QUOTE(barsukele @ 2008 09 02, 19:45)
Nu, man tai tikrai nepatinka tokie pasakymai, kad tu kenti už kažkokios eilės dėduko pusseserės nuodėmes
Eina jie visi švilpt
diedukai ir jų giminaičiai. Aš prisiimu atsakomybę už save ir savo veiksmus, o ne už bala žino ko.
ypač kai net nežinai kad toks buvo.
QUOTE(Azu @ 2008 09 02, 19:57)
Jei kalba eina apie graiku mitologija, tai Helingerio teorija (metodika) kaip ir paaiskina kodel pvz Kronas iskastravo savo teva Urana, ir kodel ji iskastravo jo paties sunus Dzeusas.
Helingeris paaiskina, kodel pvz tevas alkoholikas, sunus alkoholikas, anukas alkoholikas. Savo desnius jis pavadino meiles desniais, meiles tvarka, kaip zmones is meiles artimui is lojalumo naikina save ir savo gyvenima ir kartoja tevu gyvenimus, viskas is meiles.
Cia jau diskusijoje buvo kalbeta apie tevu vaiku santykius. Helingeris sako kad tevai vaikams duoda gyvybe ir to pakanka, tevai vaikui duoda tik tai kuom jie patys yra, jie negali duoti to , kuom jie nera. Jei vaikai nepriima savo tevu , tokiu kokie jie yra , jie moka uz tai.
Pagal graikų mitologiją - todėl, kad bijojo netekti valdžios. o pritempti iki jos, žinoma, viską galima
universalūs tekstai, vienok
Paprasta - perima tėvų gyvenimo modelį. o kartais ir neperima. turiu akivaizdžių pavyzdžių prieš akis. beje - iš trijų sūnų - vienintelis, kuris būtent labai smerkė tėvą alkoholiką ir pasistengė kuo greičiau dingti iš jo namų.
Ane? ir visi alkoholikų vaikai - alkoholikai, o regis Einštreino sūnus užaugo beprotnamyje?
taigis logiškai mąstant turėjo perimti genialumą
QUOTE(Azu @ 2008 09 02, 20:47)
Namu bibliotekoj, o kaip jos ten pateko, neatsimenu
Citata (rus.)
"V otlichiye ot klassicheskoy semeinoy terapii, samim vazhnim elementom moevo podhoda yavliaetsia osoznanie togo, chto za liubim povedeniem, dazhe za tem, kotoroe kazhetsia nam ochen strannim, stoit liubov. Skritoy deistvujushchei siloi vseh simptomov tozhe javliaetsia liubov. Cledovatelno, ochen vazno" chtobi psichoterapevt nashel tu tochku, gde sosredotochena vsia energiya liubvi cheloveka, tak kak zdes nahoditsia i koren evo semeinoi problemi, i kliuch k razresheniju trudnostei"
knygos yra internete, bet nuorodos liko darbe.
vajė, aš žmogĖlis paprastas, tu man paaiškink iš kokios didelės meilės pakelių maniakas žudė ir prievartavo moteris?, a?
QUOTE(Azu @ 2008 09 02, 21:06)
egzistuoja informaciniai laukai kur yra visa informacija.
o čia jau tikėjimo reikalas
idiotiškas cinizmas supermamytiškai
neužjaučiau nei tos bobos, nei vaikų [nužudytų]. Nes tie vaikai užaugs tokie pat.