QUOTE(Fikuselis @ 2007 12 12, 14:05)
Mano kugelis būna toks-čia iš knygos "Lietuvių valgiai",bet jį kepu jau geras desėtkas metų-tarkiai plikomi pienu,spirgais,pilama į skardą sluoksnis tarkių,ir dedamas sluoksnis varškės-ją prieš tai reikia ištrinti su 2-3 kiaušiniais,pora šaukštų grietinės,žiupsnelis druskos,cukraus,mairūno-čia ant 500g varškės-ant viršaus vėl tarkiai.Na kepame kol iškepa,irgi apie 1 val.Ant viršaus irgi sviesto pamėtau.Visi mes labai mėgstam,ir svečiams patinka
Cia musu irgi megstamiausias kugelis, bandziau kept su mesa, bet neprigijo... Tiesa, mes i tarkius nededam spirgiu (as tiesiog dedu istirpintu kiaules tauku), o varske gaminu tokai saldesne ir be mairuno... Valgom su grietine ar sviestu... Labai labai skanu