Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 20:59)
Esu girdėjus ir apie vienos ošistės daromas konsteliacijas.

Gal reikėtų pačiai pažiūrėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2008 09 02, 21:50)
Nei Kronas, kastraves Urana, nei Dzeusas, kastraves Krona, valdzios neturejo, todel jie negalejo bijoti jos netekti. 
Helingerio metodika - tai visu pirma psichoterapija. Del to veltis is diskusijas su uzkietejusiomis ezoterikemis nera prasmes.

Uranas - Dangus - įsiviešpatavo pasaulyje. Jis vedė palaimingąją Žemę. Jie pagimdė tris didžiulius tartum kalnai penkiasdešimtgalvius milžinus šimtarankius (hekatonkheirus): Kotą, Briarėją ir Gigį. Jiems gimus, pasaulį ištiko žemės drebėjimai, baisios audros ir potvyniai. Prieš jų baisią jėgą niekas negalėjo atsilaikyti, jų stichiška galia buvo beribė.

Pradėjo nekęsti Uranas savo vaikų milžinų, išsigando jų galios ir nutrenkė juos į gilias ir tamsias Žemės gelmes ir uždraudė grįžti į pasaulį.Galingoji Žemė pagimdė dar tris milžinus - kiklopus su viena akimi kaktoje: Brontį (Perkūną), Steropą (Žaibą) ir Argą (Spindintį). Jų balsai buvo kaip griaustinis. Bet ir jie sulaukė brolių likimo.

Šešeto sūnų ir šešeto dukterų - galingų rūsčių titanų - susilaukė Gaja ir Uranas.
Titanai buvo Okeanas, Kojas, Krejas, Hiperionas, Japetas ir Kronas,

Kai Kronas suaugo į jaunikaitį ir ryžosi išpildyti motinos valią ir išvaduoti brolius iš nuožmaus tėvo nelaisvės. Pasišaukė Gaja savo vaikus titanus ir ėmė kurstyti prieš tėvą Uraną, bet tie neišdrįso pakelti prieš tėvą rankos. Tik jauniausias jų, klastingasis Kronas, gudrumu įveikė Uraną ir atėmė iš jo valdžią.

..............

Papildyta:
QUOTE(Aglaya @ 2008 09 02, 22:06)

kaip už 4 tūkst. tai cirkas menkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglaya @ 2008 09 02, 20:06)

Buvau jos seminare apie antrą čakrą. Užteko to, ką ten pamačiau. Jei tokie žmonės dar ir konstaliacijomis užsiima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 09 02, 21:17)
kaip už 4 tūkst. tai cirkas menkas smile.gif

4000 Lt kainuoja Mokymai. Asmeninė konsteliacija - nuo 200 iki 400 Lt.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 20:32)
Tik šarlatanai dirba kaip solistai. Turi būti darnus duetas su klientu, kitaip gerų rezultatų nepasieksi.
Be to, konsteliacijos nedaromos nemokamai.

jei ivertinti procentais, koks yra kliento indelis i koks parapsichologo?

QUOTE(Karusia @ 2008 09 02, 20:34)
kaip jau minėjau, aš žmogĖlisd paprastas, blush-anim-cl.gif man gal suprasti sunku aukštas materijas  bigsmile.gif tu man kokių pavyzdėlių porą, kuriuos galima išplėtoti iki kosmoso vingrybių  bigsmile.gif

kartais noriu tave uzmusti biggrin.gif ot upriamaja Karusia doh.gif einam i koki nors psichologijos skyreli, ten paaiskinsiu mirksiukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 20:59)
Stebėdama išdėstymus, kurie akivaizdžiai veikė dalyvių ir žiūrovų psichiką, nesupratau, katroje vietoje čia buvo psichologija ir psichoterapija... Tai buvo labiau panašu į šou. Esu girdėjus ir apie vienos ošistės daromas konsteliacijas. Nieko naujo- tik malkų skaldymas...

Gal nesupratai todel, kad apskritai nelabai zinai kas yra psichoterapija ir kokie procesai jos metu vyksta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 21:29)
Buvau jos seminare apie antrą čakrą. Užteko to, ką ten pamačiau. Jei tokie žmonės dar ir konstaliacijomis užsiima  doh.gif

Jei mes kalbame apie tą patį žmogų, tai užtikrinu, jog konsteliacijų ji nedaro. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglaya @ 2008 09 02, 20:58)
Jei mes kalbame apie tą patį žmogų, tai užtikrinu, jog konsteliacijų ji nedaro. smile.gif

Ošistų gerbėja? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 22:00)
Ošistų gerbėja?  mirksiukas.gif

Kodėl gi ne? Mieli žmonės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 02, 22:53)

kartais noriu tave uzmusti biggrin.gif ot upriamaja Karusia  doh.gif einam i koki nors psichologijos skyreli, ten paaiskinsiu  mirksiukas.gif

nu jeigu nesimuši scare.gif tai galima ir nueiti ax.gif
Klausyk, klausimuose psichologui sukursiu temą "Pokalbiai", tu būsi konsultantė.
Atsakyti

Ale kaip būtų faina, jei skyriuje liktų nors viena tema, kurioj nesivaidentų sukarikatūrintas lietuvių literatūros klasiko vardas g.gif

Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 09 02, 22:14)
nu jeigu nesimuši scare.gif tai galima ir nueiti ax.gif
Klausyk, klausimuose psichologui sukursiu temą "Pokalbiai", tu būsi konsultantė.

Davai, reikia skatinti liaudies meile psichologijai biggrin.gif

QUOTE(LosAngeles @ 2008 09 02, 22:14)
Ale kaip būtų faina, jei skyriuje liktų nors viena tema, kurioj nesivaidentų sukarikatūrintas lietuvių literatūros klasiko vardas  g.gif

cia jus apie ka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglaya @ 2008 09 02, 21:01)
Kodėl gi ne? Mieli žmonės. 4u.gif

Gytarės klonas?
Atsakyti