Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 04, 17:40)

Mano klausimai yra susiję su tema. Man įdomu, kaip konsteliacijos veikia žmogaus psichiką.

O tu pasidaryk ir suzinosi.
Narplioti konsteliacija po jos nerekomenduojama, jei siekiama kad psichoterapija butu veiksminga. Jei yra zmoniu kuriems sitas veiksmingumas neaktulu , tada is viso abejoju ar ju problemu sprendimui buvo reikalingas sio metodo taikymas. Cia panasu i limuzino nuoma produktams is parduotuves parvezti.

Mano klausimas butu toks. Bertui Hellingeriui 83 metai. Kaip jus manote kas bus su jo metodika ateityje, kai nebeliks kurejo. Jis pasmerktas vystytis ir progresuoti ar vystytis ir regresuoti, o gal tai is vis bus mirusi metodika? Perziurejus jo oficialu saita radau duomenu baze, kurioje yra surasyti praktikai (All listed practitioners and trainers are approved by Bert Hellinger resp). Lietuvos tame sarase neradau, lietuvisku pavardziu (braziulyte) taip pat, taip pat ir anglisku (moumina jeffs) , kurias skelbia meiles kelio puslapis. Net idomu pasidare kokio lygio psichoterapijos pasiekia mus ?
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2008 09 04, 18:10)
Narplioti konsteliacija po jos nerekomenduojama, jei siekiama kad psichoterapija butu veiksminga. Jei yra zmoniu kuriems sitas veiksmingumas neaktulu , tada is viso abejoju ar ju problemu sprendimui buvo reikalingas sio metodo taikymas. Cia panasu i limuzino nuoma produktams is parduotuves parvezti.

Mano klausimas butu toks. Bertui Hellingeriui 83 metai.  Kaip jus manote kas bus su jo metodika ateityje, kai nebeliks kurejo. Jis pasmerktas vystytis ir progresuoti ar vystytis ir regresuoti, o gal tai is vis bus mirusi metodika? Perziurejus jo oficialu saita radau duomenu baze, kurioje yra surasyti praktikai (All listed practitioners and trainers are approved by Bert Hellinger resp). Lietuvos tame sarase neradau, lietuvisku pavardziu (braziulyte) taip pat, taip pat ir anglisku (moumina jeffs) , kurias skelbia meiles kelio puslapis. Net idomu pasidare kokio lygio psichoterapijos pasiekia mus ?

Gal galetum duoti nuoroda i sajta? Noriu pasiziureti ar ten yra ta moteriske, pas kuria dariau konsteliacija as ax.gif
Manau, kad metodas vystysis. Jau dabar yra kelios atmainos, metodas pasmerktas vystymuisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 04, 18:15)
Gal galetum duoti nuoroda i sajta? Noriu pasiziureti ar ten yra ta moteriske, pas kuria dariau konsteliacija as ax.gif
Manau, kad metodas vystysis. Jau dabar yra kelios atmainos, metodas pasmerktas vystymuisi smile.gif

http://www.hellinger...ional.php?en....

Tiketina kad vystysis, tik progreso ar regreso kryptim ?
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2008 09 04, 18:19)
http://www.hellinger...tional.php?en....

Tiketina kad vystysis, tik progreso ar regreso kryptim ?

Kur tavo pozityvus mastymas? bigsmile.gif Progreso, tik progreso biggrin.gif
Atsakyti
Hmmm g.gif Oi, merginos, skaitau vieną parsisiųstą knygą, dar tik pati pradžia, bet čia man gryn ezoterika, jei jau dėliosim į lentynas. Paaiškinamas fenomenologinis metodas... Aš juo naudojuosi, net nežinodama apie tokį sunkų žodį. Įžvalga, Dvasios kalba, aukštesnysis Aš, pasąmonė---- tai tik pavadinimai.Esmė, manau, ta pati. Panašu į samplaką su Dao, dar nedaug teperskaičiau, tai galiu pasakyti tik tiek. Nieko naujo čia nerasiu, ko gero.... g.gif Nei teigiamo, nei neigiamo atspalvio neįžiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 04, 17:58)
Taigi Dalia paklausė, kuo tau visas tas malonumas baigėsi, tai va ir prisiminiau  ax.gif

doh.gif Mes apie skirtingas konsteliacijas kalbam. Ten nebuvo mano asmeninė.

QUOTE(Karusia @ 2008 09 04, 18:59)
Kiauliška iš Dalios pusės pasakoti tau - jos klientės istoriją. Manau supranti ką turiu omeny.

Aš nesu Dalios klientė - mes kolegės tam tikra prasme. ax.gif
Atsakyti
Esu šiek tiek pesimistiškai nusiteikus dėl šio metodo ateities LT, nebent "Meilės kelio" paruošti konsteliatoriai neužsiims masiškai dirbti su žmonėmis...
Atsakyti
Visų skeptiškai nusiteikusiųjų džiaugsmui - straipsnelis:
Bert Hellinger's controversial therapy

Labai keistos šitos tuščios ir pagiežingos diskusijos: "kas darosi - kaip darosi - o kodėl darosi - negali būti kad darosi" - pilna informacijos, tik pagooglinkit.

Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 09 04, 18:59)
Kiauliška pasakoti istorijas, kurias tau papasakojo, atsivėrė kažkuris žmogus.

Pritariu Tau, Karusia. 4u.gif Na, bet apie etiką ne visi girdėjo... rolleyes.gif

QUOTE(Azu @ 2008 09 04, 19:10)

drinks_cheers.gif Pritariu. 4u.gif

QUOTE(*plepute* @ 2008 09 04, 19:28)
Kur tavo pozityvus mastymas?  bigsmile.gif Progreso, tik progreso biggrin.gif

Irgi pritariu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Momė @ 2008 09 04, 22:49)
Visų skeptiškai nusiteikusiųjų džiaugsmui - straipsnelis:
Bert Hellinger's controversial therapy

Labai keistos šitos tuščios ir pagiežingos diskusijos: "kas darosi - kaip darosi - o kodėl darosi - negali būti kad darosi" - pilna informacijos, tik pagooglinkit.

Labiausiai bent jau man paaiskino skyrelis ""Incest isn't bad at all"

Suprantu kad mes visi viska suprantam skirtingai , as Hellingerio mintis apie incesta suprantu ir priimu visiskai kitaip nei straipsnio autorius, todel sakyciau kad jis nezino ka kalba , bet is tikruju jis kalba ka pats zino, hellingeris kalba ka jis pats zino. Belieka tiketis kad jie nors ZINO, blogiausiu atveju bent vienas is ju.
Atsakyti
Отказаться от намерений может только тот, кто отказался от своих представлений о добре и зле. Кто не борется ни за добро, ни против зла. Ни то, ни другое. Он примирен со всем, что происходит. С жизнью. Со смертью. Со счастьем. Со стра¬данием. Он согласен с миром и согласен с войной. Он прони¬цаем, смирен и не содействует добру.

Cia ir Helingerio knygos. Super mintys. Labai joms pritariu ax.gif
Atsakyti
Tokį mažą tekstuką buvo galima ir išverst ax.gif
Atsakyti