Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

as cenakinese kepu dabar kugeli bigsmile.gif labai jau seniai valgiau ir uzsimaniau... ziuresim kaip gausis, o dariau taip: pakepinau svoguna (spirguciu neturejau) ant sviesto, ipyliau grietinele, sutarkavau bulves, idejau kiausini, uzplikiau tarkius ir i cenakines cool.gif
Atsakyti
kugelis isejo labai skanus ax.gif
Atsakyti
Isvis manau ,kad ir kaip bekeptumem kugelius jie visada gaunasi niam laaabai skanus , nes apskritai kas megsta kugelius - tai su visais ingriedijentais skanu ....juk vienos kepa taip ,kitos dar kitaip ,ir visi giria ,visiems be galo skanu !!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 06, 15:54)
as cenakinese kepu dabar kugeli  bigsmile.gif  labai jau seniai valgiau ir uzsimaniau... ziuresim kaip gausis, o dariau taip: pakepinau svoguna (spirguciu neturejau) ant sviesto, ipyliau grietinele, sutarkavau bulves, idejau kiausini, uzplikiau tarkius ir i cenakines  cool.gif

Kas per daiktas tos cenakines? Kaip jos atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2007 12 08, 00:51)
Kas per daiktas tos cenakines? Kaip jos atrodo? g.gif

user posted image
Atsakyti
kiausinio i kugeli pabandykit nemust, tikrai be jo bus puresnis ir minkstesnis
Atsakyti
Mes dabar pašovėme į orkaitę kugelį su moliūgais. Labai skaniai kvepia. Laukiam , kol iškeps essen.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 12 09, 13:51)
Mes dabar pašovėme į orkaitę kugelį su moliūgais. Labai skaniai kvepia. Laukiam , kol iškeps  essen.gif  gathering.gif

man su moliugais nelabai (visgi jis duoda savo skoni). bet va su cukinojom, tai prishtus apsilaizhyt galima - shlapias ir minkshtas thumbup.gif

ash tai dedu i kugeli visada vishtienos shlauneliu mesos. mano vyrui patinka, kai su mesa buna. megejams galima idet i toki kugeli dzhiovintu slyvu ir obuoliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gisida @ 2007 12 08, 14:54)
kiausinio i kugeli pabandykit nemust, tikrai be jo bus puresnis ir minkstesnis

kiausini visada musu ir kugelis buna minkslas, purus ir labai skanus essen.gif Tik pries pildama i tesla, pirmiausia ji siek tiek paplaku atskirame indelyje.
Atsakyti
mano orkaitej jau kugelis kepa rolleyes.gif
Atsakyti
Mano kugelis būna toks-čia iš knygos "Lietuvių valgiai",bet jį kepu jau geras desėtkas metų-tarkiai plikomi pienu,spirgais,pilama į skardą sluoksnis tarkių,ir dedamas sluoksnis varškės-ją prieš tai reikia ištrinti su 2-3 kiaušiniais,pora šaukštų grietinės,žiupsnelis druskos,cukraus,mairūno-čia ant 500g varškės-ant viršaus vėl tarkiai.Na kepame kol iškepa,irgi apie 1 val.Ant viršaus irgi sviesto pamėtau.Visi mes labai mėgstam,ir svečiams patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2007 12 12, 14:05)
Mano kugelis būna toks-čia iš knygos "Lietuvių valgiai",bet jį kepu jau geras desėtkas metų-tarkiai plikomi pienu,spirgais,pilama į skardą sluoksnis tarkių,ir dedamas sluoksnis varškės-ją prieš tai reikia ištrinti su 2-3 kiaušiniais,pora šaukštų grietinės,žiupsnelis druskos,cukraus,mairūno-čia ant 500g varškės-ant viršaus vėl tarkiai.Na kepame kol iškepa,irgi apie 1 val.Ant viršaus irgi sviesto pamėtau.Visi mes labai mėgstam,ir svečiams patinka blush2.gif

Cia musu irgi megstamiausias kugelis, bandziau kept su mesa, bet neprigijo... Tiesa, mes i tarkius nededam spirgiu (as tiesiog dedu istirpintu kiaules tauku), o varske gaminu tokai saldesne ir be mairuno... Valgom su grietine ar sviestu... Labai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti