Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(nirce @ 2009 03 16, 20:37)
kepiau ir as siandien kugeli,i tarkius pyliau stikline pieno,truputi grietines,prieskoniu.Man patiko thumbup.gif  dar niekad nebuvo pavyke iskepti tokio skanaus ir puraus thumbup.gif
vit C niekad nedejau ir taip baltas gaunasi g.gif
reiks pabandyti su slaunelemis,visos taip giria g.gif

o man nepatinka- kaulai makaluojasi, daug odelių, kurios nėra sveikas produktas ,nes turi daug cholesterolio, viskas yra,byra pjaunant schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 03 20, 22:37)
Na va,siandien kepe MB bulvinius blynus...nu ir ka keikesi,kad tarkiai vienas vanduo.Pasirodo tikrai nuo bulviu rusies yra skirtumas.Nenuostabu kad ir kugelis tada nepavyko,kaip tik nauja maisa nupirke buvom.Idomu kaip bus su cepelinais,jei irgi netiks ...kada ir suvalgysim ta maisa doh.gif

rinkis bulves ADORA. neteko nusivilti. Kugelis iseina - nors pirstus nulaizyk smile.gif
Atsakyti
Daug metu kugelius visokius(turiu omenyje idarus) kepu ,bet kad ideti stikline grietines purumui-nebuvo dašutę biggrin.gif ,aciu merginos,nuostabiai minkstas kugelis gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 03 24, 14:42)
Daug metu kugelius visokius(turiu omenyje idarus) kepu ,bet kad ideti stikline grietines purumui-nebuvo dašutę  biggrin.gif  ,aciu merginos,nuostabiai minkstas kugelis gavosi  thumbup.gif

O man su grietine nepatiko,per rugstus gavosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2009 03 22, 18:38)
rinkis bulves ADORA. neteko nusivilti. Kugelis iseina - nors pirstus nulaizyk smile.gif

o tai cia kur perkat,parduotuvej ar turgui?Is parduotuves as bulviu neperku,o turgui tokios veisles irgi nemaciau g.gif
Atsakyti
kepiau kugeli siandien ir dejau vien grietine(pieno nei laso) ,tai labai patiko thumbup.gif
vyras skeptiskai ziurejo,sake,kad nesamone kugelis be pieno doh.gif bet paragavo,patiko ir dar ejo pakartoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na as ir ka tik kepiau kugeli, na bet nelabai man jis gavosi, prisitarkavau nemazai,skarda manoji nelabai didele, tai dar paemiau du molinius indelius kas netilpo i skrda i juos supyliau, dejau spirgiukus su svogunais, piena, bulviu nesunkiau.po valandos jau norejau traukti bet ziuriu kad dar ne, po pusantros valandos isemiau tuos molinius indelius, na jie dar puse velnio nors seima biskeli skundes kad sausoka, tie lasinukai riebus ju daugiau i nereikejo, reikejo vistos kokios. po poros valanu vis ziuriu i ta skarda na ji dar neiskepusi, vidus pliurza tokia, o sonai ir dugnas jau dega., net nezinau gal kita kart reikia nusunkt tuos tarkius arba pieno nepilt tik grietines biski kad tas vidus iskeptu normaliai?
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 03 24, 15:50)
o tai cia kur perkat,parduotuvej ar turgui?Is parduotuves as bulviu neperku,o turgui tokios veisles irgi nemaciau g.gif

Parduotuveje as beveik neperku, na jei pritrukta vienos kitos bulvikes.
Cia bulves turguje. Na pas mus ju nuolat arba adora arba vilija... adoros - tai tokios labiau raudonos.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2009 03 24, 23:02)
na as ir ka tik kepiau kugeli, na bet nelabai man jis gavosi, prisitarkavau nemazai,skarda manoji nelabai didele, tai dar paemiau du molinius indelius kas netilpo i skrda i juos supyliau, dejau spirgiukus su svogunais, piena, bulviu nesunkiau.po valandos jau norejau traukti bet ziuriu kad dar ne, po pusantros valandos isemiau tuos molinius indelius, na jie dar puse velnio nors seima biskeli skundes kad sausoka, tie lasinukai riebus  ju daugiau i nereikejo, reikejo vistos kokios. po poros valanu vis ziuriu i ta skarda na ji dar neiskepusi, vidus pliurza tokia, o sonai ir dugnas jau dega., net nezinau gal kita kart reikia nusunkt tuos tarkius arba pieno nepilt tik grietines biski kad tas vidus iskeptu normaliai?

Man irgi taip būdavo, gaudavosi ne kugelis, o košė, tai dabar visada, jei pilu pieno ar grietinės, bulves šiek tiek nusunkiu. Gaunasi puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš kai kepu kugelį, tai vietoj virinto pieno pilu virinto vandens, kiaušinių nededu, bet dedu truputį manų kruopų, kartais kepintų spirgių su kepintu svogūnu įdedu. Manai tikrai labai tinka, ypatingai tada kai košė gaunasi skystoka ax.gif
Atsakyti
Aš kepusi esu kugelį dėjusi nemažai svogūno{kartu sutarkuoju su bulvėmis}ir dėjau majonezo{pora šaukštų}
Kugelis gavosi minkštas ir labai skanus.
Pritariu furyy,kad galima į kugelį dėti{pilti virintą vandenį,aštuomet dar įdedu sviesto},bet tada kugelis gaunasi,jau plikytas.
Kugelis yra sunkus maistas{kam streikuoja skrandis,bet nuplikius jis tampa kitoks.
Taip,kad plikinant vandeniu ,arba pienu,jis tik yra geresnės kokybės.
Atsakyti
Va su majonezu tai dar nesu bandžiusi. Bet manau, kad grietinės pora šaukštų sveikiau negu majonezas.
Atsakyti