Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(KiauneA2 @ 2008 10 24, 10:06)
pasikviete draugai vakarienes, tai valgem kugeli kepta su kiaules kojom thumbup.gif dar tokio skanumo neragavus buvau  rolleyes.gif  bet ir kepe ten ji apie 3h  doh.gif

jei butu apvirus kojas butu kepes trumpiau mirksiukas.gif o kad labai skanus tai pritariu rolleyes.gif
Atsakyti
Siandiena kepiau kugeli thumbup.gif tai iprastini recepta papildziau tarkuotais moliugais drinks_cheers.gif
Rezultatas isties vykes - spalva viliojanciai gelsva, o skonis tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina2006 @ 2008 11 01, 18:18)
Siandiena kepiau kugeli  thumbup.gif  tai iprastini recepta papildziau tarkuotais moliugais  drinks_cheers.gif
Rezultatas isties vykes - spalva viliojanciai gelsva, o skonis tiesiog  thumbup.gif

Dėkui už idėją 4u.gif Šiandien ir aš į savo kugelį pridėjau moliūgų tarkių. Mmm, super skonis ir spalvytė thumbup.gif atrodo, net ir lengviau virškint bus mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už idėją dėl moliūgų 4u.gif
Aš tarkius nuplikau karštu pienu, dedu pjaustytų svogūnų ir pjaustytą rūkytą vištienos ketvirtį. Prieskonių, šaldytų krapų. Irgi skanus būna.
Atsakyti
kugelis g.gif
1litras bulvių tarkių,0,5ltr. nevirtos vištienos,
2 kiaušiniai,
stiklinė maltų džiovintų grybų,100g. kumpelio,gali būti rūkyti lašinukai,
50 g. sviesto,
pora svogūnų ,
pora šaukštų mirkytos bandelės,
stiklinė grietinės,
pipirų,druskos,
Lašinukus supjaustyti,paspirginti kartu su svogūnais,supilti į tarkius,pasūdyti,išmaišti.
Į mėsą įmušti kiaušinį,sudėti mirkytą bandelę,įberti pipirų,druskos,pakepintų svogųnų,išmaišyti. g.gif Į virtus maltus grybus į mušti kiaušinį,įberti pakepintų svogųnų,pipirų,druskos,išmaišyti. g.gif
Iš vištienos daryti kukuliukus,juos įdaryti grybais ir truputėliu sviesto,sudėti į paruoštą kepimo formą,užpilti tarkiais g.gif
Kepti orkaiteje apie valandą.patiekti su grietine. g.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 11 22, 02:41)

man nelabai viliojanciai atrodo sis kugelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2004 02 28, 22:08)
Sutarkuoju bulves, apkepinu mesyte su svoguniuku, pridedu visokiu prieskoniu, paskui sudedu i bulvytes, pora kiausiniu ir virinto pienuko. Kai lieka kelios minutes, virsu patepu sviestu ar margarinu, kad nebutu toks labai sukepes. Skanu mums, mes Amerikoje pastoviai darydavomes, nes cepelinai neisejo rolleyes.gif  laugh.gif

labai skanus kugelis.
Atsakyti
Kugelis su varške,
bulvių,
sviesto,
3 kiaušiniai,
stiklinė,grietinės,varškės,mėtų,druskos
Bulves nuskusti,sutarkuoti,nusunkti ir užplikyti karštu ištirpintu sviestu.Įmušti du kiaušinius,įberti druskos ir viską gerai išmaišyti.Į varškę įmušti kiaušinį,įberti smulkiai supjaustytų mėtų,druskos ir gerai išmaišyi.Į sviestu išteptą skardą dėti ploną sluoksnį bulvių tarkkės,sluoksnį paruoštos varškės,ant viršaus vėl tarkės.
Kepti apie valandą.Prie šio kugelio patiekiama grietinė,kastinys,svistas. g.gif
Atsakyti
Prisiskaičiusi jūsų, mielosios, patarimų, prisitarkavau bulvių, įmušiau porą kiaušinių, pyliau verdančio pienuko, pusę stiklinės gritinės, šiek tiek varškės... kepu kugeliuką ir žiūrėsim, kas gausis. essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selenita: 09 gruodžio 2008 - 22:47
Receptuka ismokau is tecio 4u.gif
user posted image

user posted image
Pirmiausia suprieskoninau sparnelius, pipiras, vegeta. Dejau tiek, o siaip kas kaip megsta.
Bulves sutarkavau, kartu ir 1 svoguna, idejau a.sauksteli rugscios druskos. Paspirgiau siek tiek lasinuku su svogunais, i lasinukus ipyliau nemaza puodeli pieno,kai uzvire ''misini'' uzpyliau ant tarkio ir ismaisiau.
I bleka sudejau sparnelius, uzpyliau bulviu tarkiais ir i orkaite, . MB gyre
Skanaus mirksiukas.gif
Papildyta:
p.s. kepiau apie pora valandu (jei kam idomu) smile.gif
Papildyta:
p.p.s. pirmaja kepimo valanda bleka buvau uzdengusi folija.
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2008 12 10, 00:17)

Niammmm bigsmile.gif essen.gif user posted image
Atsakyti
Voveriuxe,atrodo gražiai,ir,skaniai viliojančiai. 4u.gif
Atsakyti