Jūs net neįsivaizduojat koks skanus kugelis gavosi JAu seniai tokio buvo nevalgius DĖjau grietinės stiklinę ir pieno stiklinę.GAl pienuko reikėjo šiek tiek mažiau, bet vistiek kugelis gavosi
Tik faršo nedėjau, nes pardėj jautienos nebuvo
Ačiū už patarimus
O įdomu, ar iškeptų kugelis mikrobangėj? Gal kuri bandėt?
aš visad pildavau karšto pieno, bet va, viena moteriškė, propaguojanti sveiką maistą prigrasino, kad pienas +bulvės yra labai negerai reikia pilti karšto vandens.
Pabandysiu su grietine.
Kava, išbandyk mikrobangėj ir pasidalink patyrimu
Pabandysiu su grietine.
Kava, išbandyk mikrobangėj ir pasidalink patyrimu
Kazkurioj temoj buvo rasyta, kad jei mikrobange su griliu gaunasi laaabai skanus kugelis!
Išbandžiau įviariai kugelį kepti ir aš, bet skaniausias man atrodo toks receptas. Tarkuotos bulvės( truputį nusunktos) - spirgučiai su svogunu ir prieskoniais(karšti)- pakelis varškės sumaišytas su pienu, taip, kad gautnasi skysta masė. Viską išmaišyti ir į skardą . Tikrai labai minkštas ir skanus.
QUOTE (Tuja @ 2004 10 27, 11:38) |
Kava, išbandyk mikrobangėj ir pasidalink patyrimu |
Būtinai pranešiu, kai tik pabandysiu, tik įtariu, kad negreit tai bus
man labai skanu vakarykscios dienos kugeli sildyt ant keptuves su pienu be riebalu, man dar skaniau negu tik ka iskeptas
QUOTE (kava @ 2004 10 27, 11:15) |
O įdomu, ar iškeptų kugelis mikrobangėj? Gal kuri bandėt? |
Bandžiau, labai gerai iškepa ir skanus .
Visada kepu mikrobanginėj jei kepu nedaug (tik vienam pavalgymui sau ir vyrui), o jei didesnį, tai kepu orkaitėj.
QUOTE (Kite @ 2004 11 11, 10:01) |
Bandžiau, labai gerai iškepa ir skanus . Visada kepu mikrobanginėj jei kepu nedaug (tik vienam pavalgymui sau ir vyrui), o jei didesnį, tai kepu orkaitėj. |
O per kiek laiko iskepa
Atrodo, kažkur apie 20-25 min, bet aš naudoju specialią programą, kuri pas mus mikrobangėj yra skirta kepti buves su mėsos įdaru. Tada ir galingumo nereikia reguliuoti, ir dar priklauso nuo to, kokį kiekį įdėsi kepti.
..aš kugelį mėgstu apkepusį ir neriebų.Tai tarkuoju per burokinę tarką,po to truputėlį nusunkiu skysčio,įdedu druskos,pipirų,laurolapų,vegetos,suberiu smulkiai supjaustytus svogūnus.Ir visą šią masę išmaišius dedu į skardą išklotą kopūsto lapais.Ir, tiesa,aliejaus į masę įpilu.Kepti reikia apie valandą.
Mano šeimynai ir mano svečiams,tai gardu.
SKANAUS
Mano šeimynai ir mano svečiams,tai gardu.
SKANAUS
Viskas, nuspresta - ryt kepu kugeli pagal Bea recepta + papildomai vistos blauzdeles Tik va - kaip ten su kiausu - reik jo ar nereik? As noriu laaaabai minksto, vos ne skysto puraus kugeliuko...niam niam