Cia jums proga ismokti siek tiek rusu kalbos Kai toks nedidelis gabaliukas, galima ir perskaityti
QUOTE(Sufi @ 2008 09 05, 17:09)
Tai vadinasi galima rašyti ir arabiškai po sakinuką, bus proga visiems išmokti
Gera ideja
Is tiesu esu per daug pavargus, kad galeciau isversti. Man painiojasi zodziai. Gal kai issimiegosiu (jei iki to laiko nieks neisvers), isversiu
QUOTE(Azu @ 2008 09 05, 12:08)
QUOTE(Momė @ 2008 09 04, 22:49)
... as Hellingerio mintis ... suprantu ir priimu visiskai kitaip nei straipsnio autorius, todel sakyciau kad jis nezino ka kalba , bet is tikruju jis kalba ka pats zino, hellingeris kalba ka jis pats zino.
Labai diplomatiškai pasakyta
Bet kas, įsigilinęs į konstaliacijos metodiką, pamatys, kad straipsnelio autorius visai nusipezėjo.
Nuoroda - tik tam, kad nebūtų liūdna nusikalbėjusiems (-ioms) šitoj temoj
QUOTE(Karusia @ 2008 09 04, 15:37)
Paragintoji, nors čia visai ne į temą, bet kaip Tau
šitas forumas (religija ir ezoterika) labai specifinis, specifinis ne tema, bet raiškos būdu. Draugų tarpe turiu labai įvairių žmonių - tikinčių (ne formalių) katalikų, anastasijiečių, krišnaistų, dar velniaižinokokiųtikėjimų, bendravimas irgi įvairus. Tikėjimas, ieškojimas yra asmeninis dalykas. ir: asmeninis tikėjimas, tikiu (kažkuo), tikiu (kad taip yra). bet "tikiu, o ne "žinau". Šiame forume prasideda būtent "žinau" Norėtųsi, kad pridėtų "IMHO (rusiškai "imeju mnejine, hui osporiš"). o forume, kaip ir gyvenime, labiausiai norisi kaip Pleputė sako, nudaužti tuos žinančius ir žinančius už mane. Tai pavadinčiau "paprastuoju fanatizmu". kaip ir gyvenime tokiems fanatikams duodu per nosį, nežiūrint į tai, ką skleidžia "dievulis geras", ar "akašo kronikoje įrašytas"
Esu skeptikė su tikinčiojo patirtimi
Kad man labiau Karlsono bobutė labiau patinka. Atsakymus pateikia ir kadangi tekstas dar vieno "žinančio" tai atsakymai netenkina. Turbūt nebeesu tikinti todėl, kad esu amžinas klaustukas
šitas forumas (religija ir ezoterika) labai specifinis, specifinis ne tema, bet raiškos būdu. Draugų tarpe turiu labai įvairių žmonių - tikinčių (ne formalių) katalikų, anastasijiečių, krišnaistų, dar velniaižinokokiųtikėjimų, bendravimas irgi įvairus. Tikėjimas, ieškojimas yra asmeninis dalykas. ir: asmeninis tikėjimas, tikiu (kažkuo), tikiu (kad taip yra). bet "tikiu, o ne "žinau". Šiame forume prasideda būtent "žinau" Norėtųsi, kad pridėtų "IMHO (rusiškai "imeju mnejine, hui osporiš"). o forume, kaip ir gyvenime, labiausiai norisi kaip Pleputė sako, nudaužti tuos žinančius ir žinančius už mane. Tai pavadinčiau "paprastuoju fanatizmu". kaip ir gyvenime tokiems fanatikams duodu per nosį, nežiūrint į tai, ką skleidžia "dievulis geras", ar "akašo kronikoje įrašytas"
Esu skeptikė su tikinčiojo patirtimi
Kad man labiau Karlsono bobutė labiau patinka. Atsakymus pateikia ir kadangi tekstas dar vieno "žinančio" tai atsakymai netenkina. Turbūt nebeesu tikinti todėl, kad esu amžinas klaustukas
Oi, Karus, net nuotaika pasitaisė , bo tai šian bais liūdna su priežastim...
QUOTE(barsukele @ 2008 09 04, 00:41)
Galima ir asmeniškai
Aš nemyliu pulti žmogaus. Kartais tik panaudoju kito mintis kaip citatą, sukėlusią man minčių, bet nenoriu, kad žmogus pasijaustų, jog yra asmeniškai kritikuojamas. Manau, kad forume galima išsakyti požiūrį tik į išsakytą frazę ar sakinį , bet įsigilinti į tai, ką žmogus nori pasakyti, ką jis mano tam tikru atveju ir pažinti žmogaus tiesiog neįmanoma. Todėl daugelis piktų asmeniškumų yra įžeidžiantys, nes neteisingi.
Barsukėle
Pasidalinsiu savo patirtimi: as staciau savo viena konsteliacija, dalyvavau kitose ir kaip "aktorius" ir kaip stebetojas. Kiekvienas dalyvavimas man duodavo kazkoki atsakyma. Net jei ir nueidavau nusiteikus ne taip, vistiek kazka gero issinesdavau. Viena kart po dalyvavimo konsteliacijoje jauciausiai taip puikiai, kad turbut dar niekada nejauciau tiek meiles ir gerio savyje kaip tuo metu - tai buvo nuostabu
Savaitgali perskaiciau viena Hellingerio knyga. Vajej, kaip man patiko. Gavau tiek daug, kad toks jausmas, jog buvo ne savaitgalis, o ilgos, ilgos atostogos, per kurias patyriau ir supratau daug idomiu dalyku...
QUOTE(Momė @ 2008 09 08, 11:08)
ИСТОЧНИКУ НЕ НУЖНО СПРАШИВАТЬ ПУТИ (parsisiunciau is interneto)
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 08, 11:13)
ИСТОЧНИКУ НЕ НУЖНО СПРАШИВАТЬ ПУТИ (parsisiunciau is interneto)
Aš pradėjau skaityti būtent tą, bet pasižiūrėjau, kad pirmiau reiktų skaityti И В СЕРЕДИНЕ ТЕБЕ СТАНЕТ ЛЕГКО. Visai įdomu.
QUOTE(barsukele @ 2008 09 08, 11:23)
Aš pradėjau skaityti būtent tą, bet pasižiūrėjau, kad pirmiau reiktų skaityti И В СЕРЕДИНЕ ТЕБЕ СТАНЕТ ЛЕГКО. Visai įdomu.
As jau ta buvau perskaicius