Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

HAI žmonės, kviesdami į šitą seminarą, man pribūrė, kad čia Ptičkina pristatys kažką naujo, ką Helingeris yra sukūręs per paskutinius du metus / prieš du metus (???).
Arba čia totalinis briedas, arba aš ko nors nežinau g.gif
Gal kas nors žino, ką Helingeris ką tik prikūrė ?
Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2009 06 07, 17:27)
HAI žmonės, kviesdami į šitą seminarą, man pribūrė, kad čia Ptičkina pristatys kažką naujo, ką Helingeris yra sukūręs per paskutinius du metus / prieš du metus (???).
Arba čia totalinis briedas, arba aš ko nors nežinau  g.gif
Gal kas nors žino, ką Helingeris ką tik prikūrė ?

Nematau tame nieko itartino - juk turi ir Helingeris vystyti savo idejas ir tobulinti technika mirksiukas.gif
Ka tik suzinojau, kad viena mano drauge ten dalyvaus. viska man issamiai papasakos. tada jau ir as papasakosiu ka busiu suzinojus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 06 07, 16:39)
Ka tik suzinojau, kad viena mano drauge ten dalyvaus. viska man issamiai papasakos. tada jau ir as papasakosiu ka busiu suzinojus cool.gif

Tai jau lauksim informacijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 06 07, 16:39)
... juk turi ir Helingeris vystyti savo idejas ir tobulinti technika ...

Pagal seminaro aprašymą nematau nieko naujo schmoll.gif
Manau, šiuo atveju naujumas - tik marketingo triukas dirol.gif
www.blablabla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LosAngeles: 07 birželio 2009 - 17:28
QUOTE(LosAngeles @ 2009 06 07, 18:26)
Pagal seminaro aprašymą nematau nieko naujo  schmoll.gif
Manau, šiuo atveju naujumas - tik marketingo triukas   dirol.gif
www.blablabla

Manau, kad nauja yra si raudona vieta biggrin.gif Seminaro metu vyks konkrečių dalyvių klausimų nagrinėjimas (konsteliacijos), praktiniai pratimai ir meditacijos.
Beje, ta sodyba tikrai labai grazioje vietoje thumbup.gif Bet pirtis man tai nepatiko schmoll.gif
zodziu, man paciai labai smalsu, labai lauksiu ispudziu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 07 birželio 2009 - 22:22
QUOTE(*plepute* @ 2009 06 08, 00:22)
zodziu, man paciai labai smalsu, labai lauksiu ispudziu rolleyes.gif

Laukiam įspūdžių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2009 06 15, 10:55)
Laukiam įspūdžių. 4u.gif

Ispudziai tokie - planuotas seminaras neivyko, nes nesurinko zmoniu. Vietoj to turejo buti vienos dienos uzsiemimas ir as nezinau ar mano drauge (is kurios turejau apie viska suzinoti) ten dalyvavo. Pati buvau isvykus, tik vakar velai grizau, tai siandien kazkada su ja pasikalbesiu ir suzinosiu. Tik zinau, kad ji pati dare sau isdestyma, bet individualu, ne grupeje. Girdejau, kad ir tokius daro... lyg tai su figurom...
Zodziu, kai tik zinosiu kazka daugiau, butinai parasysiu 4u.gif
Atsakyti
labai idomu lauksiu ispudziu aciuu
Atsakyti
Pakalbejau su drauge telefonu. Ji papasakojo, kad dare individualu isdestyma. Buvo tik ji ir vedancioji. Vedancioji (Ptickina) istrauke leles ir state tarsi tai butu zmones. Visas darbas vyko su pacia drauge, su jos jausmais. Jie nuejo gan giliai i vaikystes kompleksus... Drauge sake, kad lyginant grupini ir individualu darba (ji dare ir toki, ir toki isdestyma), individualus isdestymas yra zymiai gilesnis.
Zodziu, ji liko patenkinta ir dabar gavo kruva medziagos darbui su savim.
O apie tai, kas vyko diena seminaro metu tikriausiai nesuzinosiu, nes drauge nedalyvavo.
Tai va, tokie ispudziai. Kai pamatysiu drauge gyvai, isklausynesiu viska, viska biggrin.gif ir tada dar parasysiu cool.gif
Atsakyti
Sveikos, domiuosi Helingerio metodu. Gal žinot kas profesionaliai praveda šeimos konsteliacijas Kaune? Blogiausiu atveju Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Oskute @ 2009 07 23, 16:13)
...Gal žinot kas profesionaliai praveda šeimos konsteliacijas Kaune? Blogiausiu atveju Vilniuje?

Parašiau A.Ž.
Atsakyti
QUOTE(Oskute @ 2009 07 23, 17:13)
Sveikos, domiuosi Helingerio metodu. Gal žinot kas profesionaliai praveda šeimos konsteliacijas Kaune? Blogiausiu atveju Vilniuje?

Žinom. Jei dar reikia, galiu parašyti kontaktus.
Atsakyti