Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(Ugnužė @ 2007 09 22, 13:20)
Priklauso nuo orkaitės. Aš kepu 180-190 laipsnių orkaitėje (režimas - kaitinimas iš viršaus ir apačios), nes pas mane ji kažkaip labai mėgsta deginti, o mano mama kepa 200 laipsniu orkaitėje su konvekciniu režimu. Manau, čia ne biskvitas - temperatūra ne tokia ir svarbi, nesukris  tongue.gif .  Svarbiausia, prižiūrėti ir pareguliuoti, jei reikia. Sėkmės ir skanaus  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif ; jau laukiam nesulaukiam,kada iskeps- visi namai kvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
O as stai kaip darau kugeli: tarkuotos bulves, vegeta, pipirai,druska, kiausinis, virinto pieno, pakepinti svogunai su sonine viska sumaisau ir kepu 250 laipsniu orkaiteje apie val. kol graziai paskrunda 4u.gif kartais taip pat darau ir su vistienos kulselemis smile.gif
Atsakyti
man patinka kugelis čanakų indeliuose:
į bulves įtarkuoju cukinijos maždaug 1/3
vegeta
kiaušinis
truputėlį krapų

kepu įkaitintoj orkaitėje apie 1val. Jis būna toks minkštas, purus. Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
as be visu aprasytu ingredientu, dar uzplikau verdanciu pienu.. kugelis gaunasi superinis, minkstutis, skanutis wub.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu kaip ta vistiena iskepa kugelyje, o odele nuo vistienos nulupate ar ne?? mastau.gif Beje su grietine vietoj virinto pieno tikrai labai skanu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2007 10 12, 23:54)
Niekaip nesuprantu kaip ta vistiena iskepa kugelyje, o odele nuo vistienos nulupate ar ne??  mastau.gif Beje su grietine vietoj virinto pieno tikrai labai skanu  essen.gif

Nereikia nieko lupti,o iškepa labai paprastai,ji ten tiksliau išsitušina biggrin.gif
Atsakyti
as odeles nuimu, nes daug cholesterolio blush2.gif

o grietine vietoj pieno irgi labai liuks, kugelis buna minkstas toks, tik jei per daug idedu, tai vos ne kaip guminukas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2007 08 30, 14:34)
Uzsimaniau ir as iskept,  smile.gif tai bulves jau paruostos, ziuriu ko cia dar reikia  smile.gif
bet darysiu viduj su farsu smile.gif

Su farsu irgi thumbup.gif
Atsakyti
Ir su morkom dar skanu su majonezu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes @ 2004 02 29, 00:40)
As tai ragavau su vistos kulselem,irgi liuks .Bet kazkaip nesuprantu,kaip ten ta mesa toje koseje iskepa...Zaliu kulsiu det nerizikuociau(sparnelius nebent),apkepti pries tai turbut nepakenktu?
Papildyta @ [mergetime]1078004820[/mergetime]

aha, sutinku
Atsakyti
O as pries dedama vistiena(dazniausia sparnelius)ja itrinu prieskoniais ir apkepinu keptuveje.Man skaniau siek tiek apskrudusi mesyte.
Atsakyti
P.S.Skaniausias kugelis man iskeptas čenakų indeliuose su ta pačia vištiena mirksiukas.gif victory.gif
Atsakyti