QUOTE(Mrs. R @ 2008 10 28, 22:53)
o amno mama ne su druska, o su cukrum sveicia - sake, gersenis efektas. Kuna- grynu, o veida su kokiu muilu ar pieneliu (na, kad svelniau butu)...
Nuo druskos man biski oda persti, tai sveiciu su kavos tirsciais, bet ir cia blogybe - siaubingai kemsasi kanalizacija, be to, esu alergiska kavai, tai po sveitimo biski negera buna... bet ko del grozio nepadarysi
plauku galiukus tepu pasildytu (!) alyvu aliejumi.
Pirksiu biciu vasko, gaminsiuos lupu balzamus, kazin, kur LT butu galima gauti lanolino? gal vaistinej kokioj
Na bet nebutinai kavos tirsciais sveisti oda, jei yra alergija. Galima ir aguonomis, arba dar maciau uzsienio internetinese parduotuvese yra spanguoliu grudeliu, maltu riesutu kevalu, kurie yra naudojami kaip ingredientai scrubams gaminti
Papildyta:
QUOTE(Dorela @ 2008 10 27, 20:20)
man tai nepatiko kad niekur neparasyta aliejus rafinuotas ar ne. (pagal kaina itariu kad rafinuotas) plius ju paciu gamintuose produktuose (geliuose, kremuose, sampunuose) yra visokio SH pilna.. tai parodo ju poziuri i "naturalia kosmetika".. as pati is ju nesisiusciau.
Man toks pats itarimas kilo del daugelio internetiniu parduotuviu gaminiu, o koknkreciau aliejaus bei sviestu kokybes - niekur nenurodoma kilme, rafinuotas/nerafinuotas ir pan. Panasu, kad kol kas Kvapu namai buvo ir liks geriausias tiekejas. Laukiu kada jie atsives kakavos sviesto ir siaip visos sokolado serijos priemoniu