Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

seimininkes mielosios, turiu klausimeli.
blush2.gif

va kugeliukas jau paruostas sauti i krosni, zinoma dejau grietines, stikline pieno, sudejau spirgiuku kepintu su dviem svogunais, bet kadangi spirgiuku buvo like labai nedaug, dar pakepinau koki 200g farso. dar ir sviesto dejau galbaliuka istirpinto. viskas sumaisyta. susimasciau apie viena-ar butina deti kiausa? juk jis turetu is esmes ta kugeliuka ne minkstinti, o priesingai. mano mama sake nebededanti is ilgametes patirties ypac ant kugeliu sako nereikia. ax.gif

kaip jus darote? ar dedat visada kiausini i tarki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 07 19, 12:58)
seimininkes mielosios, turiu klausimeli.
blush2.gif

va kugeliukas jau paruostas sauti i krosni, zinoma dejau grietines, stikline pieno, sudejau spirgiuku kepintu su dviem svogunais, bet kadangi spirgiuku buvo like labai nedaug, dar pakepinau koki 200g farso. dar ir sviesto dejau galbaliuka istirpinto. viskas sumaisyta. susimasciau apie viena-ar butina deti kiausa? juk jis turetu is esmes ta kugeliuka ne minkstinti, o priesingai. mano mama sake nebededanti is ilgametes patirties ypac ant kugeliu sako nereikia.  ax.gif

kaip jus darote? ar dedat visada kiausini i tarki?  g.gif

Aš tai niekada nededu kiaušinio, man kuo minkštesnis tuo saniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 07 19, 12:50)
Aš tai niekada nededu kiaušinio, man kuo minkštesnis tuo saniau  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif as ir nedejau. kugeliukas jau kepa essen.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 07 19, 15:48)
mirksiukas.gif  as ir nedejau. kugeliukas jau kepa  essen.gif  gathering.gif

essen.gif Skanaus, aš tai mėgstu su sparneliais, bet dažniau be nieko kepu, nes MB labiau patinka, o kadangi kugelis jo silpnybė, tai nusileidžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 07 19, 13:53)
essen.gif Skanaus, aš tai mėgstu su sparneliais, bet dažniau be nieko kepu, nes MB labiau patinka, o kadangi kugelis jo silpnybė, tai nusileidžiu  biggrin.gif

oi minkstutis gavosi bigsmile.gif labai skanutis... maniskis su kefyru, o as su pienu sukirtome puse blekos is sykio bigsmile.gif
mes kugeli labai megstame
Atsakyti
Pabandzius deti grietine, pienu plikyto kugelio visai nenoriu:)Man tai labai skanu su rukytom kiauliu ausytem, neriebia sonine....Vajei kaip noreciau dabar...
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2007 07 20, 20:32)
Pabandzius deti grietine, pienu plikyto kugelio visai nenoriu:)Man tai labai skanu su rukytom kiauliu ausytem, neriebia sonine....Vajei kaip noreciau dabar...

o kaip darai su grietine?grietine salta imaisai ar pasildai?kiek ko dedi?
Atsakyti
QUOTE(floris @ 2007 07 21, 17:28)
o kaip darai su grietine?grietine salta imaisai ar pasildai?kiek ko dedi?

Jei kepu didele orkaitine bleka, tai grietines beveik pilna dideli indeli. Ir nesildau nieko. Na, aisku prieskoniu, svoguno pjaustyto dedu, ir kazko is mesos. Bet man lb skanu kaip sakiau su pjaustytom smulkiai ausym rukytom. O padazas - grietine sumaiyta su varske, dar krapu kartais pasibarstau wub.gif
Atsakyti
aciu.tikrai isbandysiu.
Atsakyti
susigundziau,reiks pavarkt ir issikept
Atsakyti
As irgi susigundziau...
Kepsiu siom dienom pagal Bea recepta su grietine, jau uzsisakiau pagalbos prie bulviu skutimo ir tarkavimo mirksiukas.gif
Parasysiu kaip gavosi
Atsakyti
kaip kugelio uzsimaniauuuuuuuu rolleyes.gif tik, kad nenoriu terliotis, nes viena tik valgau
Atsakyti