Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(JJuratyte @ 2007 04 02, 14:08)
Labai skanus kugelis su kulselemis kepamas taip

Tik nepemirskit kad sparneliai buvo pasudyti doh.gif

Kažkaip bekepant kulšelės iki sparnelių sukepė lotuliukas.gif
Atsakyti
as kugeli kepu taip:
tarkuotas bulves siek tiek nusunkiu, dedu druskos, siek tiek pipiru, spirgucius, tirpintus, grietines, na ir kad dar skaniau butu, vistos blauzdeles, na thumbup.gif thumbup.gif kaip skaniai gaunasi, net seile berasant nutyso lotuliukas.gif lotuliukas.gif pries savaite kepiau, ir laaabaiii skanu buvoo
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 03 03, 04:02)
ane kugelis visada "mesiskas": arba su sonine, arba su sparniukais, arba su farsu.
Bet turiu jums klausimeli... gal patarsite ka daryti, kad neprisvirtu prie blekos. Tepu as ja aliejumi, jau ir bleka ne viena pakeiciau... net nezinau...  ax.gif

aš turiu nusipirkusi silikoninį kilimėlį - patiesiu į skardą ir nelimpa mirksiukas.gif
bet mano šeimyna nesuvalgo iškart skardos (pašildyto nemėgstam), tai kepu stikliniame inde - niekuomet nelimpa ir gerai išsiplauna.
Kugelį visada kepu su faršu, o kartais čenakams skirtuose indeliuose su faršo kukuliukais essen.gif

Atsakyti
as taip kepu kugelį su virtom kiaulių ausytėm
:sutarkuoju bulves (jas imu iš akies) ir svogūno galvute į tarkius dedu vieną kiaušinį ir pilu daugiau negu puse litro virinto pieno,vegetos pabarstau,druskytės.Tada supjaustau virtas ausytes ir viską sumaišau ir dedu kepti.Labai skanei gaunasi ir labai minkštas. smile.gif Skanaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 03 04, 17:18)
Kad kugelis neprisviltu reikia istepti puodo ar bliekos ar bet koki inda saltais taukais(ne aliejumi) nestorai tik kad visas pavirsius blizgetu, isbarstyti miltais apacia ir krastus, kad tolygiai pasiskirstytu ir miltu pertekliu gerai iskratyti lauk.Kugelis kuo puikiausiai issivercia ax.gif

Išbandyta good.gif Nes tos neišplaunamos skardos buvo tikras galvos skausmas doh.gif Ačiū notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2007 04 16, 19:47)
Išbandyta  good.gif Nes tos neišplaunamos skardos buvo tikras galvos skausmas  doh.gif Ačiū  notworthy.gif

Prasom, kad tik padeda lotuliukas.gif O jei nepadeda, ar kiti kepiniai prisvyla, tai labai lengvai issiplauna, kai i puoda ar blieka pripilama vandens ir iverciama druskos pora saukstu sodos sauksta ir feirio truputi ir uzverdama, dar paliekama kokiai val. ir viskas kuo puikiausiai atsoksta, cia jei kas prisvyla drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos.Reikia pagalbos.Mano kugelis orkaiteje jau apie 1 val ir dar baltas-baltutelis.Kodel? blink.gif ir ka reikia daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikku @ 2007 04 28, 19:01)
Sveikos.Reikia pagalbos.Mano kugelis orkaiteje jau apie 1 val ir dar baltas-baltutelis.Kodel? blink.gif ir ka reikia daryt? verysad.gif

Na ar skaniai pavalgėt mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ka merginos as ir kepsiu kugeli sestadieni,ziuresiu kaip cia man gausis,anksciau ir kepdavau,paprasta smile.gif
o dabar paragavau berneliu uzeigom plokstaini su vistiena,tai bandysiu kepti su vistienos file,nes nemegstu mesos su kaulu smile.gif
tik va man kilo klausimas pirma reik pamarinuot file ir pavirti ar uztenka tik pamarinuot ir det i tarkius? bandysiu dar det grietines pirma kart,nes anksciau tik pieno pildavau virinto smile.gif
tikiuosi sulauksiu atsakymo iki sestadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2007 05 02, 23:13)
nu ka merginos as ir kepsiu kugeli sestadieni,ziuresiu kaip cia man gausis,anksciau ir kepdavau,paprasta smile.gif
o dabar paragavau berneliu uzeigom plokstaini su vistiena,tai bandysiu kepti su vistienos file,nes nemegstu mesos su kaulu smile.gif
tik va man kilo klausimas pirma reik pamarinuot file ir pavirti ar uztenka tik pamarinuot ir det i tarkius? bandysiu dar det grietines pirma kart,nes anksciau tik pieno pildavau virinto smile.gif
tikiuosi sulauksiu atsakymo iki sestadienio 4u.gif

Daznai kepu kugeli su vistiena atskiruose indeliuose, tai visuomet pirma ja apverdu, tiesiog man taip geriau, o ir riebalai nuverda. O kam ta grietine g.gif Visuomet pilu tik verdanti piena, kugelis buna baltutelis ir minkstutis (jokiu C vitaminu nenaudoju).

Sekmes gaminant 4u.gif
Atsakyti
Aš tai jokios mėsos neapverdu, nei šlaunelių - dedu cielas, nei sparnelių, nei karkos. O filė išvis juk juokas, per 20 min. iškeps.
Atsakyti
As irgi jokios mesytes neapverdu. Viskas labai puikiai iskepa kartu su tarkiais thumbup.gif
Atsakyti