Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

O man skanu kegelis su keptom kiaules ausim (tinka ir rukytos)Nusiperku pora keptu ausu , jas supjaustau siaudeliais ir dedu i visa kugelio mase- na ten tarkuotos bulves+spirguciai pakepinti su svogunais+prieskoniai+ karstas pienas.
Skanu ir su kiaules koja. rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš nemėgstu kiaulių ausų, uodegų, kojų todėl nieko nesakysiu, tik manau, kad jei rūkytos tai turėtų būti skanu.
Atsakyti
oj as visu tu ausu, ragu, nagu ir uodegu prieshas.. tai net nelabai gera paliko.. aciprashau ohmy.gif
Atsakyti
aha.. as igi taip skaniai skaiciau, jau buvau nusprendusi eiti i virtuve essen.gif o cia se tau ausys, kojos, i r t.t. wacko.gif nu bet skaitysiu dabar is naujo:)
Atsakyti
Būtinai eik į virtuvę, o man dar teks palaukti, kaip gaila, bet aš agituoju skaitančias bėkit kugelio kepti smile.gif
Atsakyti
Nu labai jau atsiprasau kad taip suposlinau apetita... g.gif g.gif g.gif
Nu bet patikekit- as tikrai needu to kas jose gali but nesvaraus. ohmy.gif Is tos ausies naudojami tik pacios ploniausios kremzlytes, o ne ta vidine dalis.
P.S Jei jau taip laabai slykstu sakykit- trinsiu savo zinutes g.gif
Atsakyti
man shlykshtumas tame, kad ten kremzles, tipo taip trakst tarp dantu... bweeeeeeee.. net nupurto. jej vishtoj netycia ant to balto traskancio pataikau, tai ishkart metu viska ir nebevalgau . sad.gif jautri as...
Atsakyti
thumbup.gif Man kugelis tai vienas iš mano firminių patiekalų. Kaip ir buvo minėta į sutarkuotas bulves dedu kiaušinius, spirgučius, piena, druska. Kad nebutu sausas ir kietas mano nuomone nereikia nepagailėti pieno. Labai yra skanu į kugelio dugną įdėti marinuotos vištienos (sparneliu, blauzdeles). Receptas patikrintas clap.gif
Atsakyti
Ramaska netrink biggrin.gif lai buna! o as dar be kugelio...pieno neturiu..laukiu vyro...
O su tais visais valgomais - nevalgomais dalykeliais tai ir man kaip Bea.... brrr... tiesiog nematau ka ten valgyt ir net nenoriu zinot smile.gif kazkaip nevalgomaman ten atrodo... kaip ir vedaru zarnos biggrin.gif nu ne i tema cia... doh.gif
Atsakyti
i tema i tema, as irgi tu zarnu brrrrrrrrrrrrr... nekenciu vedaru smile.gif
Atsakyti
o gal kuri kepe kugeli is tarkuotu+virtu grustu bulviu? g.gif nerealiai skanu thumbup.gif toks a la berneliu uzeigos gaunasi.
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 03 04, 19:04)
i tema i tema, as irgi tu zarnu brrrrrrrrrrrrr... nekenciu vedaru smile.gif

O man patinka vėdarai, tik nekenčiu kraujinių, net pagalvojus šlykštu, o vyras juos tiesiog dievina. Bet kai jis juos kepa ir valgo bėgu lauk. Smirda.
Atsakyti