Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(bea @ 2004 02 28, 21:19)
Ypatingai skanus kugelis bus jei i sutarkuotas bulves idesite stikline grietines (vietoj pieno), kiausinius ir galima varshkes... tada dar zinoma spirgucius su svoguniukais... Shita recepta gavau ish vienos moterishkes, jos kugelis buvo tooooooooooooooks skanus, kad valgydavo visi po pakartodami, nes neimanoma buvo atsispirti. Beje, kepant tikrai neblogai ant virshaus truputi sviesto ar margarino uzdeti. Bet ne gale, o ishkart.


o jei megstu toki labai minksta ir puru plokstaini, tai reikia tada daugiau grietines deti?ar sis variantas su grietine tinka tik kitesniam plokstainiui?
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2009 07 24, 12:42)
o jei megstu toki labai minksta ir puru plokstaini, tai reikia tada daugiau grietines deti?ar sis variantas su grietine tinka tik kitesniam plokstainiui?

Aš idedu maždaug stiklinę grietinės, nors šiaip viską dedu iš akies ir man visada gaunasi labai minkstas kugelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 07 24, 13:12)
Aš idedu maždaug stiklinę grietinės, nors šiaip viską dedu iš akies ir man visada gaunasi labai minkstas kugelis  thumbup.gif


tai tik stikline grietines, o pieno nebededi?
Atsakyti
Reiks pabandyt su grietine,nes irgi visada pildavau tik pieną ax.gif
Atsakyti
Vakar kepiau kugelį, kurį surijome akimirksniu blush-anim-cl.gif Sutarkavau bulves, cukiniją - užplikinau pienu. Tada įmušiau pora kiaušinių, pora šaukštų majonezo, įdėjau keptų svogūnų ir rūkytos vištienos. Pradžioje apie 45 min kepiau 250 laipsnių orkaitėje, tada apie pusvalandį - 200 laipsnių, o galiausiai dar apie pusvalandį - 100 laipsnių. Gavosi toks minkštutis guminukas ir labai gerai atšoko nuo kepimo indo.
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 07 27, 12:07)
Vakar kepiau kugelį, kurį surijome akimirksniu  blush-anim-cl.gif Sutarkavau bulves, cukiniją - užplikinau pienu. Tada įmušiau pora kiaušinių, pora šaukštų majonezo, įdėjau keptų svogūnų ir rūkytos vištienos. Pradžioje apie 45 min kepiau 250 laipsnių orkaitėje, tada apie pusvalandį - 200 laipsnių, o galiausiai dar apie pusvalandį - 100 laipsnių. Gavosi toks minkštutis guminukas ir labai gerai atšoko nuo kepimo indo.

O cukiniją žalią užpylėt pienu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 07 27, 15:46)
O cukiniją žalią užpylėt pienu? ax.gif


Cukiniją (žalią) tarkavau kartu su bulvėmis ir truputį nusunkiau, o tada užpyliau pienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 07 24, 13:12)
Aš idedu maždaug stiklinę grietinės, nors šiaip viską dedu iš akies ir man visada gaunasi labai minkstas kugelis  thumbup.gif

Man kugelis su pienu gaunasi labai purus, su grietine - maziau 4u.gif
Atsakyti
O mano kugelis daromas taip:
bulves,
1 svogunas (labai didelis),
pakelis arba 2 varskes (priklausomai nuo to kokio dydzio kugelis),
5 kiausiniai,
prieskoniai.
Tokia pacia mase darau ir vedarams.
Atsakyti
Pasiskaičiau patarimus , bandysiu ir aš savąjį tobulinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 07 27, 17:43)
Cukiniją (žalią) tarkavau kartu su bulvėmis ir truputį nusunkiau, o tada užpyliau pienu smile.gif

Ar,jis nesigavo švelnaus skonio,nes cukinija,juk švelni.?
Pasidalink,labai prasau,nes aš,taip pat turiu ją. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš įdedu žiupsnelį džiovintų čiobrelių. Malonus aromatas ir skonis. smile.gif
Atsakyti