Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(aaagnex @ 2006 10 27, 15:41)
as visada kepu stikliniam inde mikrobangej - visai skanus gaunasi... blush2.gif



va va, tiek skaiciau ir pagaliau radau - as irgi taip zadu kepti (pirmas mano kugelis blush2.gif ) tik neisivaizduoju KIEK LAIKO KEPT MIKROBANGEJ. ir su griliu ar paprastai?

labai lauksiu atsakymo,nes noriu jau siom dienom pabandyt;)
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 02 28, 19:57)
O man atvirksciai - kaip tik labai minkstas iseina, net per minkstas. Bet as ka darau

sutarkuoju bulves ir ju neneusunkiu (kai kurios gaspadines nususnkia)
pakepinu kalna spirgu su svoguniukais ir uzpilu ant tarkiu
ipilu verdancio pieno is akies

Ir viskas. paskui kepu, kol iskepu.



Aš taip pat tik dar rūkytų ausyčiu dedu ,žinoma ir druskos thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vava: 18 rugpjūčio 2007 - 23:13
Aš kartais kepu tokį kugelį,
tarkuotos bulvės nesunktos, truputis pieno,
prieskonių ir marinuotos vištos...
Pirmiausiai įdedu vištą, paskui bulves jau sumaišytas...
Atsakyti
mano kugelis:

tarkuotos bulvės, nenusunktos
pora kiaušinių
keptuvėj išlydytų taukų ir sviesto (kadangi ant 2 asmenų kepu, tai po kokia 50 gr.), spirgų nemėgstu
druskos pagal skonį

viską išmaišyt, supilti į taukais išteptą skardelę, ar stiklinį kepimo indą.

dar kartais dedu vištos blauzdelių, tai jas nuplaunu, nuimu odą (nepatinka man, tai dėl to), padruskinu, papipirinu ir pakaišioju ir "tešlą", kai jau būna skardoj.

mano kugelis per valandą iškepa 250 tempėj, būna minkštas, purus wub.gif kaip užsimaniau dabar... nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzine: 19 rugpjūčio 2007 - 04:59
QUOTE(indre* @ 2007 08 19, 01:51)
Aš kartais kepu tokį kugelį,
tarkuotos bulvės nesunktos, truputis pieno,
prieskonių ir marinuotos vištos...
Pirmiausiai įdedu vištą, paskui bulves jau sumaišytas...

As vakar panasiai kepiau tik su rukytos vistos gabaliukais, labai geras kvapas ir skonis thumbup.gif
Atsakyti
Man kugelis pats skaniausias, kai užplikomas pienu essen.gif Toks minkštas, patižęs thumbup.gif
Atsakyti
o mano kugelio receptukas toks biggrin.gif :
pilnas bliudas nuskustu sutarkuotu bulviu,
2 kiausiniai, 3 - 4 saukstai majonezo, ir prieskoniu (pagal skoni druskytes, pipiriuku ar dar ko nors). skarda istepu taukais ar sviestu, ir kepu apie valanda.
labai skanu ax.gif
dar galima i vidu ideti marinuotos vistienos, ausyciu ar kiaules koja 4u.gif
skanaus thumbup.gif
Atsakyti
Uzsimaniau ir as iskept, smile.gif tai bulves jau paruostos, ziuriu ko cia dar reikia smile.gif
bet darysiu viduj su farsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2007 08 30, 14:34)
Uzsimaniau ir as iskept,  smile.gif tai bulves jau paruostos, ziuriu ko cia dar reikia  smile.gif
bet darysiu viduj su farsu smile.gif



man su farsu kai dariau tai skonis kazkiek vedarus primine bigsmile.gif visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
Na kepu pagal šį receptą,ir buvo laabai skanu thumbup.gif Pasidalinsiu su Jumis

Bulvių plokštainis su kiaulienos ir grybų įdaru

Tešlai: 10 bulvių,pusė stiklinės pieno,kiaušinis,šlakelis aliejaus,maltų juodųjų pipirų,druskos.
Įdarui: 400g kiaulienos,300g grybų,prieskonių grybų patiekalams,maltų juodųjų pipirų,druskos.

Bulves nulupkite ir sutarkuokite.Į tarkius pilkite karštą pieną,muškite kiaušinį,berkite druskos ir išmaišykite.Į aliejumi išteptą skardą pilkite pusė tešlos.Ant viršaus dėkite kubeliais supjaustytą pakepintą kiaulieną,išvirtus,susmulkintus ir su prieskoniais pakepintus grybus.Ant viršaus pilkite likusią tešlą.Šaukite į 200C karščio orkaitę ir kepkite apie valandą.Patiekti su grietine.
Mums labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,
gal kuri gali pasakyt kokioje temp orkaitej kepat kugeli? g.gif
Atsakyti
Priklauso nuo orkaitės. Aš kepu 180-190 laipsnių orkaitėje (režimas - kaitinimas iš viršaus ir apačios), nes pas mane ji kažkaip labai mėgsta deginti, o mano mama kepa 200 laipsniu orkaitėje su konvekciniu režimu. Manau, čia ne biskvitas - temperatūra ne tokia ir svarbi, nesukris tongue.gif . Svarbiausia, prižiūrėti ir pareguliuoti, jei reikia. Sėkmės ir skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti