Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(burbanti @ 2009 03 17, 17:47)
Papasakosiu ka as darau su bulvemis  rolleyes.gif :Kai perku kopustus,tai stengiuosi pirkti su dideliais lapasi(neapdoroti ukininku kopustai),tuos lapus nuimu ir padziaunu,kai sudziusta(ilgas laikas) padarau pusiau tarkes ,pusiau grustu virtu bulviu mase ,padruskinu ir sukloju (apie 1 cm.) atsargiai ant lapu.Pasaunu i orkaite ir kepu,kai iskepa -graziai nuvalau kopustu lapus,supjaustau didesniais kvadratais,sudedu i spizini puoda,supilu grietine,pjaustytus ir pakepintus su spirguciais  svogunus ,uzdengiu puoda ir  pasaunu i orkaite.Ant mazooos ugnies  kepu orkaiteje maziausiai dar valanda.Daug darbo,bet kai  valgai-  thumbup.gif .Mano teveliai turi pasistate tokiems kepimams krosni,tai toje krosnyje kepti kugeliai-pasaka



panasius blynus mano promociute kepdavo, vadindavo juos blynais ant kopustu lapu smile.gif tik ji juos grynai is tarkuotu bulviu darydavo, o iskeptus mirkydavo grietines ir spirguciu padaze, bet daugiau nebekepdavo, tik palaikydavo siek tiek siltai, kad blynai persigertu padazo... labai skanu budavo...
Atsakyti
šiandien bandysiu kepti kugelį čenakinėj. Tik nežinau ar reikia pilti aliejaus, ar sviestu ištepti, ir ar jis nepakyla uždarame inde g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 03 31, 11:12)
šiandien bandysiu kepti kugelį čenakinėj. Tik nežinau ar reikia pilti aliejaus, ar sviestu ištepti, ir ar jis nepakyla uždarame inde g.gif

biskeli pakilo, tai iki pat virsaus indelio neprikrauk, ar aliejum istepiau krastus
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2009 03 31, 11:49)
biskeli pakilo, tai iki pat virsaus indelio neprikrauk, ar aliejum istepiau krastus

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 03 31, 12:10)

zinok is manes kepeja ir nekokia, vis cia patarimu ieskau, tai perdaug manim pasikliaut nereiktu, na bet tiek tai zinau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 03 31, 12:12)
šiandien bandysiu kepti kugelį čenakinėj. Tik nežinau ar reikia pilti aliejaus, ar sviestu ištepti, ir ar jis nepakyla uždarame inde g.gif

parašyk kaip sekėsi? nes aš sekmadienį kepiau su faršu tai prikibo pats skanumas doh.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau įvairiausių patarimų, ir nebeliko nieko kito, kaip darbuotis smile.gif
Nutariau kepti čenakinėje ( dar nebandyta), pasinaudodama patarimu dėti grietinės, tik visviena įpyliau ir pieno truputuka ax.gif .
Dabar pašautas, žiurėsim kas čia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2009 05 12, 17:47)
Prisiskaičiau įvairiausių patarimų, ir nebeliko nieko kito, kaip darbuotis  smile.gif
Nutariau kepti čenakinėje ( dar nebandyta), pasinaudodama patarimu dėti grietinės, tik visviena įpyliau ir pieno truputuka  ax.gif .
Dabar pašautas, žiurėsim kas čia bus  g.gif

šeįtadienį kepėm ir mes čenakinėse, skonis nerealus, dabar visada kepsim tik juose wub.gif
tik aš pakaitinau pieno ir sumaišiau su tarkiais, gavosi beprotiškai skanus wub.gif
Atsakyti
lotute,šiandien ir aš galiu sakyti,kad esam patenkinti rezultatu thumbup.gif .
Visai kitoks gavosi negu iki šiol, aš taip pat dar šalia grietinės ir užvirinto pieno ipyliau, tai žiuriu ir šiandien nesukietėjo, seniau kaip plyta būdavo doh.gif

Tik štai kas, prie šonu čenakinės priskrudo pats skanumas, kaži gal kažkuo patepti ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 31, 21:39)
parašyk kaip sekėsi? nes aš sekmadienį kepiau su faršu tai prikibo pats skanumas doh.gif


Reikia indeli plonai istepti taukais(ne aliejumi, o taukais tik vos vos, kad butu riebalinas pavirsius) paskui pabarstyti miltais ir gerai pakratyti, kad visur tolygiai pasiskirstytu miltai, miltu pertekliu iskratyti lauk, turi atrodyti visas vidus baltas, paskui atsargiau sudeti mase ir tikrai turetu neprikibti 4u.gif
Atsakyti
as tiesiog i forma patiesiu kepimo popieriu,niekada neprilimpa thumbup.gif
Atsakyti
o as dar miltu idedu kokius 4 saukstus blush2.gif net nz kodel,kazkaip uzsimaniau issikept,nezinojau naj ka nej kaip daryt,informacijos ta diena nors uzmusk is niekur nesugebejau gaut,ir pieno nevirinau salta pyliau,bet labai skanus gavos kad ir nestandartinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auruciukasss: 17 gegužės 2009 - 13:31