Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(ratna @ 2008 09 10, 18:33)
Tiems, kam tai rūpi - galimybė dalyvauti ir patirti... už tikrai simbolinį mokestį - tik 20lt  ax.gif
http://www.konstelia...o...1&Itemid=10

Pas Kazimierą pigiausia, bet kokybė abejotina... Čia žiūrovams 20 Lt. Susirenka vien tik žiūrovai, vis vien kažkas turi konsteliuotis- jam jau kita kaina. Gudriai čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 09 10, 19:13)
Kad palengvint  *pleputei*  biggrin.gif  dedu nuorodą, iš kurios galima parsisiųsti Hellingerio knygų. Pasirinkus norimą knygą, reikia spausti "скачать", tada atsidaro langas , kur parašyta "Скачать с:
скачать книгу koob.mhost.ru
скачать книгу koob.lgg.ru"
Man iš pimos nuorodos niekada nepavyksta, o paspaudus antrą, puikiai veikia - parsisiunčiamas .zip failas, kuriame yra Wordinis failas su knyga rusų kalba  4u.gif
Papildyta:
P.S. Ir šiaip, toj virtualioj bibliotekoj yra nemažai gerų ezoterinių knygų  mirksiukas.gif

BlackDee, labai ačiū! Plepute, nebevark, jau turiu. 4u.gif Atsisiunčiau.
Atsakyti
[quote=vaižgantė,2008 09 10, 18:37]
Pas Kazimierą pigiausia, bet kokybė abejotina... Čia žiūrovams 20 Lt. Susirenka vien tik žiūrovai, vis vien kažkas turi konsteliuotis- jam jau kita kaina. Gudriai čia biggrin.gif
Juk ezoteriniam irgi knygas Kazimieras parduoda. Ne tas pats?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 10, 20:37)

Šį kartą visiškai Tau pritariu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Išleista B.Hellingerio knyga lietuvių kalba.

"B. Hellinger „Laimė, kuri išlieka: kur nuveda šeimos konsteliacija"

Knygoje paprastai ir suprantamai kalbama apie pačius giliausius ir universaliausius dėsnius, veikiančius mūsų gyvenime, apie tai, kas nutinka, kai šiems dėsniams nusižengiama, bei tai, kaip susigrąžinti prarastą pusiausvyrą, ramybę ir laimę. Šeimos konsteliacija čia pristatoma ne tik kaip veiksmingas šeimos ir asmeninės terapijos metodas, bet ir kaip dvasinis kelias, vedantis į pačią gelmę, harmonijos ir visa apimančios Meilės erdvę.

Tai pirmoji į lietuvių kalbą išversta Berto Hellingerio knyga, kurią jis pats asmeniškai rekomendavo Lietuvai."

Atsakyti
O tai rusisko sios knygos vertimo, kaip suprantu, nera?
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 18, 14:36)
O tai rusisko sios knygos vertimo, kaip suprantu, nera?

g.gif Nežinau.
Atsakyti
http://www.dupasauli...iles-keliai.php
Atsakyti
jei gali atsiusk jo knyga, man i pasta rozetike@gmail.com. busiu labai dekinga smile.gif
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 01, 16:39)
Turiu jo knyga rusu kalba, galiu atsiusti. Man labai patiko 4u.gif

Atsakyti
Atsiusiu siandien veliau, kai busiu prie to kompo, kuriame knygos guli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 18 rugsėjo 2008 - 17:24
visu smile.gif) siaip susidomejau juo ir noriu kuo daugiau medizagos pasiskaityt.
Atsakyti
O kas butent sudomino? (man siaip smalsu)
Atsakyti