Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

QUOTE(vene @ 2006 10 19, 22:29)
Aš kepu kugelį taip. Sutarkuoju bulves, tarkius užpilu verdančiu pienu. ...

user posted image ir per TV kažkokią kulinarijos laidą minėjo, kad reik užpilt verdančiu pienu, skanesnis gaunasi thumbup.gif

Aš kartais įdedu smulkios varškės, vištienos gabalėlių thumbup.gif user posted image
Atsakyti
labutis, žinokit tikras kugelis su grietine ir sviestu ir druskite kepamas ir psio, zodziu taip, sitos zinios dar is prosenelės, kaip tik busiu kaime, as taip ir kepiau, tik sviesto gabalėlių ant viršaus dejau, tai lygtais reikia juos su šaukštu panardinti, nu issiaiskinsiu, o sakykit, kaip jį vakarykštį man skaniai pašildyti, kad gautus kaip šviežias?
Atsakyti
Mergaitės patarkit,ar galiu kepti kugelį stikliniame kepimo inde.Visą laik kepu skardoje,o dabar norėčiau, jei kas išeis tame induke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 10 27, 11:37)
Mergaitės patarkit,ar galiu kepti kugelį stikliniame kepimo inde.Visą laik kepu skardoje,o dabar norėčiau, jei kas išeis tame induke blush2.gif

žinoma gali wink.gif tikrai gausis
Atsakyti
Gerai tai rytoj nuimsim probą thumbup.gif drinks_cheers.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 10 27, 12:08)
Gerai tai rytoj nuimsim probą thumbup.gif  drinks_cheers.gif  essen.gif

as visada kepu stikliniam inde mikrobangej - visai skanus gaunasi... blush2.gif
Atsakyti
zadu kepti kugeli, tai vis del to kai sutarkuoji bulves, reikia nuo tarkiu nusunkti skysti, ar ne? g.gif
Atsakyti

Merginos, o tai stikline grietines vietoj pieno naudoti???? Vienoje zinuteje rase kad ir piena ipyle, ir grietines idejo...
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2006 10 28, 12:54)
zadu kepti kugeli, tai vis del to kai sutarkuoji bulves, reikia nuo tarkiu nusunkti skysti, ar ne?  g.gif

as tai nieko nenusunkineju ax.gif

QUOTE(Ninin @ 2006 10 28, 19:34)
Merginos, o tai stikline grietines vietoj pieno naudoti???? Vienoje zinuteje rase kad ir piena ipyle, ir grietines idejo...

As nededu nei grietines nei pieno, o koks skanus gaunasi blush2.gif
Atsakyti
nesunkti. grietinę vietoj pieno.
Atsakyti
Na vakar kepiau kugelį stikliniame inde ir čenakinėse nes padauginau tešlos ir nebetilpo į tą indą ax.gif aš niekada nesunkiu tarkų,plikydavau pienu,o vakar pyliau pieno ir dėjau grietinės truputį riebalų,svogūniuką,mairūno ir ant dugno sparniukų na skonis tai thumbup.gif essen.gif NET ANYTA GYRĖ lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip pat skanus kugelis gaunasi uzpylus tarkius grietinele tongue.gif
Atsakyti