QUOTE(hobo @ 2005 11 28, 17:29)
kepiau su grietine, bet man nelabai patiko, man kugelis turi gautis šlapias labai.
Pabandyk taip kaip as rasiau.Jis buna slapias ir minkstas minkstas...
Negailek uzvirinto pieno.Jei standartinei 4 degikliu orkaites skarda-pilu 0.5l ar net truputi daugiau pieno.
QUOTE(hobo @ 2005 11 29, 09:00)
tai aš paprastai taip ir darau. bet norėjau tą išgirtą pabandyt. čia skonio reikalas. vat mano brolis tai kaip tik į tokį šlapią net žiūrėt negali.
Zinoma skonio reikalas.
QUOTE(vilke @ 2005 11 24, 11:45)
tai va, kepiau be kiauso, tik su grietine ir druska. gavosi toks lengvutis, neriebus, jokio sunkumo pavalgius, plius purus, minkstas, tasus. skaniausia jauciu butu buve su varskes padazu, bet neturejau varskes. ir vyras pagyre. sake skanus kugelis, is kur ismokai kept?
na va, isbandziau ta kugeli su grietine, idedama ir kiausu, ir varskes. rezultatas: kai tik tik iskeptas, buvo labai skanus, bet palyginus su anuo, kur praeita karta kepiau, tai ne toks tasus, ne toks purus, ir ne toks lengvas skrandziui. pastovejes pasidare ne toks skanus, o ana tai kapojau ir salta. bandziau sildyt, bet jau toks pat skanus, kaip tik tik iskeptas, nebesigavo. isvada: as pasilieku prie kugelio tik is bulviu, dauuuuug grietines ir biski druskos
QUOTE(hobo @ 2005 11 29, 09:00)
tai aš paprastai taip ir darau. bet norėjau tą išgirtą pabandyt. čia skonio reikalas. vat mano brolis tai kaip tik į tokį šlapią net žiūrėt negali.
na, man tai kugelis tik is bulviu ir grietines, tai buvo slapias, o kai kita karta idejau kiausu, tai pasausejo. gal tu kiausu dejai?
Visko neperskaičiau - gal kas ir dalinosi tokia patirtimi. Aš pilu kefyro. Vidutinei skardai - daugiau negu 0,5l. Aišku, reikia ir spirgų . Iš pradžių atrodo skystas, bet kepant susitvarko. Mūsų šeimai patinka
Gal galite man pdėti Brolio žmona paprašė atsiųsti cepelinų ir kugelio receptus,o bėda ta,kad jai reikia rašyt rusiškai,o man su rusų
QUOTE(jasia @ 2005 12 23, 13:43)
Gal galite man pdėti Brolio žmona paprašė atsiųsti cepelinų ir kugelio receptus,o bėda ta,kad jai reikia rašyt rusiškai,o man su rusų
Сырой картофель натереть на терке и смешать с таким же количеством отварного картофеля, размятого толкушкой или пропущенного через мясорубку, посолить по вкусу. Если масса получится жидкой, можно добавить муки. Приготовить начинку из фарша I лука, посолить по вкусу. Из картофельной массы сделать оладушек на ладошке, положить начинку и сложить оладушек так, чтобы получился пирожок яйцевидной формы. Цепелинай отварить в подсоленной воде до готовности, выложить на блюдо. Вареные цепелинай можно просто облить сметаной
nu kaip gal tiks
QUOTE(kisule @ 2005 12 23, 14:58)
Kisule,tu tikras draugas ,bet gal dar ir kugelio turi
Nežinau, gal jau kas rašė, bet mano kugelio vadinamoji paslaptis, ne pakaitintas pienas, o šaltas. Kai pilu šalto pieno, jis man visada išeina minkštas, gal kiek skystokas(proto ribose ). Bet mano šeimyna tokš kugelį dievina.