Nu va - mano kugelis siuo metu kepa
Dariau pagal Bea recepta, tik ipyliau dar pieno ir vistytes idejau. As apviriau su prieskoniukais blauzdeles, nuneriau mesyte nuo kaulo ir visa skardos dugna mesyte isklojau, o tada jau ant virsaus ta skysta mase uzvariau... Nu ziuresiu kaip cia bus Tuoj eisiu spirgucius tirpdyt...padaziuko reik
QUOTE (hereja @ 2004 11 14, 17:01) |
Nu va - mano kugelis siuo metu kepa Dariau pagal Bea recepta, tik ipyliau dar pieno ir vistytes idejau. As apviriau su prieskoniukais blauzdeles, nuneriau mesyte nuo kaulo ir visa skardos dugna mesyte isklojau, o tada jau ant virsaus ta skysta mase uzvariau... Nu ziuresiu kaip cia bus Tuoj eisiu spirgucius tirpdyt...padaziuko reik |
Ir kaip?
QUOTE (Lona @ 2004 03 12, 10:37) |
O man patinka vėdarai, tik nekenčiu kraujinių, net pagalvojus šlykštu, o vyras juos tiesiog dievina. Bet kai jis juos kepa ir valgo bėgu lauk. Smirda. |
as kraujinius irgi megstu, bet nededu i zarnas, o tiesiog i skarda
Papildyta @ [mergetime]1100511789[/mergetime]
niu, viskas uzsimaniau kugelio, tik tingiu bulves skusti
Ziuriu vakar kugeliu diena buvo. Kepiau ir as kugeli. Sikart kepiau su grietine, nes daug turejau. Tikrai gavos skanus ir minkstas. Prisipazinsiu, kad bijojau kept bulviu pienu neuzplikius, bijau naujoviu. Bet gavos tikrai labai skanus ir vykes. Dejau kiausu, grietiens negailejau, pieno salto slakeli, druskos ir spirguciu su svoguniukais kepintu. Skanu. Galetu but dazniau tokia svente namuos, tik pykstames kas bulves skus.
Nezinau, gal as persistengiau "beminkstindama" savo kugeli: dejau grietines, dejau cukinijos... Zodziu, kepiau kokias 3 val. ir vis tiek jis atrode neiskepes... Na, valgant irgi buvo apyskistis. Kai visai atveso - "sutirstejo" , skonis pagerejo, t.y., nebesijaute cukinijos. Gal toks ir turi buti kugelis?... Bet visos rasote, kad jums gaunasi minksti ir purus, pas mane jis gavosi labai labai minkstas ir visai nepurus... Toks, kaip karsta bulviu kose su virtos cukinijos prieskoniu
HELP!!!
Turiu baisiai kvaila klausima labai kugelio ir visu kitu bulviniu patiekalu pasiilgau, bet esu ne LT ir dabar didziausia mano problemele, kuo gi tas zalias bulves sutarkuoti, jau dairausi kokio virtuves kombaino, bet niekaip neapsisprendziu...nors cia tu receptuku prisiskaicius, tuoj leksiu pirkt kokios "masinkos". Gal kokiu ideju, kaip bulvytes sutarkuot be super irangos?ar patarimu, koki kombaina pirkt?na, ne seimininke as, bet gyvenimas priverte ir baisiai to kugelio norisi...
Turiu baisiai kvaila klausima labai kugelio ir visu kitu bulviniu patiekalu pasiilgau, bet esu ne LT ir dabar didziausia mano problemele, kuo gi tas zalias bulves sutarkuoti, jau dairausi kokio virtuves kombaino, bet niekaip neapsisprendziu...nors cia tu receptuku prisiskaicius, tuoj leksiu pirkt kokios "masinkos". Gal kokiu ideju, kaip bulvytes sutarkuot be super irangos?ar patarimu, koki kombaina pirkt?na, ne seimininke as, bet gyvenimas priverte ir baisiai to kugelio norisi...
QUOTE (snoopy @ 2004 11 17, 12:06) |
HELP!!! Turiu baisiai kvaila klausima labai kugelio ir visu kitu bulviniu patiekalu pasiilgau, bet esu ne LT ir dabar didziausia mano problemele, kuo gi tas zalias bulves sutarkuoti, jau dairausi kokio virtuves kombaino, bet niekaip neapsisprendziu...nors cia tu receptuku prisiskaicius, tuoj leksiu pirkt kokios "masinkos". Gal kokiu ideju, kaip bulvytes sutarkuot be super irangos?ar patarimu, koki kombaina pirkt?na, ne seimininke as, bet gyvenimas priverte ir baisiai to kugelio norisi... |
Hm, o ką, ten kur esi, nėra paprastų paprasčiausių tarkų?
QUOTE (Havana @ 2004 11 17, 13:42) |
Hm, o ką, ten kur esi, nėra paprastų paprasčiausių tarkų? |
che che:), yra yra ta tarka, bet negi visam kugeliui ir tarkuoji ta tarkyte??? ir valgyti po to nenoresiu...ar cia visi taip daro ir tik as viena tokia islepus....?????