Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

Jūs net neįsivaizduojat koks skanus kugelis gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif JAu seniai tokio buvo nevalgius thumbup.gif DĖjau grietinės stiklinę ir pieno stiklinę.GAl pienuko reikėjo šiek tiek mažiau, bet vistiek kugelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gavosi biggrin.gif
Tik faršo nedėjau, nes pardėj jautienos nebuvo rolleyes.gif
Ačiū už patarimus clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
O įdomu, ar iškeptų kugelis mikrobangėj? g.gif Gal kuri bandėt?
Atsakyti
aš visad pildavau karšto pieno, bet va, viena moteriškė, propaguojanti sveiką maistą prigrasino, kad pienas +bulvės yra labai negerai unsure.gif reikia pilti karšto vandens.
Pabandysiu su grietine. smile.gif
Kava, išbandyk mikrobangėj ir pasidalink patyrimu smile.gif
Atsakyti
Kazkurioj temoj buvo rasyta, kad jei mikrobange su griliu gaunasi laaabai skanus kugelis! wink.gif
Atsakyti
Išbandžiau įviariai kugelį kepti ir aš, bet skaniausias man atrodo toks receptas. Tarkuotos bulvės( truputį nusunktos) - spirgučiai su svogunu ir prieskoniais(karšti)- pakelis varškės sumaišytas su pienu, taip, kad gautnasi skysta masė. Viską išmaišyti ir į skardą . Tikrai labai minkštas ir skanus. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 10 27, 11:38)
Kava, išbandyk mikrobangėj ir pasidalink patyrimu smile.gif

Būtinai pranešiu, kai tik pabandysiu, tik įtariu, kad negreit tai bus biggrin.gif
Atsakyti
man labai skanu vakarykscios dienos kugeli sildyt ant keptuves su pienu be riebalu, man dar skaniau negu tik ka iskeptas wink.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 10 27, 11:15)
O įdomu, ar iškeptų kugelis mikrobangėj? g.gif Gal kuri bandėt?

Bandžiau, labai gerai iškepa ir skanus thumbup.gif .
Visada kepu mikrobanginėj jei kepu nedaug (tik vienam pavalgymui sau ir vyrui), o jei didesnį, tai kepu orkaitėj.
Atsakyti
QUOTE (Kite @ 2004 11 11, 10:01)
Bandžiau, labai gerai iškepa ir skanus thumbup.gif .
Visada kepu mikrobanginėj jei kepu nedaug (tik vienam pavalgymui sau ir vyrui), o jei didesnį, tai kepu orkaitėj.

O per kiek laiko iskepa g.gif
Atsakyti
Atrodo, kažkur apie 20-25 min, bet aš naudoju specialią programą, kuri pas mus mikrobangėj yra skirta kepti buves su mėsos įdaru. Tada ir galingumo nereikia reguliuoti, ir dar priklauso nuo to, kokį kiekį įdėsi kepti.
Atsakyti
..aš kugelį mėgstu apkepusį ir neriebų.Tai tarkuoju per burokinę tarką,po to truputėlį nusunkiu skysčio,įdedu druskos,pipirų,laurolapų,vegetos,suberiu smulkiai supjaustytus svogūnus.Ir visą šią masę išmaišius dedu į skardą išklotą kopūsto lapais.Ir, tiesa,aliejaus į masę įpilu.Kepti reikia apie valandą.
Mano šeimynai ir mano svečiams,tai gardu. essen.gif essen.gif
SKANAUS
Atsakyti

Viskas, nuspresta - ryt kepu kugeli pagal Bea recepta + papildomai vistos blauzdeles thumbup.gif Tik va - kaip ten su kiausu - reik jo ar nereik? g.gif As noriu laaaabai minksto, vos ne skysto puraus kugeliuko...niam niam laugh.gif
Atsakyti