Įkraunama...
Įkraunama...

kaip iškepti skanų kugelį?

kepiau su grietine, bet man nelabai patiko, man kugelis turi gautis šlapias labai.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 11 28, 17:29)
kepiau su grietine, bet man nelabai patiko, man kugelis turi gautis šlapias labai.


Pabandyk taip kaip as rasiau.Jis buna slapias ir minkstas minkstas...
Negailek uzvirinto pieno.Jei standartinei 4 degikliu orkaites skarda-pilu 0.5l ar net truputi daugiau pieno.
Atsakyti
tai aš paprastai taip ir darau. bet norėjau tą išgirtą pabandyt. čia skonio reikalas. vat mano brolis tai kaip tik į tokį šlapią net žiūrėt negali.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 11 29, 09:00)
tai aš paprastai taip ir darau. bet norėjau tą išgirtą pabandyt. čia skonio reikalas. vat mano brolis tai kaip tik į tokį šlapią net žiūrėt negali.


Zinoma skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2005 11 24, 11:45)
tai va, kepiau be kiauso, tik su grietine ir druska. gavosi  thumbup.gif toks lengvutis, neriebus, jokio sunkumo pavalgius, plius purus, minkstas, tasus. skaniausia jauciu butu buve su varskes padazu, bet neturejau varskes.  ir vyras pagyre.  biggrin.gif  sake skanus kugelis, is kur ismokai kept? laugh.gif


na va, isbandziau ta kugeli su grietine, idedama ir kiausu, ir varskes. rezultatas: kai tik tik iskeptas, buvo labai skanus, bet palyginus su anuo, kur praeita karta kepiau, tai ne toks tasus, ne toks purus, ir ne toks lengvas skrandziui. pastovejes pasidare ne toks skanus, o ana tai kapojau ir salta. bandziau sildyt, bet jau toks pat skanus, kaip tik tik iskeptas, nebesigavo. isvada: as pasilieku prie kugelio tik is bulviu, dauuuuug grietines ir biski druskos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 29 lapkričio 2005 - 19:08
QUOTE(hobo @ 2005 11 29, 09:00)
tai aš paprastai taip ir darau. bet norėjau tą išgirtą pabandyt. čia skonio reikalas. vat mano brolis tai kaip tik į tokį šlapią net žiūrėt negali.


na, man tai kugelis tik is bulviu ir grietines, tai buvo slapias, o kai kita karta idejau kiausu, tai pasausejo. gal tu kiausu dejai?
Atsakyti
Visko neperskaičiau - gal kas ir dalinosi tokia patirtimi. Aš pilu kefyro. Vidutinei skardai - daugiau negu 0,5l. Aišku, reikia ir spirgų smile.gif. Iš pradžių atrodo skystas, bet kepant susitvarko. Mūsų šeimai patinka smile.gif
Atsakyti
vyras laabi megsta kugeli,tai butinai pasinaudosiu jusu receptukais ir nudziuginsiu ji smile.gif
Atsakyti
Gal galite man pdėti blush2.gif Brolio žmona paprašė atsiųsti cepelinų ir kugelio receptus,o bėda ta,kad jai reikia rašyt rusiškai,o man su rusų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2005 12 23, 13:43)
Gal galite man pdėti blush2.gif Brolio žmona paprašė atsiųsti cepelinų ir kugelio receptus,o bėda ta,kad jai reikia rašyt rusiškai,o man su rusų g.gif

Сырой картофель натереть на терке и смешать с таким же количеством отварного картофеля, размятого толкушкой или пропущенного через мясорубку, посолить по вкусу. Если масса получится жидкой, можно добавить муки. Приготовить начинку из фарша I лука, посолить по вкусу. Из картофельной массы сделать оладушек на ладошке, положить начинку и сложить оладушек так, чтобы получился пирожок яйцевидной формы. Цепелинай отварить в подсоленной воде до готовности, выложить на блюдо. Вареные цепелинай можно просто облить сметаной


nu kaip gal tiks blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2005 12 23, 14:58)

nu kaip gal tiks blush2.gif  lotuliukas.gif

Kisule,tu tikras draugas 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,bet gal dar ir kugelio turi blush2.gif
Atsakyti
Nežinau, gal jau kas rašė, bet mano kugelio vadinamoji paslaptis, ne pakaitintas pienas, o šaltas. Kai pilu šalto pieno, jis man visada išeina minkštas, gal kiek skystokas(proto ribose biggrin.gif ). Bet mano šeimyna tokš kugelį dievina.
Atsakyti