Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 15, 18:54)
pabandžiau pieno pilt, daugiau nebandysiu  schmoll.gif  su grietine mum skaniau

iš tiesų, man irgi su grietine skaniau. kai pabandžiau čia paskaičius, tai kitaip ir nebedarau.
Atsakyti
Aš i tarkius užvirintą pieną pilu ir grietines dar įdedu .Nededu jokiu lašinukų (man per riebu ir neskanu),o vietoj ju ..gabaliukais pjaustyto kiaulienos kumpio ar vištų sparnelius aisku apkepintus.O paskutini karta kepiau ne blekoj ,o apkepelių indeliuose ..tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
pasiulyciau pabandyt kugeli su kopustais, tiesiog zalias kopusto lapais padenkt plonu sluoksniu dugna(zinoma pries tai inda istept aliejumi), o ant virsaus pilame kugelio mase, man tai super
as kugelio mase darau su kiausiniais,virintu pienu,grietine,sviestuku,aliejum,vegeta, oj dar ir bulvem zinoma smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2007 12 21, 20:07)
pasiulyciau pabandyt kugeli su kopustais, tiesiog zalias kopusto lapais padenkt plonu sluoksniu dugna(zinoma pries tai inda istept aliejumi), o ant virsaus pilame kugelio mase, man tai super
as kugelio mase darau su kiausiniais,virintu pienu,grietine,sviestuku,aliejum,vegeta, oj dar ir bulvem zinoma smile.gif)))

zinau labai skanu thumbup.gif mano mama taip daro, bet mes kitaip vadinam: sakom blynas ant kopustlapio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2004 02 28, 21:19)
Ypatingai skanus kugelis bus jei i sutarkuotas bulves idesite stikline grietines (vietoj pieno), kiausinius ir galima varshkes... tada dar zinoma spirgucius su svoguniukais... Shita recepta gavau ish vienos moterishkes, jos kugelis buvo tooooooooooooooks skanus, kad valgydavo visi po pakartodami, nes neimanoma buvo atsispirti. Beje, kepant tikrai neblogai ant virshaus truputi sviesto ar margarino uzdeti. Bet ne gale, o ishkart.

eisiu kepti kugelį pagal tavo receptuką. O vakare parašysiu ar patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2008 01 12, 14:25)
eisiu kepti kugelį pagal tavo receptuką. O vakare parašysiu ar patiko mirksiukas.gif

Oi koks skanumėlis buvo essen.gif
rekomenduoju visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2004 02 28, 22:19)
Ypatingai skanus kugelis bus jei i sutarkuotas bulves idesite stikline grietines (vietoj pieno), kiausinius ir galima varshkes... tada dar zinoma spirgucius su svoguniukais... Shita recepta gavau ish vienos moterishkes, jos kugelis buvo tooooooooooooooks skanus, kad valgydavo visi po pakartodami, nes neimanoma buvo atsispirti. Beje, kepant tikrai neblogai ant virshaus truputi sviesto ar margarino uzdeti. Bet ne gale, o ishkart.

O kiausini viena imusti reikia? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
As kugeli kepu su varske.Pries dedant i kepimo forma,su mikseriu isplaku pakeli varskes su kiausiniais ir supilu i tarki,i kepimo forma ipilu aliejaus,ir supilu gerai ismaisyta mase.Krastuose susikaupia aliejaus,tai as ji paskirstau po kugelio pavirsiu (aliejaus neturi but daug) ir kepu kol apskrunda pavirsius.Kartais idedu vistienos arba lasinuku,bet cia nuo nuotaikos.Labai skanu,toks purus gaunasi thumbup.gif
Papildyta:
Pieno nepilu,dedu tik druska,pipirus ir truputi svoguno itarkuoju.
Atsakyti
Na kagi rytoj kepu kugeli..niekad nededavau i tarkius pieno arba grietines,tai rytoj pabandysiu,jei ka parasysiu kaip gavos blush2.gif
Atsakyti
o paprasta kugeli skardoje kkeliu laipsniu temperaturoje reiketu kepti? pas mane elektrine virykle, ir skarda reiketu kazkuom istepti???
Atsakyti
o mes nepilam nei pieno nei grietines ir gaunasi labai skanus ir minstas essen.gif:
Atsakyti
As i kugelio mase dedu varskes. Tikrai labai skaniai gaunasi.
Atsakyti