Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(Gytarė @ 2008 09 18, 13:33)
Išleista B.Hellingerio knyga lietuvių kalba.

"B. Hellinger „Laimė, kuri išlieka: kur nuveda šeimos konsteliacija"

Tai pirmoji į lietuvių kalbą išversta Berto Hellingerio knyga, kurią jis pats asmeniškai rekomendavo Lietuvai."

Gal žinote, kur būtų galima ją įsigyti? Google paieška kol kas man parodė tik tiek, kad Mažvyde knyga yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 18, 20:51)
Gal žinote, kur būtų galima ją įsigyti? Google paieška kol kas man parodė tik tiek, kad Mažvyde knyga yra  g.gif

http://www.meileskel...age=kur-isigyti
Atsakyti
kad man neduoda ten prisiregistruot:(( gal kartais turit tu torentu atsiusti? per programa parsisiusciau.... (rozetike@gmail.com)

QUOTE(Karusia @ 2008 09 01, 08:29)
rusiškuose torentuose yra jo paskaitų įrašai. http://torrents.ru/f...ic.php?t=919611  popsinis psichoterapijos ir ezoterikos mišinys schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 18, 20:51)
Gal žinote, kur būtų galima ją įsigyti? Google paieška kol kas man parodė tik tiek, kad Mažvyde knyga yra  g.gif

per google tikriausiai susiradai lnb puslapyje ekspresinformaciją - apie išleistas knygas, žvilgterėjau - ji išėjo rugs. 1-8 dieną. Priklausomai nuo leidyklos (nenužiūrėjau kas leidžia) - joms šią savaitę klijuoja viršelius arba jau veža į knygynus. Taigis - artimiausiu metu. Kai kurių leidyklų atveju - knygynuose per mėnesį.

QUOTE(rnikole @ 2008 09 18, 21:58)
kad man neduoda ten prisiregistruot:(( gal kartais turit tu torentu atsiusti? per programa parsisiusciau.... (rozetike@gmail.com)

kodėl neleidžia ? unsure.gif kveitimo ten nereikia, programą gali parsisiųsti iš forumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2008 09 18, 18:33)
visu smile.gif) siaip susidomejau juo ir noriu kuo daugiau medizagos pasiskaityt.

yra ir Lietuvoje zmogus mokesis pas Helingeri, tiesa Kaune, ne Vilniuje. Jos vardas Dalia Braziulyte. Ji organizuoja seminarus ir apie konsteliacijas taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 09 21, 10:45)
yra ir Lietuvoje zmogus mokesis pas Helingeri, tiesa Kaune, ne Vilniuje. Jos vardas Dalia Braziulyte. Ji organizuoja seminarus ir apie konsteliacijas taip pat  4u.gif

Ją čia jau minėjo, dabar tu gali savo nuomonę pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 09 21, 11:45)
yra ir Lietuvoje zmogus mokesis pas Helingeri, tiesa Kaune, ne Vilniuje. Jos vardas Dalia Braziulyte. Ji organizuoja seminarus ir apie konsteliacijas taip pat  4u.gif

Ne tik ji. mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip domiuosi psichologija irpan dalykais. per tv pamaciau trumpa laida, kur snekejo apie helingeri, jo metodika. sudomino.noreciau placiau pasiskaityti, susipazinti su jo metodika. bet kad Lietuviskos medziagos beveik nera

QUOTE(*plepute* @ 2008 09 18, 18:24)
Atsiusiu siandien veliau, kai busiu prie to kompo, kuriame knygos guli smile.gif

Papildyta:
abi imesk,jei galesi (rozetike@gmail.com)

QUOTE(*plepute* @ 2008 09 18, 18:24)
Atsiusiu siandien veliau, kai busiu prie to kompo, kuriame knygos guli smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Momė @ 2008 09 02, 20:48)
Nereikia taip garsiai rėkti  scare.gif

Užteks, užteks - per akis  lotuliukas.gif
Čia minima kolegė tikrai nėra profesionalė konstaliacijos srityje. Bet žiūrint, su kuo lyginsi...
Čia minimas renginys (manau, kalbam apie tą patį) dėl daugybės jo metu iškilusių trikdžių tikrai negali būti laikomas pavykusiu. Bet žiūrint, su kuo lyginsi... 
Kadangi čia minima ponia ir vėl jį ruošiasi organizuoti tokiu pat principu, reiškia, praėjusį kartą jai viskas buvo gerai dirol.gif

Gerai, kad palaikomi draugai  pioneers.gif

Ka tu, vista, zinai apie Dalia, kad dristi ja smeizti ???
Atsakyti
Ačiū visiems šio puslapio "nešėjams", pirmiausia už Helingerio įrašą. Nors ir nepavyko įsirašyti šeštos dalies, o penkta apgadinta. Ir tai, ką pamačiau jau daug. Man patinka jo pasaulėžiūra. Buvau buvus jo mokinės rusės, rodos Jelenos, šeimos išdėstymuose . Rusiškai taip vadina. Pažiūrėjus Helingerį daug ką pamačiau ir paprasčiau ir giliau. Nors ir ji man patiko.
O knygas būtinai susikomplektuosiu. Dar kartą ačiū
Atsakyti
Ir vėl Kazimiero šeimos konsteliacijų seminaras Vilniuje:
http://www.konstelia...o...1&Itemid=10
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2008 09 04, 19:10)
Mano klausimas butu toks. Bertui Hellingeriui 83 metai.  Kaip jus manote kas bus su jo metodika ateityje, kai nebeliks kurejo. Jis pasmerktas vystytis ir progresuoti ar vystytis ir regresuoti, o gal tai is vis bus mirusi metodika? Perziurejus jo oficialu saita radau duomenu baze, kurioje yra surasyti praktikai (All listed practitioners and trainers are approved by Bert Hellinger resp). Lietuvos tame sarase neradau, lietuvisku pavardziu (braziulyte) taip pat, taip pat ir anglisku (moumina jeffs) , kurias skelbia meiles kelio puslapis. Net idomu pasidare kokio lygio psichoterapijos pasiekia mus ?

Sertifikuotų Šeimos konsteliacijų vedėjų Baltarusijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Rusijoje ir Ukrainoje sąrašas:
http://www.mostik.org/cont.php?id=17
Atsakyti