?
As naudojau kvieciu gemalu alieju, tai nemalonus toks kvapas gaunasi. Man nepatinka.

Jei kam reiktu ksantano gumos, prasom kreiptis smile.gif

Lanolina pirkau KMU vaistineje Kaune. 200 g - 14 Lt.

Daddygirl>>>gal galima butu jusu brolio tel.nr. i AZ del taukmedzio sviesto? Kokia 1 kg arba 100 g kaina?
Atsakyti
Del taukmedzio sviesto ir as seile vervinu, jei dar neispirktas... DADDYGIRL, kaip susisiekt su Jusu broliuku?
Atsakyti
Norėčiau paklausti, ar galima lūpų balzamui naudoti bičių vašką, ištirpinus paprastas vaškines žvakes (ne parafinines)? Ar tas bičių vaškas turi būti kažkoks ypatingas? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 12 01, 15:02)
Norėčiau paklausti, ar galima lūpų balzamui naudoti bičių vašką, ištirpinus paprastas vaškines žvakes (ne parafinines)? Ar tas bičių vaškas turi būti kažkoks ypatingas? Ačiū  4u.gif

Kiek zinau, turetu buti kosmetinis, tinkamai isvalytas ir paruostas vaskas, o vaskines zvakes man rodos gaminamos is nevalyto g.gif Na pati as nerizikuociau ax.gif
Atsakyti
Me_gustas_tu, labai tau ačiū. Taip ir galvojau, kad mano racionalizacija čia nepraeis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 12 02, 11:21)
Me_gustas_tu, labai tau ačiū. Taip ir galvojau, kad mano racionalizacija čia nepraeis  lotuliukas.gif

biggrin.gif 4u.gif

Daugiau ideju:
VONIOS SNIEGO GNIUZTES
user posted image

VONIOS SNYPSTUKAI
user posted image
Atsakyti