Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(doviliuke @ 2009 09 16, 21:46)
As kugeli kepu taip: sutarkuoju kartu su bulvem svoguna, tarkiu nenusunkiu zinoma, dedu pora isplaktu kiausiniu, sauksta grietines, sauksta majonezo, supilu uzplikyta pienuka, idedu bulviu prieskoniu, druskos. Viska gerai ismaisau, kad gerai pasiskirstytu viskas. Ir i orkaite, kepu kol graziai apskrunda virsus thumbup.gif Dar butins grietines- spirguciu- svogunu padziukas essen.gif

As majonezo tai nesu dejus,dabar dar aliejaus ipilu ,tik nezinau ka tas duoda smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 09 17, 17:32)
As majonezo tai nesu dejus,dabar dar aliejaus ipilu ,tik nezinau ka tas duoda smile.gif  ax.gif

Delfinarija 4u.gif tiek majonezas,tiek grietinė kugeliui suteikia purumo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2009 09 16, 17:06)
kepa  jau 55 minutes kugelis pagal jusu, mielosios,patarimus... prisipazinsiu pirma karteli gyvenime kepu kugeli blush2.gif , ziuresim ar bus valgomas biggrin.gif  kol kas neblogai atrodo smile.gif taigi kai iskeps ir paskanausiu pasipasakosiu kaip gavos bigsmile.gif

neatsakiau kaip zadejau, kugelis gavos super thumbup.gif tik prie skardos prikepe, nelb graziai gabaliukai issieme, o dariau taip:
Sutarkavau bulvytes, ipyliau sauksta aliejaus, pakepinau svoguniukus su spirgiais, kai apkepe ipyliau ten pat pieno uzviriau ir i tarkius supyliau, dar kaiusa 1 imusiau, prieskoniuku ir i orkaite, o kepiau 1val15min smile.gif
Atsakyti
Savaitgalį kepėm kugelį pagal mano receptuką nu jau toks skanus buvo, kad su MB dvi dienas lapnojom ir atsidžiaugti negalėjom. thumbup.gif
Atsakyti
oi kaip uzsimaniau kugelio, dar zinau kitos seimininkes deda cinamono, jei ne per daug tai man skanu gera skoni duoda.
Atsakyti
As siandien kepiau kugeli essen.gif O stai ir jis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 09 28, 17:55)
As siandien kepiau kugeli  essen.gif O stai ir jis  blush2.gif

user posted image

Niam niam, greiciau pietus... biggrin.gif Jau apsisprendziau ka vakare gaminsiu thumbup.gif
Atsakyti
Dieve, kaip pasiilgau kugelio ax.gif Ačiū, kad priminėte, nes jau žinau ką gaminsiu 4u.gif
Atsakyti
Mano kugelis siandien tik su spirgiukais ir daug daug grietineles viduje, kad ir maziui patiktu... ir zinoma ant TW akmens keptas wub.gif

user posted image]7[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 09 29, 20:38)
Mano kugelis siandien tik su spirgiukais ir daug daug grietineles viduje, kad ir maziui patiktu... ir zinoma ant TW akmens keptas  wub.gif

user posted image]7[/URL]

Norėjau pasiteirauti, tai ar tas TW akmuo negilus. Jei taip, kai neišbėgo.
Nes aš tą akmenį turiu, bet kugelio niekados nekepiau.
O gal yra ir kitoks
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti