Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(regna @ 2008 12 10, 01:18)
Voveriuxe,atrodo gražiai,ir,skaniai viliojančiai. 4u.gif

aciu, buvo tikrai skanu smile.gif , gabaliuka nunesiau kaimynei, senuciuke ji 90 metu, is namu pati neiseina jau, tai uz ta gabaliuka, atsiunte pas mane savo dukra su sampano buteliu. Taip kazkaip ir faina buvo, ir tuo paciu gaila moters, dukra sake, kad nekepa kugelio, o ji moteris turbut labai jo issiilgusi buvo
Atsiprasau uz posta ne i tema blush2.gif
Atsakyti
vaje, kaip suvirpino sirdele su ta mociute....
Atsakyti
Masn pats skaniausias kugelis buna kai jis minkstas ir tasus. o toki ji gaunu kai darau taip:
I tarkius dedu kiausini, prieskoniu, kartais ir varskes. Ilipu labai daug nevirinto pieno ir jei turiu sutarkuoju cukinija. O kai dedu i stiklini troskinimo inda sluoksniuoju su farsu. ( farsa paruosiu su prieskoniais ir cesnaku). Ir kepu tik uzdarame inde, nors jei pieno buna duga ipolta nebutina ir uzdengti.
Atsakyti
Mergytes, reikia skubaus patarimo ax.gif Ar kas bandet i kugelio tarki pilt kefyro? Turiu gal 2 litrus, noriu sunaudot ir bijau sugadinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2009 01 08, 15:46)
Mergytes, reikia skubaus patarimo ax.gif  Ar kas bandet i kugelio tarki pilt kefyro? Turiu gal 2 litrus, noriu sunaudot ir bijau sugadinti blush2.gif

as darau kugeli tai mano vyras dievina ji,minkstutelis.i kg sutarkuotu bulviu slaksteli pieno,o kefyro nebandziau dar svogunu ir lasinuku pakepintu ,sumaisom ir pasaunam. thumbup.gif
Atsakyti
mes įpratom kugelį valgyt užgerdami kefyru. Labai skanu. Man tada net ir padažo nereikia thumbup.gif o į pačius tarkius tai pienuką pilam....
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 01 08, 14:52)
as darau kugeli tai mano vyras dievina ji,minkstutelis.i kg sutarkuotu bulviu slaksteli pieno,o kefyro nebandziau dar svogunu ir lasinuku pakepintu ,sumaisom ir pasaunam. thumbup.gif

Taip, as irgi visada pilu pieno o vat su kefyru nebandziau. Sakau, gal kuri bandet g.gif
Papildyta:
QUOTE(anastazas @ 2009 01 08, 15:03)
mes įpratom kugelį valgyt užgerdami kefyru. Labai skanu. Man tada net ir padažo nereikia  thumbup.gif o į pačius tarkius tai pienuką pilam....

Aisku... Tai gal tada nerizikuosiu biggrin.gif
Atsakyti
As bandziau ideti grietines i kugeli,tai man schmoll.gif ,toki rugstuma duoda,tai jauciu tas pats ir su kefyru bus.Man skaniausia uzplikyti su daug pieno thumbup.gif
Atsakyti
Mane tai tokia senyva teta pamokino, kad į kugelį reikia pilti sutirštinto nesaldinto pieno smile.gif kai darau mažą skardą, supilu du indelius smile.gif
Atsakyti
Dlambliuk,o ką sudaro kugeliui tas pienukas?
Jei gali parašyk ydomu.
Atsakyti
AS VISADA I KUGELI PILU KEFYRO, TAIP PAT GAUNASI KAIP SU VARSKE, TIK REIKIA AISKU NEPADAUGINTI, BISKI MILTU IDEDU thumbup.gif AISKU KIAUSINIAI, PRIEKONIAI, REIBALAI 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien kepdama įspaudžiau citrinos sulčių,nu kiek teko kept,nesu skanesnio iškepusi thumbup.gif
Atsakyti