Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

del siuntimo i lt ir salygu as nezinosiu.. unsure.gif

paskutinis mano pirkimas buvo is http://www.baldwins.co.uk/. pas juos nera ziauriai pigu, bet normaliai. pirkau eterinius. o ten siaip labai daug prekiu (zoleliu, tinkturu ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 23, 18:29)
drinks_cheers.gif
as is ju esu pirkus, tik shippingas tai kainuoja daugiau nei prekes  doh.gif
(bent jau i uk, del lt nezinau)

jei teisingai supratau shipinimas i visas kitas nei USA salis yra tas pats ir lygus 53$ jei ne paslaptis, kiek Tu mokejai, Daddygirl? bet tikrai, is USA siunciant yra nepatogu del mokesciu, bet yra ten apsukriu lietuvaiciu (besiskelbianciu ir SM), kurios tarpininkauja ir klastoja deklaracijas uzrasydamos siuntimo kaina 49.99 tongue.gif
o cia jau sazines reikalas kaip pirkti mirksiukas.gif

plius ziauriai brangsta doleris doh.gif bet pinga svaras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 10 24, 18:53)
jei teisingai supratau shipinimas i visas kitas nei USA salis yra tas pats ir lygus 53$ jei ne paslaptis, kiek Tu mokejai, Daddygirl? bet  tikrai, is USA siunciant yra nepatogu del mokesciu, bet yra ten apsukriu lietuvaiciu (besiskelbianciu ir SM), kurios tarpininkauja ir klastoja deklaracijas uzrasydamos siuntimo kaina 49.99 tongue.gif
o cia jau sazines reikalas kaip pirkti  mirksiukas.gif

plius ziauriai brangsta doleris  doh.gif  bet pinga svaras  blush2.gif

sakai nesvarbu, kiek svers prekes? g.gif
keistoka butu.
as l seniai pirkau, bet paziurejus parasysiu, kiek mokejau.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 24, 21:01)
sakai nesvarbu, kiek svers prekes?  g.gif
keistoka butu.
as l seniai pirkau, bet paziurejus parasysiu, kiek mokejau.

oi ne, skiriasi blush2.gif ten buvo patarimas kad pasirinkti preke ir pradeti ja uzsakineti. kai pamatai galutine kaina gali pasirinkti siustis ja ar ne. tai as pasirinkau kazka (ne maziau nei 10$) ir man ismete kad sfipinimas "Standart International = 53$" dabar pabandziau daugiau pridet, tai tikrai keiciasi... bet ne taip jau zymiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 10 24, 19:34)
oi ne, skiriasi  blush2.gif  ten buvo patarimas kad pasirinkti preke ir pradeti ja uzsakineti. kai pamatai galutine kaina gali pasirinkti siustis ja ar ne. tai as pasirinkau kazka (ne maziau nei 10$) ir man ismete kad sfipinimas "Standart International = 53$" dabar pabandziau daugiau pridet, tai tikrai keiciasi... bet ne taip jau zymiai  blush2.gif

as is ju pirkus pries 2 metus smile.gif , uz prekes mokejau $22.60, o uz siuntima $37.75.
Svere apie 1.5 kg.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 24, 13:50)

paskutinis mano pirkimas buvo is http://www.baldwins.co.uk/. pas juos nera ziauriai pigu, bet normaliai. pirkau eterinius. o ten siaip labai daug prekiu (zoleliu, tinkturu ir t.t.)

patyriau. shipingas į lietuvą apie 50% nuo prekių kainos gaunasi doh.gif
Atsakyti
sveikos,

noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif gal ne tiek ekologiskai gyvenu, kiek norisi naturalumo... Tai vat, mane labai labai suintrigavo MMS krautuvele, kaip tik vakar dar pries miega pagalvovau - arteja saltasis ziemos sezonas - pasigaminciau kokio lupu balzamo, ale kur ji supilt?... net sumasciau, kad galiu nueit kur i turgu, nusipirkt kokiu papigiaisku blizgalu indeliuose, isplauti juos ir supilti ten savo balzama... Bet va - jei kooperuosites pirkimams, nereiketu burti... Kaip pavydziu amerikei - yra visko, apie ka tik zmogus gali pagalvot... o cia - suki suki galva, kol ismastai...
gyvenam miske - grybai, uogos, zoles, kaimynes karves pienas, suriai... nesinori terst organizmo visokiu s...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2008 10 25, 23:02)
sveikos,

noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif gal ne tiek ekologiskai gyvenu, kiek norisi naturalumo... Tai vat, mane labai labai suintrigavo MMS krautuvele, kaip tik vakar dar pries miega pagalvovau - arteja saltasis ziemos sezonas - pasigaminciau kokio lupu balzamo, ale kur ji supilt?... net sumasciau, kad galiu nueit kur i turgu, nusipirkt kokiu papigiaisku blizgalu indeliuose, isplauti juos ir supilti ten savo balzama... Bet va - jei kooperuosites pirkimams, nereiketu burti... Kaip pavydziu amerikei - yra visko, apie ka tik zmogus gali pagalvot... o cia - suki suki galva, kol ismastai...
gyvenam miske - grybai, uogos, zoles, kaimynes karves pienas, suriai... nesinori terst organizmo visokiu s...

as tai vat radau dar uzsilikusi kazkoki lupdazi, iskrapsciau ir susipyliau blush2.gif negaliu gi as laukt nei minutes kai toks reikalas prispiria lotuliukas.gif
Atsakyti
o as kazkada anksciau pildavau lupdazi i tutele, tai man per krastus begdavo ir paskui sunkiai sukinedavosi, uztat noreciau vazelino dezutes, na, tokios mazytes kaip buna...
Atsakyti
apžiūrėjau pora e-parduotuvių - štai šias:

http://www.oils4life.co.uk
http://hermitageoils...og/shipping.php

niekas nesat susidūre - kaip jų patikimumas?
Atsakyti
Na na...
Šiaip- ydomu apie ką ši tema? Leiskite paklausti???

GAMINAME ...PAČIOS.

o apie ką rašoma? kaip atsisiūsti dar vienas ale" natūralias" priemones...

Na nežinau apie kitas priemones, bet vat ne per seniausiai buvo laida "nuoga ir tuo patenkinta" tai ten kalbėjo apie kūno šveitimo priemones... ir buvo pasakyta, kad tą šveičiamą kremą sėkmingai gali pakeisti toks mišinys: alyvuogių aliejaus keli šaukštai sumaišyti su rupia druska... pati nebandžiau (šiandieną pabandysiu- aki tik mažoji teiksis užmigti) bert gal veiksminga? sakoma, kad po šveitimo oda tarytum švyti iš vidaus... tik man įdomu- kaip su tuo aliejumi... jis atsiplauna ar ne???
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 10 27, 19:33)
Na na...
1. Šiaip- ydomu apie ką ši tema? Leiskite paklausti???

GAMINAME ...PAČIOS.

o apie ką rašoma? kaip atsisiūsti dar vienas ale" natūralias" priemones...

2. tik man įdomu- kaip su tuo aliejumi... jis atsiplauna ar ne???

1. rašoma ir apie tai, kur geriau įsigyti sudedamųjų medžiagų tam, ką gaminame pačios mirksiukas.gif

2. o kam reikia "atplauti" tą aliejų? juk jo funkcija pamaitinti odą. aš tai kaip tik nusiprausus aliejais tepuos...
Atsakyti