O man skanu kegelis su keptom kiaules ausim (tinka ir rukytos)Nusiperku pora keptu ausu , jas supjaustau siaudeliais ir dedu i visa kugelio mase- na ten tarkuotos bulves+spirguciai pakepinti su svogunais+prieskoniai+ karstas pienas.
Skanu ir su kiaules koja.
Na aš nemėgstu kiaulių ausų, uodegų, kojų todėl nieko nesakysiu, tik manau, kad jei rūkytos tai turėtų būti skanu.
oj as visu tu ausu, ragu, nagu ir uodegu prieshas.. tai net nelabai gera paliko.. aciprashau
aha.. as igi taip skaniai skaiciau, jau buvau nusprendusi eiti i virtuve o cia se tau ausys, kojos, i r t.t. nu bet skaitysiu dabar is naujo:)
Būtinai eik į virtuvę, o man dar teks palaukti, kaip gaila, bet aš agituoju skaitančias bėkit kugelio kepti
Nu labai jau atsiprasau kad taip suposlinau apetita...
Nu bet patikekit- as tikrai needu to kas jose gali but nesvaraus. Is tos ausies naudojami tik pacios ploniausios kremzlytes, o ne ta vidine dalis.
P.S Jei jau taip laabai slykstu sakykit- trinsiu savo zinutes
Nu bet patikekit- as tikrai needu to kas jose gali but nesvaraus. Is tos ausies naudojami tik pacios ploniausios kremzlytes, o ne ta vidine dalis.
P.S Jei jau taip laabai slykstu sakykit- trinsiu savo zinutes
man shlykshtumas tame, kad ten kremzles, tipo taip trakst tarp dantu... bweeeeeeee.. net nupurto. jej vishtoj netycia ant to balto traskancio pataikau, tai ishkart metu viska ir nebevalgau . jautri as...
Man kugelis tai vienas iš mano firminių patiekalų. Kaip ir buvo minėta į sutarkuotas bulves dedu kiaušinius, spirgučius, piena, druska. Kad nebutu sausas ir kietas mano nuomone nereikia nepagailėti pieno. Labai yra skanu į kugelio dugną įdėti marinuotos vištienos (sparneliu, blauzdeles). Receptas patikrintas
Ramaska netrink lai buna! o as dar be kugelio...pieno neturiu..laukiu vyro...
O su tais visais valgomais - nevalgomais dalykeliais tai ir man kaip Bea.... brrr... tiesiog nematau ka ten valgyt ir net nenoriu zinot kazkaip nevalgomaman ten atrodo... kaip ir vedaru zarnos nu ne i tema cia...
O su tais visais valgomais - nevalgomais dalykeliais tai ir man kaip Bea.... brrr... tiesiog nematau ka ten valgyt ir net nenoriu zinot kazkaip nevalgomaman ten atrodo... kaip ir vedaru zarnos nu ne i tema cia...
i tema i tema, as irgi tu zarnu brrrrrrrrrrrrr... nekenciu vedaru
QUOTE (bea @ 2004 03 04, 19:04) |
i tema i tema, as irgi tu zarnu brrrrrrrrrrrrr... nekenciu vedaru |
O man patinka vėdarai, tik nekenčiu kraujinių, net pagalvojus šlykštu, o vyras juos tiesiog dievina. Bet kai jis juos kepa ir valgo bėgu lauk. Smirda.