Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

o man labai patinka i kugeli ideta vishtyte ar virta kiaules koja, tik va diedas tai dar dabar per danti traukia prisimines kugeli su kiaules koja, sako ish kur ta recepta ishtraukei? bet ash tada neshchia buvau ir norejau nerealiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vajetau kaip kugelio uzsimaniau, na ka gi teks rytoj kepti thumbup.gif
Kas del ausu ir kiaules koju, tai niam niam kaip megstu thumbup.gif
Vedarus irgi obozaju, bet vat gamint tai jau ne blink.gif smirda zarnos unsure.gif
Atsakyti
PilvuLka Paskelbta Vakar 10:11 am
  Vajetau kaip kugelio uzsimaniau, na ka gi teks rytoj kepti 
Kas del ausu ir kiaules koju, tai niam niam kaip megstu 
Vedarus irgi obozaju, bet vat gamint tai jau ne  smirda zarnos 

essen.gif sakyk adresa- atvaziuoju essen.gif niam ...niam...
Atsakyti
musu kugelis pats paprasciausias - aliejus i skarda, tarke ant virsaus, verdancio druskinto vandens stikline ant tarkes, permaisom, dar paslakstom aliejumi ir i orkaite, 1 valanda ir kugeli turim. o visa kita galima gaudyt su padazais wink.gif
Atsakyti
na vakar kepiau,ir idejau stikline grietines thumbup.gif ,skonis pasakiskas,as ir pieno dar pyliau kokia stikline ,nes galvoju vdrug su ta grietine nieko neiseis,bet skonis thumbup.gif ,tokio skanaus dar nevalgiau purus toxs gavos,net ir va daba ryte jis nesukietejo toxs minkstas ir liko ,bea tu kaip visada su savo patarimais thumbup.gif
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
bis.gif bis.gif bis.gif (xixixixiii....)
Atsakyti
as tai kugelio nekepu, neturiu bulviu tarkavimo masinos... negi tarkuosi rankomis... uztai kai pas tevus nuvaziuoju visada buna ar cepelinai, ar kugelis ar bulvines desros...
o kugeli mano mama dazniausiai kepa su sonkauliukais (supjaustytais mazais gabaleliais) ir itarkuoja del minkstumo ir spalvos .... morka... nuo sonkauliuku sultinio ir morkos gaunasi labai minkstas, sultingas ir visai neriebus... aisku pieno plikymui taip pat reikia...
Atsakyti
Nu viskas, uzsimaniau kugelio, tokio kur bea aprase... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 24 balandžio 2004 - 12:57
tai imk ir ishsikepk gi wink.gif kas tau trukdo biggrin.gif
Atsakyti
Tai va einu jau kept smile.gif O cenakinese taip pat kaip i skarda ar reik dar ant virsaus kokios grietines pridet? Ir kept apie 1 val.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 24 balandžio 2004 - 16:55
visaj taip pat kajp i skarda. na kepi, kol ishkeps... nepamenu as kiek laiko, paragausi ir matysi
Atsakyti
PAskaičiau ir aš užsimaniau kugelio.Bėgsiu kept vakarienei rolleyes.gif Su grietine ir faršu bandysiu tongue.gif
Atsakyti