kepu kugeli ant kopustu lapu ,su rukytom desrelem arba,apkepta vistiena,labai skanu
As kepu labai paprastai :
Sutarkuotas bulvytes sumaisau su kiausiniais, karstu pietu, spirguciais, svogunais ir viska supilu i skarda istepta riebalais gaunasi super
Sutarkuotas bulvytes sumaisau su kiausiniais, karstu pietu, spirguciais, svogunais ir viska supilu i skarda istepta riebalais gaunasi super
Man labai skanus bulviu plokstainis su cukinija. Sutarkuoji bulves, cukinija, imusi kelis kiausinius, idedi druskytes, viska sumaisai ir kepi. Plokstainis labai purus iseina.
QUOTE(dziunka @ 2008 08 29, 19:38)
kepu kugeli ant kopustu lapu ,su rukytom desrelem arba,apkepta vistiena,labai skanu
Tai kokiam cia inde reikia kepti ,gal butu galima smulkiau
As visad kepu su vistiena sutarkuoju bulves,palieku nusistovet bulviu krakmolui,puse sudedu krakmolo i tarki,idedu maziausiai 3 kiausinius,prieskoniu,karsto pieno(visada darau tik su karstu pienu) grietines kokius 3 valgomus saukstus,pakepinto svoguno ant keptuves ir spirguciu. Tada i inda pilu puse paruosto tarkio mases,isdelioju vistienos marinuotus file gabaliukus ir ant virsaus supilu likusi tarki gaunasi tikrai labai skaniai
O kas turi kugelio ant kopūstlapių receptą?
ar orkaitėj iškepa, sako naminio pečiaus reik?
ar orkaitėj iškepa, sako naminio pečiaus reik?
kepu kaip ir dauguma kogero, pienas, nenusunkot bulves, kiausiniai, prieskoniai, svogunas, aisku galima daryt ir koki idara man sausesnis gaunas ir kietesnis jeigu ipilu maziau pieno, todel tikrai reikia nepagailet jo
O as kugeli kepu be kiausu. Drauge dave recepta. Nu super.
Susitarkuot bulves. Pakepint svogunus su lasinukais, ipilt pieno ir uzvirint. Viska supilt i tarkius, idet druskos. Ir kepam.
Padazui: pakepinam svogunus su lasinukais, pilam pieno, "Vegetos" ir saukstas krakmolo.
Niam niam
Susitarkuot bulves. Pakepint svogunus su lasinukais, ipilt pieno ir uzvirint. Viska supilt i tarkius, idet druskos. Ir kepam.
Padazui: pakepinam svogunus su lasinukais, pilam pieno, "Vegetos" ir saukstas krakmolo.
Niam niam
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 11, 19:22)
O as kugeli kepu be kiausu. Drauge dave recepta. Nu super.
Susitarkuot bulves. Pakepint svogunus su lasinukais, ipilt pieno ir uzvirint. Viska supilt i tarkius, idet druskos. Ir kepam.
Padazui: pakepinam svogunus su lasinukais, pilam pieno, "Vegetos" ir saukstas krakmolo.
Niam niam
Susitarkuot bulves. Pakepint svogunus su lasinukais, ipilt pieno ir uzvirint. Viska supilt i tarkius, idet druskos. Ir kepam.
Padazui: pakepinam svogunus su lasinukais, pilam pieno, "Vegetos" ir saukstas krakmolo.
Niam niam
Aš lygiai taip pat kepu kugelį kaip ir tu be jokių kiaušinių . Pritariu SUPER gaunasi Tik aš dar ant šiek tiek apsunktų bulvių tarkių viršaus užberiu apie 1-2 saujas manų kruopų, ir kai suspirga svogūnai + lašinukai/mėsiukai + pienas viską supilu ant tarkių su manais, kokią minutę palaukiu, po to palengva šaukštu per paviršių pamaišau, stengdamasi manų kruopas užkabinti - manai taip kažkiek išbrinksta, po to jau viską permaišau ir kepu. O mes pamėgom su dviem padažais iškart valgyt, pilam daug grietinės ant kugelio ir dar šalia padažiukas su svogūniukais+spirgiukais+grietinėlė (arba pienas, arba grietinė, ką turiu to įpilu). Net pati užsimaniau berašydama
Ir aš pasiūlysiu savo receptėlį.
Sutarkuotas bulves,truputi nusunkiu,užpilu virintu pienu,pasūdau irviską gerai išmaišau
Varškę ištrinu ,suberiu peletrūną įmušu kiaušinį,įberiu truputelį druskos.
Viską gerai išmaišau.
Į aliejumi arba sviestu išteptą skardą supilu dalį tarkių ,tuomet dalį varškės.Sluoksniuoju,viršutinis turi būti bulvių.
Kartais ,supilu varšės masę į bulvių tarkius ir viską išmaišius supilu į kepimo formą
Valgau su tirpintu sviestu.
Dabar atradau būdą,valgau su naturaliu jogurtu.
O,kartais paiimu varškės ištrinu su jogurtu,pasidarau tokį padažą.
Tai nepaprastai skanu,kas mėgst pieno produktus.
Sutarkuotas bulves,truputi nusunkiu,užpilu virintu pienu,pasūdau irviską gerai išmaišau
Varškę ištrinu ,suberiu peletrūną įmušu kiaušinį,įberiu truputelį druskos.
Viską gerai išmaišau.
Į aliejumi arba sviestu išteptą skardą supilu dalį tarkių ,tuomet dalį varškės.Sluoksniuoju,viršutinis turi būti bulvių.
Kartais ,supilu varšės masę į bulvių tarkius ir viską išmaišius supilu į kepimo formą
Valgau su tirpintu sviestu.
Dabar atradau būdą,valgau su naturaliu jogurtu.
O,kartais paiimu varškės ištrinu su jogurtu,pasidarau tokį padažą.
Tai nepaprastai skanu,kas mėgst pieno produktus.
As tai niekad nenusunkiu tarkiu, man patinka minkstas kugelis
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 12, 12:24)
As tai niekad nenusunkiu tarkiu, man patinka minkstas kugelis
Aš tai šiek tiek apsunkiu sunką, bet po to skystį kompensuoju didesniu pieno kiekiu (kai svogūniukus + spirgiukus kepinu, pieno pripilu tiek kad pilna keptuvė būtų). Na ir kugelį aš kepu didelį, tokioje didelėje iš okaitės skardoje