Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

QUOTE(san @ 2008 10 27, 19:21)
apžiūrėjau pora  e-parduotuvių - štai šias:

http://www.oils4life.co.uk
http://hermitageoils...og/shipping.php
niekas nesat susidūre - kaip jų patikimumas?

man tai nepatiko kad niekur neparasyta aliejus rafinuotas ar ne. (pagal kaina itariu kad rafinuotas) plius ju paciu gamintuose produktuose (geliuose, kremuose, sampunuose) yra visokio SH pilna.. tai parodo ju poziuri i "naturalia kosmetika".. as pati is ju nesisiusciau. schmoll.gif
Atsakyti
o amno mama ne su druska, o su cukrum sveicia - sake, gersenis efektas. Kuna- grynu, o veida su kokiu muilu ar pieneliu (na, kad svelniau butu)...
Nuo druskos man biski oda persti, tai sveiciu su kavos tirsciais, bet ir cia blogybe - siaubingai kemsasi kanalizacija, be to, esu alergiska kavai, tai po sveitimo biski negera buna... bet ko del grozio nepadarysi doh.gif

plauku galiukus tepu pasildytu (!) alyvu aliejumi.

Pirksiu biciu vasko, gaminsiuos lupu balzamus, kazin, kur LT butu galima gauti lanolino? gal vaistinej kokioj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 10 19, 19:26)
kazkas prase greitai susigeriancio kremo recepto. as darau taip:

hidrolato (pagal pasirinkima ), alijosiaus arba agurku gelio ir aliejaus (irgi pasirinktinai, sako geriausiai keleto alieju misinys, bet jie turi buti derantys ). tada plius eteliniai aliejai ir geipfruto seklyciu koncentrato keletas lasiuku kad ilgiau laikytusi. videlto sita krema patarciau laikyti saldytuve, nes pogreiciai genda  blush2.gif

O gal galėtum vis tik parašyti kokį nors proporcijų pavyzdį...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 10 31, 21:26)
O gal galėtum vis tik parašyti kokį nors proporcijų pavyzdį...

5 ml alijosiaus gelio, 10 ml hidrolato, 5ml aliejaus, 3 lasiukai greipfruto koncentrato.
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 11 03, 20:34)
5 ml alijosiaus gelio, 10 ml hidrolato, 5ml aliejaus, 3 lasiukai greipfruto koncentrato.

ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2008 10 28, 22:53)
o amno mama ne su druska, o su cukrum sveicia - sake, gersenis efektas. Kuna- grynu, o veida su kokiu muilu ar pieneliu (na, kad svelniau butu)...
Nuo druskos man biski oda persti, tai sveiciu su kavos tirsciais, bet ir cia blogybe - siaubingai kemsasi kanalizacija, be to, esu alergiska kavai, tai po sveitimo biski negera buna... bet ko del grozio nepadarysi doh.gif

plauku galiukus tepu pasildytu (!) alyvu aliejumi.

Pirksiu biciu vasko, gaminsiuos lupu balzamus, kazin, kur LT butu galima gauti lanolino? gal vaistinej kokioj g.gif

Na bet nebutinai kavos tirsciais sveisti oda, jei yra alergija. Galima ir aguonomis, arba dar maciau uzsienio internetinese parduotuvese yra spanguoliu grudeliu, maltu riesutu kevalu, kurie yra naudojami kaip ingredientai scrubams gaminti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorela @ 2008 10 27, 20:20)
man tai nepatiko kad niekur neparasyta aliejus rafinuotas ar ne. (pagal kaina itariu kad rafinuotas) plius ju paciu gamintuose produktuose (geliuose, kremuose, sampunuose) yra visokio SH pilna.. tai parodo ju poziuri i "naturalia kosmetika".. as pati is ju nesisiusciau.  schmoll.gif

Man toks pats itarimas kilo del daugelio internetiniu parduotuviu gaminiu, o koknkreciau aliejaus bei sviestu kokybes - niekur nenurodoma kilme, rafinuotas/nerafinuotas ir pan. Panasu, kad kol kas Kvapu namai buvo ir liks geriausias tiekejas. Laukiu kada jie atsives kakavos sviesto ir siaip visos sokolado serijos priemoniu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
jei neatsives, gal galesiu as kada atsiusti mirksiukas.gif biggrin.gif
jau atsiunciau merginoms i lt taukmedzio, kodel gi neidet dar kokio kakavos sviesto ar pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 04, 00:30)
jei neatsives, gal galesiu as kada atsiusti  mirksiukas.gif  biggrin.gif
jau atsiunciau merginoms i lt taukmedzio, kodel gi neidet dar kokio kakavos sviesto ar pan biggrin.gif

Kaip butu smagu thumbup.gif wub.gif O gal ir mango sviesto pas jus buna? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 11 03, 22:55)
Kaip butu smagu  thumbup.gif  wub.gif O gal ir mango sviesto pas jus buna?  blush2.gif  rolleyes.gif

maciau pirkti, vis ruosiuosi pabandyti, bet dar neprisiruosiau smile.gif
mano pagrindiniai naudojami taukmedzio ir kakavos sviestai ir kokoso aliejus smile.gif

del siuntinio, tai va tik pries nepilna savaite atkeliavo mano siustas i lietuva.
bet jei kada vel siusiu, pranesiu ir sitoj temoj tada mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 04, 10:36)
maciau pirkti, vis ruosiuosi pabandyti, bet dar neprisiruosiau  smile.gif
mano pagrindiniai naudojami taukmedzio ir kakavos sviestai ir kokoso aliejus  smile.gif

del siuntinio, tai va tik pries nepilna savaite atkeliavo mano siustas i lietuva.
bet jei kada vel siusiu, pranesiu ir sitoj temoj tada  mirksiukas.gif  smile.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai lauksim smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
..beje, taukmedzio sviesto tai yra jau atsiusto smile.gif bet tik sito.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 04, 18:47)
..beje, taukmedzio sviesto tai yra jau atsiusto  smile.gif bet tik sito..  ax.gif

O kur jo yra? rolleyes.gif
Atsakyti