Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 04, 17:40)
O kur jo yra?  rolleyes.gif

kaune.
siuntem merginom i vilniu, siuntimas tiesa kainuoja 5Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 04, 20:19)
kaune.
siuntem merginom i vilniu, siuntimas tiesa kainuoja 5Lt  smile.gif

O ten kazkokioj parduotuvej, ar pas privatu asmeni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 04, 18:46)
O ten kazkokioj parduotuvej, ar pas privatu asmeni? ax.gif

pas privatu. as brolio adresu nusiunciau, o merginos pasiima.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 04, 21:27)
pas privatu. as brolio adresu nusiunciau, o merginos pasiima.

Rasau jums i az smile.gif 4u.gif
Atsakyti
galima praustis su išrūgomis,o muilas labai dažnai nėra reikalingas...
Atsakyti
QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 06, 16:45)
galima praustis su išrūgomis,o muilas labai dažnai nėra reikalingas...

ech.. bet kur tu isrugu gauti?.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 11 08, 18:01)
ech.. bet kur tu isrugu gauti?..  verysad.gif

varkę darytis ir turėsi biggrin.gif
aš va turiu litriuką dabar, bet, galvoju, kad nusiprausus kvapas toks originalus bus g.gif
Atsakyti
Na taip, galima isrugas naudoti kaip veido pausikli, bulviu tarkio skysti - kaip tonika, metu arbata - kaip burnos skalavimo skysti. Tik kas suspes viska pasigamint? doh.gif:
Su metu arbata paprasta, naudoju ir esu patenkinta, o su kitais dalykais tik retkarciais pasilepinu...ax.gif
Atsakyti
Sveikos... 4u.gif

Manau pats geriausias ir ekologiškiausias organizmo valymo būdas- pirtis. Bent jau oda akivaizdžiai apsivalo, pašvelnėja... O jeigu dar yra galimybė pirtyje pašveisti kūną kavos tirščiais, tai jokių kitokių šveitiklių, kūno kremų ar pienelių nereikia. Oda minkšta, švelni, pamaitinta, o ir masažas neblogas... thumbup.gif Tiesa, dar galima po šveitimo pasimėgauti medaus masažu... smile.gif Poveikis tikrai jaučiamas keletą dienų.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu jūsų nuomonės dėl "bazės" šampūnui.
pasirinkai keletą receptų, na tokių, kad kokie nors priedai įsideda į "švelnų vaikišką šampūną". brangūs šampūnai ir taip jau ten visko turi - nėra ko į juos priedų dėti...
o ar yra Lietuvoj kokios šampūno "bazės" pirkti?
kaip manote, gal tam tiktų iš muilo riešutų išvirtas skystas muilas?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 11 08, 19:26)
varkę darytis ir turėsi biggrin.gif
aš va turiu litriuką dabar, bet, galvoju, kad nusiprausus kvapas toks originalus bus g.gif

tai kad as ir piena is parduotuves perku sad.gif o ir siaip esant tokiam gyvenimo tempui nesinoretu apsistatyt dar ir rugstanciais slonikais.. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(san @ 2008 11 09, 14:45)
Noriu jūsų nuomonės dėl "bazės" šampūnui.
pasirinkai keletą receptų, na tokių, kad kokie nors priedai įsideda į "švelnų vaikišką šampūną".  brangūs šampūnai ir taip jau ten visko turi - nėra ko į juos priedų dėti...
o ar yra Lietuvoj kokios šampūno "bazės" pirkti?
kaip manote, gal tam tiktų iš muilo riešutų išvirtas skystas muilas?

man tai LT matyti neteko.. anksciau kai femina bona turejo parduotuve BIG'e maciau jie turejo, bet ten jis is SLS doh.gif
man tai uztenka naturalu sampuna papildyti rozmarinu EA, o papildomas maitinimas - alijosiau, alieju + EA kaukes.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 11 09, 14:15)
o ir siaip esant tokiam gyvenimo tempui nesinoretu apsistatyt dar ir rugstanciais slonikais..  verysad.gif

tai jau tikrai doh.gif
Atsakyti