Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 19:51)
Tai patyrusių parapsichologų darbas. Yra tokia šviesos davimo metodika. Seansai daromi nemokamai.

Aš parapsichologe tapti neplanuoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglaya @ 2008 09 02, 19:01)
Aš parapsichologe tapti neplanuoju. ax.gif

Bet moksliniais metodais tokių problemų neįmanoma išspręsti.
Pritariu barsukėlei, kad konsteliacijos labai primena ezoterinius dalykus... O dar ošistai kai konsteliatorių prikeps... biggrin.gif (Dar konsteliacijas suderins su tanrinėmis praktikomis lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 09 02, 19:57)
Pridursiu, kad tai man tikrai primena ezoteriką. be to, nustatyti, kas jau seniai miręs perdavė savo naštą, nu... gal aš nei nežinau, kad gyveno toks žmogus g.gif Bet esmę supratau.

Niekas jokiu nastu neperduoda, mes patys ja pasiimame is meiles, noredami lyg ir palengvinti gyvenima artimiesiems.
Knygoje Helingeris apraso situacija, kur vyras naikina savo gyvenima is meiles sesei kuri mire maza. Is meiles jai jis norejo eiti kartu su ja ir negalejo dziaugtis ir pilnaverciai gyventi.

egzistuoja informaciniai laukai kur yra visa informacija.

Atsakyti
QUOTE(Aglaya @ 2008 09 02, 19:39)

Homo sapiens. Rusiskas knygynas Siaures miestelyje.

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 19:51)
Tai patyrusių parapsichologų darbas. Yra tokia šviesos davimo metodika. Seansai daromi nemokamai.

Pries tai apkaltinai Hellingerio metoda, kad jis skirtas siuolaikiniams zmonems, kurie nori per diena viska isspresti, nenoredami deti pastangu. O kai gaunu sviesa is parapsichologo - daug pastangu i tai idedu?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 20:03)
O dar ošistai kai konsteliatorių prikeps... biggrin.gif

Nesijaudink, ne visi iš jų planuoja dirbti šį darbą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 09 02, 19:45)
Nu, man tai tikrai nepatinka tokie pasakymai, kad tu kenti už kažkokios eilės dėduko pusseserės nuodėmes schmoll.gif Eina jie visi švilpt unsure.gif diedukai ir jų giminaičiai. Aš prisiimu atsakomybę už save ir savo veiksmus, o ne už bala žino ko. biggrin.gif

thumbup.gif ypač kai net nežinai kad toks buvo.
QUOTE(Azu @ 2008 09 02, 19:57)
Jei kalba eina apie graiku mitologija, tai Helingerio teorija (metodika) kaip ir  paaiskina kodel pvz Kronas iskastravo savo teva Urana, ir kodel ji iskastravo jo paties sunus Dzeusas.

Helingeris paaiskina, kodel pvz tevas alkoholikas, sunus alkoholikas, anukas alkoholikas. Savo desnius jis pavadino meiles desniais, meiles tvarka, kaip zmones is meiles artimui is lojalumo naikina save ir savo gyvenima ir kartoja tevu gyvenimus, viskas is meiles.

Cia jau diskusijoje buvo kalbeta apie tevu vaiku santykius. Helingeris sako kad tevai vaikams duoda gyvybe ir to pakanka, tevai vaikui duoda tik tai kuom jie patys yra, jie negali duoti to , kuom jie nera. Jei vaikai nepriima savo tevu , tokiu kokie jie yra , jie moka uz tai.

Pagal graikų mitologiją - todėl, kad bijojo netekti valdžios. o pritempti iki jos, žinoma, viską galima biggrin.gif universalūs tekstai, vienok biggrin.gif
Paprasta - perima tėvų gyvenimo modelį. o kartais ir neperima. turiu akivaizdžių pavyzdžių prieš akis. beje - iš trijų sūnų - vienintelis, kuris būtent labai smerkė tėvą alkoholiką ir pasistengė kuo greičiau dingti iš jo namų.

bigsmile.gif Ane? ir visi alkoholikų vaikai - alkoholikai, o regis Einštreino sūnus užaugo beprotnamyje? g.gif taigis logiškai mąstant turėjo perimti genialumą g.gif

QUOTE(Azu @ 2008 09 02, 20:47)
Namu bibliotekoj, o kaip jos ten pateko, neatsimenu smile.gif

