Aš i tarkius užvirintą pieną pilu ir grietines dar įdedu .Nededu jokiu lašinukų (man per riebu ir neskanu),o vietoj ju ..gabaliukais pjaustyto kiaulienos kumpio ar vištų sparnelius aisku apkepintus.O paskutini karta kepiau ne blekoj ,o apkepelių indeliuose ..tai labai patiko
pasiulyciau pabandyt kugeli su kopustais, tiesiog zalias kopusto lapais padenkt plonu sluoksniu dugna(zinoma pries tai inda istept aliejumi), o ant virsaus pilame kugelio mase, man tai super as kugelio mase darau su kiausiniais,virintu pienu,grietine,sviestuku,aliejum,vegeta, oj dar ir bulvem zinoma )))
pasiulyciau pabandyt kugeli su kopustais, tiesiog zalias kopusto lapais padenkt plonu sluoksniu dugna(zinoma pries tai inda istept aliejumi), o ant virsaus pilame kugelio mase, man tai super
as kugelio mase darau su kiausiniais,virintu pienu,grietine,sviestuku,aliejum,vegeta, oj dar ir bulvem zinoma )))
Ypatingai skanus kugelis bus jei i sutarkuotas bulves idesite stikline grietines (vietoj pieno), kiausinius ir galima varshkes... tada dar zinoma spirgucius su svoguniukais... Shita recepta gavau ish vienos moterishkes, jos kugelis buvo tooooooooooooooks skanus, kad valgydavo visi po pakartodami, nes neimanoma buvo atsispirti. Beje, kepant tikrai neblogai ant virshaus truputi sviesto ar margarino uzdeti. Bet ne gale, o ishkart.
Ypatingai skanus kugelis bus jei i sutarkuotas bulves idesite stikline grietines (vietoj pieno), kiausinius ir galima varshkes... tada dar zinoma spirgucius su svoguniukais... Shita recepta gavau ish vienos moterishkes, jos kugelis buvo tooooooooooooooks skanus, kad valgydavo visi po pakartodami, nes neimanoma buvo atsispirti. Beje, kepant tikrai neblogai ant virshaus truputi sviesto ar margarino uzdeti. Bet ne gale, o ishkart.
As kugeli kepu su varske.Pries dedant i kepimo forma,su mikseriu isplaku pakeli varskes su kiausiniais ir supilu i tarki,i kepimo forma ipilu aliejaus,ir supilu gerai ismaisyta mase.Krastuose susikaupia aliejaus,tai as ji paskirstau po kugelio pavirsiu (aliejaus neturi but daug) ir kepu kol apskrunda pavirsius.Kartais idedu vistienos arba lasinuku,bet cia nuo nuotaikos.Labai skanu,toks purus gaunasi Papildyta: Pieno nepilu,dedu tik druska,pipirus ir truputi svoguno itarkuoju.