Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

Gal turite B.Helingerio knygų lietuvių kalba?
Atsakyti
QUOTE(vilter @ 2012 01 08, 11:21)
Gal turite B.Helingerio knygų lietuvių kalba?

Turiu knygą "Laimė, kuri išlieka/ Kur nuveda šeimos konsteliacija".
Atsakyti
Karoliniskiu bibliotekoj Vilniuj yra, Vagos knygyne tikrai maciau, lengvai skaitosi lietuviskos knygos...
Atsakyti
Cia taip pat yra
patogupirkti
Atsakyti
As viena karta dalyvau konsteliacijos uzsiemime (neatsimenu pavardes, vede vyras rusu klaba (bet ne Labanovas), kuri atvaziavo is Baltarusijos, bet jo zmona lietuve). man visai nepatiko. as net isejau anksciau (pirma karta gyvenime). Tai buvo mano pirma pazintisi su siuo metodu ir tada as nusprendziau, kad man jis netinka. Veliau atradau viena bloga rusu kalba http://www.markifraimov.ru/. Pradejau skaityti Marko Ifraimavo straipsnius ir man jie ziauriai patiko. Taip patiko, kad as uzsisakiau online konsteliacija (kainavo nepigiai 350 lt - 2 val.). Bet rezultata gavau iskart ir jis isislaiko iki siol. Mano baime. su kuria dirbome dingo, kas labai palengvino mano gyvenima smile.gif
Noreciau dar pas Labanova nueiti. Gas kas nors parasys, kur vyksta ir kokia kaina?
Dar rudeni planuoju mokytis, kad gauti seimos kosnteliacijos vedejo sertifikata. Nezianu ar galima skebti nuoroda, jei kam idomu rasykite, nes kaina nedidele gaunasi, trukme 2 metai.
Vienu zodziu mane labai sudomino sitas metodas, nes rezulta gauni labai greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2012 07 09, 09:01)
As viena karta dalyvau konsteliacijos uzsiemime (neatsimenu pavardes, vede vyras rusu klaba (bet ne Labanovas), kuri atvaziavo is Baltarusijos, bet jo zmona lietuve). man visai nepatiko. as net isejau anksciau (pirma karta gyvenime). Tai buvo mano pirma pazintisi su siuo metodu ir tada as nusprendziau, kad man jis netinka. Veliau atradau viena bloga rusu kalba http://www.markifraimov.ru/. Pradejau skaityti Marko Ifraimavo straipsnius ir man jie ziauriai patiko.  Taip patiko,  kad as uzsisakiau online konsteliacija (kainavo nepigiai 350 lt - 2 val.). Bet rezultata gavau iskart ir jis isislaiko iki siol. Mano baime. su kuria dirbome dingo, kas labai palengvino mano gyvenima smile.gif
Noreciau dar pas Labanova nueiti. Gas kas nors parasys, kur vyksta ir kokia kaina?
Dar rudeni planuoju mokytis, kad gauti seimos kosnteliacijos vedejo sertifikata. Nezianu ar galima skebti nuoroda, jei kam idomu rasykite, nes kaina nedidele gaunasi, trukme  2 metai.
Vienu zodziu mane labai sudomino sitas metodas, nes rezulta gauni labai greitai smile.gif

teko siek tiek su konsteliacijom susidurt, gal galetumet placiau paaiskint, kaip vyksta konsteliacija internetu?
Atsakyti
Reikejo paruosti 7 kedes.
Prisijungiau prie skypo sutartu metu. tada paklause su kokia problema dibsime, uzdavinejo klausimus , kaip koucingo metu, kad isgrininti baime. kada priejome prie prie tuo kokio tikslo siekia sita baime, paske paziureti i salia esancia kede ir pamatyti zmogu kuris galejo aukelti sia baime. na ir tada jau taip ejome per tevus, snelius, prosenelius ir t.t. ant visu kedziu sedejau as pati ir pasakojau ka jaucia zmones ir ka nori pasakyti. Na ir kada jis suprato kur problema visus jausmus atidaviua tam zmogui.
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2012 07 09, 13:05)
Prisijungiau prie skypo sutartu metu. tada paklause su kokia problema dibsime, uzdavinejo klausimus , kaip koucingo metu, kad isgrininti baime. kada priejome prie prie tuo kokio tikslo siekia sita baime, paske paziureti i salia esancia kede ir pamatyti zmogu kuris galejo aukelti sia baime. na ir tada jau taip ejome per tevus, snelius, prosenelius ir t.t. ant visu kedziu sedejau as pati ir pasakojau ka jaucia zmones ir ka nori pasakyti. Na ir kada jis suprato kur problema visus jausmus atidaviua tam zmogui.

esu buvus sustatyme, kai tavo artimus atstoja kiti zmones, esu buvus tokiam, kur vienas asmuo (ne tu pats ) seda skirtingose zmoniu pozicijose, esu buvus, kur visai be zodziu konsteliacija vyksta. Pas jus dar kitoks variantas - labiau psichodramos buda terapini primenantis, nei konsteliacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2012 07 09, 14:45)
esu buvus sustatyme, kai tavo artimus atstoja kiti zmones, esu buvus tokiam, kur vienas asmuo (ne tu pats ) seda skirtingose zmoniu pozicijose, esu buvus, kur visai be zodziu konsteliacija vyksta. Pas jus dar kitoks variantas - labiau psichodramos buda terapini primenantis, nei konsteliacija  smile.gif

Jus galite paskaityti butent apie tokia forma jo bloge Mark Ifraimov
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 09 liepos 2012 - 14:25
Rugsejo men. bus seminaras
СЕМИНАР-ТРЕНИНГ “СЧАСТЛИВОЕ ПАРТНЕРСТВО” (по методу Берта Хеллингера)
http://savi-self.com...oe-partnerstvo/

Manau bus idomus. As dalyvausiu
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2012 07 09, 12:05)

Labai idomu, kad visa tai galima atlikti internetu. As taip pat domejausi siuo metodu. Skaiciau, kad konsteliacija reikia daryti savo gimtaja kalba. Kadangi vasara, kai as bunu Lietuvoje, grupes nesusirenka, tai iki siol dar ir neisbandziau jos.
Ar jus ja daretes savo gimtaja kalba?
Atsakyti
QUOTE(*Pavasare* @ 2012 07 28, 00:36)
Labai idomu, kad visa tai galima atlikti internetu. As taip pat domejausi siuo metodu. Skaiciau, kad konsteliacija reikia daryti savo gimtaja kalba. Kadangi vasara, kai as bunu Lietuvoje, grupes nesusirenka, tai iki siol dar ir neisbandziau jos.
Ar jus ja daretes savo gimtaja kalba?

Taip, mano gimtoji kalba rusu, rusikai ir dariau.
Siaip Daugela surenka grupes vasara, siandien kaip tik bus. Sake jis per festivali Mandala
Atsakyti