Citata (rus.)
"V otlichiye ot klassicheskoy semeinoy terapii, samim vazhnim elementom moevo podhoda yavliaetsia osoznanie togo, chto za liubim povedeniem, dazhe za tem, kotoroe kazhetsia nam ochen strannim, stoit liubov. Skritoy deistvujushchei siloi vseh simptomov tozhe javliaetsia liubov. Cledovatelno, ochen vazno" chtobi psichoterapevt nashel tu tochku, gde sosredotochena vsia energiya liubvi cheloveka, tak kak zdes nahoditsia i koren evo semeinoi problemi, i kliuch k  razresheniju trudnostei"

knygos yra internete, bet nuorodos liko darbe.

vajė, aš žmogĖlis paprastas, tu man paaiškink iš kokios didelės meilės pakelių maniakas žudė ir prievartavo moteris?, a?

QUOTE(Azu @ 2008 09 02, 21:06)
egzistuoja informaciniai laukai kur yra visa informacija.

o čia jau tikėjimo reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 02, 19:10)
Pries tai apkaltinai Hellingerio metoda, kad jis skirtas siuolaikiniams zmonems, kurie nori per diena viska isspresti, nenoredami deti pastangu. O kai gaunu sviesa is parapsichologo - daug pastangu i tai idedu?

Tik šarlatanai dirba kaip solistai. Turi būti darnus duetas su klientu, kitaip gerų rezultatų nepasieksi.
Be to, konsteliacijos nedaromos nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 02, 20:01)
Taip, tinka. Jei kalbi apie tokius desnius, kurie apraso zmoniu santykius. O ne apie tokius, kuriuos Karnegi aprasinejo, tipo "sypsokites kitiems, jiems tai patinka" biggrin.gif

kaip jau minėjau, aš žmogĖlisd paprastas, blush-anim-cl.gif man gal suprasti sunku aukštas materijas bigsmile.gif tu man kokių pavyzdėlių porą, kuriuos galima išplėtoti iki kosmoso vingrybių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 02, 20:10)
Homo sapiens. Rusiskas knygynas Siaures miestelyje.

Ačiū. 4u.gif Apsilankysiu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 02, 15:11)
Buvau, mačiau, dalyvavau. Užteks?
Buvau pas savo kolegę Dalią Braziulytę, kuri mokėsi pas Helingerį,  Kaune.
Šis metodas labai tinkamas šiuolaikiniams žmonėms: užmoki pinigus, ir užuot pats susitaikęs su tėvu ar motina, pasižiūri, kaip daromas išdėstymas. Sako- veikia. Nežinau  rolleyes.gif

Nereikia taip garsiai rėkti scare.gif

Užteks, užteks - per akis lotuliukas.gif
Čia minima kolegė tikrai nėra profesionalė konstaliacijos srityje. Bet žiūrint, su kuo lyginsi...
Čia minimas renginys (manau, kalbam apie tą patį) dėl daugybės jo metu iškilusių trikdžių tikrai negali būti laikomas pavykusiu. Bet žiūrint, su kuo lyginsi...
Kadangi čia minima ponia ir vėl jį ruošiasi organizuoti tokiu pat principu, reiškia, praėjusį kartą jai viskas buvo gerai dirol.gif

Gerai, kad palaikomi draugai pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 09 02, 20:31)

Pagal graikų mitologiją - todėl, kad bijojo netekti valdžios.

Nei Kronas, kastraves Urana, nei Dzeusas, kastraves Krona, valdzios neturejo, todel jie negalejo bijoti jos netekti.

Helingerio metodika - tai visu pirma psichoterapija. Del to veltis is diskusijas su uzkietejusiomis ezoterikemis nera prasmes.

Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2008 09 02, 19:50)

Helingerio metodika - tai visu pirma psichoterapija. Del to veltis is diskusijas su uzkietejusiomis ezoterikemis nera prasmes.

Stebėdama išdėstymus, kurie akivaizdžiai veikė dalyvių ir žiūrovų psichiką, nesupratau, katroje vietoje čia buvo psichologija ir psichoterapija... Tai buvo labiau panašu į šou. Esu girdėjus ir apie vienos ošistės daromas konsteliacijas. Nieko naujo- tik malkų skaldymas...
Atsakyti