Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

Kugelis bus tikrai skanus jei prie visa ko papildysite margarinu, mažindamos kitų riebalų sąskaita ir įmaišysite kondensuoto ( žinoma nesaldaus ) pieno. Pabandykite - turėtumėt nenusivilti bigsmile.gif
Atsakyti
O kokius lasinukus dedat ar zalius, ar rukytus. Ir dar ar pakepinti juos reikia, ar jie kugelyje sukepa. 4u.gif
Labai jau uzsimaniau kugelio, net seile istyso bigsmile.gif
Atsakyti
Na kiek zinau tai juos pakept reikia g.gif (bent mano mama taip daro ir kartu su riebalais visais supila). As tai pasoviau ir dabar kugeli, tik naujove dar padariau: puse pakaleio varskes idejau kremines blink.gif .Cia vis rase kad skanu, tai bandau. Idomu koks rezultatas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 04 10, 18:56)
Na kiek zinau tai juos pakept reikia  g.gif (bent mano mama taip daro ir kartu su riebalais visais supila). As tai pasoviau ir dabar kugeli, tik naujove dar padariau: puse pakaleio varskes idejau kremines  blink.gif .Cia vis rase kad skanu, tai bandau. Idomu koks rezultatas bus  g.gif

bus labai minkštas,purus ir skanus ,gaminamas su varške.Reikės ir man gal svaitgalį pasigamint rolleyes.gif
Atsakyti
pabandziau recepta su grietine,bet man skaniau su plikytu pienu,kai kugelis bna guminis ir tasus smile.gif su grietine buna tikrai minkstas ir skanus ,bet as tokio nemekstu schmoll.gif
Atsakyti
Man kugelis visada gaunasi laabai minkštas, praktiškai ne kugelis, o košė, nesvarbu, ar su grietine, ar su pienu darau. Man ir toks sueina, o MB mėgsta kietesnį, tai būna baisiai nepatenkintas hihihi.gif Pagalvojau, gal bulves kugeliui reikia nusunkti? g.gif Kaip jūs darote?
Atsakyti
Aš paprasčiausiai sutarkuoju bulves, įdedu vieną kiaušinį, užvirinto pieno maždaug stiklinę, druskos, šiek tiek Santa marija bulvių prieskonių. Apverdu viščiukų sparnelius, juos supjaustau į 3 dalis, pabarstau druska, prieskoniais. Tada į skardą pilu paruoštus tarkius ir išdėlioju sparnelius. Skonis neapsakomas. O ir kepti reikai ne per ilgiausiai, kol iškeps bulvės, nes sparneliams jau mažai trūksta. Paragaukit.
Atsakyti
QUOTE(liute2 @ 2008 05 12, 00:57)
Aš paprasčiausiai sutarkuoju bulves, įdedu vieną kiaušinį, užvirinto pieno maždaug stiklinę, druskos, šiek tiek Santa marija bulvių prieskonių. Apverdu viščiukų sparnelius, juos supjaustau į 3 dalis, pabarstau druska, prieskoniais. Tada į skardą pilu paruoštus tarkius ir išdėlioju sparnelius. Skonis neapsakomas. O ir kepti reikai ne per ilgiausiai, kol iškeps bulvės, nes sparneliams jau mažai trūksta. Paragaukit.

Aš irgi kugelį kepu su sparneliais arba blauzdelėm, tik niekada neapverdu - dedu į kugelį žalius - sušunta kuo puikiausiai, o skanumėlis rolleyes.gif wub.gif Jaučiu šiandien kugelį kepsiu - užklydus į šią temą net seilė ištįso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2008 05 11, 14:59)
Man kugelis visada gaunasi laabai minkštas, praktiškai ne kugelis, o košė, nesvarbu, ar su grietine, ar su pienu darau. Man ir toks sueina, o MB mėgsta kietesnį, tai būna baisiai nepatenkintas  hihihi.gif  Pagalvojau, gal bulves kugeliui reikia nusunkti?  g.gif  Kaip jūs darote?

šiaip jei nepilsi pieno ir nedėsi grietinės, tai jis gausis sausokas. Mano mama nieko nededa ir kugelis gaunasi kietas. O mB labai mėgsta, kai padarau su grietine-tokį tąsų blush2.gif
Atsakyti
Labas, as irgi kepiau kugeli pasinaudojusi jusu patarimais, kad reikia ideti varskes.galiu pasakyti, kad tai buvo pirmas mano toks nuostabus patiekalas hi.gif dekoju uz geras idejas
Atsakyti
Aš į sutarkuotas bulves dedu grietinės arba kefyro.Gaunasi minkštas rolleyes.gif .Taip pat įpilu truputį aliejaus,kad neliptų prie indų (dažniausiai kepu moliniuose indeliuose).
Reiks pabandyk ir jūsų receptukais thumbup.gif
Atsakyti
O as, kad butu tasus pilu visada virinto pieno, ir spirgiukus su svoguniukais pakepintus keptuveje, kol dar karsti, supilu i mase.Tada tas karstas pienas ir taukiukai labai uzpliko tarkius irgaunasi toks tasus.Na aisku, gi cia skonio reikalas, gal kitiems schmoll.gif toks budas.
Beje, kokiuose molinukuose kepate panickos, ar tokiuose, kur cenachams skirti.Niekada moliniame nebandziau... g.gif gal ir gera mintis.
Atsakyti