Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminamės kosmetines ir buities priemones pačios

Na, jei gaminames pacios, tai pacios smile.gif stai siulau nuostabia kauke ranku nagams:
jums reikes:
2 dideliu saukstu obuoliu acto;
2 delesiu saukstu alyvuogiu aliejaus.
Esme ta, kad kiek be piltumet visko turi buti po lygiai 50% vieno, 50% kito.
viska sumaisome ir merkiame. Laikome maximum 10min viena ir kita rankas.
Poveikis garantuotas.
P.S Ypac tinka toms, kurios nusiieme priaugintus nagus, bet taip pat ir naturaliu nagu savininkems. Isbadykit ir pacios isitikinkite smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi radau viena internetini puslapi, ten lyg ir shipina i LT, tik kainu nezinau:
Cia

man cia patiko, nes kiek ziurejau visur parasyta ar aliejus rafinuotas ar ne, nemazai yra ekologisku - sertifikuotu alieju. dar labai domina alijosiaus gelis ax.gif

labai domina lupu balzamu formeles

user posted image

kazkas prase greitai susigeriancio kremo recepto. as darau taip:

hidrolato (pagal pasirinkima ), alijosiaus arba agurku gelio ir aliejaus (irgi pasirinktinai, sako geriausiai keleto alieju misinys, bet jie turi buti derantys ). tada plius eteliniai aliejai ir geipfruto seklyciu koncentrato keletas lasiuku kad ilgiau laikytusi. videlto sita krema patarciau laikyti saldytuve, nes pogreiciai genda blush2.gif

del proporciju tai reikia nusistatyti paciai: jei sausa oda daugiau deti aliejaus, jei riebi maziau.
sita krema (ivariais variantais) darausi jau daugiau nei metus, ir po jo joks kitas pirktinis kremas (net hauschkos) nebeprilimpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 10 19, 19:26)

hidrolato (pagal pasirinkima ),

o čia kas?
tik nesijuokit, aš visai pradedančioji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 10 19, 19:36)
o čia kas?
tik nesijuokit, aš visai pradedančioji blush2.gif

prašom 4u.gif
Atsakyti

hidrolato (pagal pasirinkima ),

iš aprašymo man panašu į : padaryta arbata ir išdistiliuota g.gif

o kaži, jei padaryčiau arbatos su distiliuotu vandeniu - nesigautu panašu?

na aš vis noriu elementariom priemonėm viską pasidaryti blush2.gif
Atsakyti
as irgi radau viena internetini puslapi, ten lyg ir shipina i LT, tik kainu nezinau:
Cia

man cia patiko, nes kiek ziurejau visur parasyta ar aliejus rafinuotas ar ne, nemazai yra ekologisku - sertifikuotu alieju. dar labai domina alijosiaus gelis  ax.gif

labai domina lupu balzamu formeles

user posted image

kazkas prase greitai susigeriancio kremo recepto. as darau taip:

hidrolato (pagal pasirinkima ), alijosiaus arba agurku gelio ir aliejaus (irgi pasirinktinai, sako geriausiai keleto alieju misinys, bet jie turi buti derantys ). tada plius eteliniai aliejai ir geipfruto seklyciu koncentrato keletas lasiuku kad ilgiau laikytusi. videlto sita krema patarciau laikyti saldytuve, nes pogreiciai genda  blush2.gif

del proporciju tai reikia nusistatyti paciai: jei sausa oda daugiau deti aliejaus, jei riebi maziau.
sita krema (ivariais variantais) darausi jau daugiau nei metus, ir po jo joks kitas pirktinis kremas (net hauschkos) nebeprilimpa  ax.gif

Labai faina sita parduotuve, ir kainos atrodo neblogos g.gif Tik del shippingo kainos reiketu issiaiskint... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 10 23, 16:29)
Labai faina sita parduotuve, ir kainos atrodo neblogos  g.gif Tik del shippingo kainos reiketu issiaiskint... ax.gif

shipingo, tai shipingo... bet dar reik žiūrėt, neviršyt sumos, kad muitų su pvmais nepridetų...
Atsakyti
QUOTE(LinaB. @ 2008 10 19, 18:35)
Na, jei gaminames pacios, tai pacios smile.gif stai siulau nuostabia kauke ranku nagams:
jums reikes:
2 dideliu saukstu obuoliu acto;
2 delesiu saukstu alyvuogiu aliejaus.
Esme ta, kad kiek be piltumet visko turi buti po lygiai 50% vieno, 50% kito.
viska sumaisome ir merkiame. Laikome maximum 10min viena ir kita rankas.
Poveikis garantuotas.
P.S Ypac tinka toms, kurios nusiieme priaugintus nagus, bet taip pat ir naturaliu nagu savininkems. Isbadykit ir pacios isitikinkite smile.gif thumbup.gif

Aciu, reikes pabandyti, kaip tik rankos issauseje nuo vejo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(san @ 2008 10 23, 16:38)
shipingo, tai shipingo... bet dar reik žiūrėt, neviršyt sumos, kad muitų su pvmais nepridetų...

Taip, parduotuvese perkant sudetingiau, nepaprasysi, kad invoiso nepridetu ax.gif Reikia ieskotis kur nors arciau, Europoj...
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 10 23, 14:29)
Labai faina sita parduotuve, ir kainos atrodo neblogos  g.gif Tik del shippingo kainos reiketu issiaiskint... ax.gif

drinks_cheers.gif
as is ju esu pirkus, tik shippingas tai kainuoja daugiau nei prekes doh.gif
(bent jau i uk, del lt nezinau)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 23, 18:29)
drinks_cheers.gif
as is ju esu pirkus, tik shippingas tai kainuoja daugiau nei prekes  doh.gif
(bent jau i uk, del lt nezinau)

gal gali pasiūlyti uk esančių panašių parduotuvių.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 10 23, 16:42)
gal gali pasiūlyti uk esančių panašių parduotuvių.

tai kad megstamos va neturiu g.gif
perku po karta. ir is daug parduotuviu. tai nera visko, ko noriu, tai kainos kai kuriu prekiu brangesnes nei kitur.. tai taip susirankioju is skirtingu smile.gif
tai net nezinau, kokias siulyt.

o ka pirkt norit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 23, 18:54)

o ka pirkt norit? smile.gif

na visokių ingriedientų savadarbei kosmetikai: aliejukų, va gal to alijošių gelio, gal muilui gamintis sudedamųjų dalių.
aišku, yra daug niuansų... pirma, kad būtų pigiau nei LT, kad siųstų į Lietuvą, kad LT kortelę priimtų, etc.
bet, jei tu jau siunteis, tai bent žinotumėm, kad ta parduotuvė tikra, kad nesuvesi savo kortelės duomenų kažkur į dausas...
Atsakyti