Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(*plepute* @ 2008 09 04, 17:15)
O daznai teko buti "aktoriumi" (ar kaip juos lietuviskai vadina)?

Teko nemažai.

(Šioje temoje man "asmenybės susidvejinimas", jei pastebėjai... ax.gif lotuliukas.gif)
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 09 04, 16:27)
Teko nemažai.

(Šioje temoje man "asmenybės susidvejinimas", jei pastebėjai... ax.gif  lotuliukas.gif)

ar patiko?

konsteliaciju poveikis? biggrin.gif
p.s. siaip nepastebejau. maciau, kad Vaizgante tave "isriso", bet nesigilinau ar ji atspejo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 04, 15:30)
p.s. siaip nepastebejau. maciau, kad Vaizgante tave "isriso", bet nesigilinau ar ji atspejo mastau.gif

Pažįstu Gytarę asmeniškai, todėl ją atpažinti, tuo labiau nesislepiančią, buvo lengva.
Gytare, tau pagerėjo po tos konsteliacijos, per kurią apsivėmei (persiprašau)?
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 04, 17:30)
ar patiko?

Įdomi patirtis. ax.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 04, 17:37)

Aš nevėmiau.
Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2008 09 04, 14:03)
Be savi-susi-reikšminimo - nieko daugiau nematyt.  lens.gif  Ne tik man.

Ir aš matau. Visiška teisybė. Tai ką man dabar daryti?

Gytare, matyt, man atmintis sutriko- kažką pripainiojau. O gal man smegenis tie ošistų seminarai perprogramavo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 04, 17:44)
Gytare, matyt, man atmintis sutriko- kažką pripainiojau. O gal man smegenis tie ošistų seminarai perprogramavo?  lotuliukas.gif

O kaip Tu galėjai matyti, ką aš veikiau, jei ten kartu nebuvome? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 09 04, 15:50)
O kaip Tu galėjai matyti, ką aš veikiau, jei ten kartu nebuvome? g.gif

Taigi Dalia paklausė, kuo tau visas tas malonumas baigėsi, tai va ir prisiminiau ax.gif
Kadangi esi mokymų dalyvė, norėčiau paklausti, kaip ošistai apeina telegonijos klausimą? Juk telegonija ir ošistai yra du nesuderinami dalykai?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 04, 17:37)
Pažįstu Gytarę asmeniškai, todėl ją atpažinti, tuo labiau nesislepiančią, buvo lengva.

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 04, 17:58)
Taigi Dalia paklausė, kuo tau visas tas malonumas baigėsi, tai va ir prisiminiau  ax.gif

kiauliška. vienaprasmiškai. ir tokia "vadove" pasitikėti schmoll.gif neįman oma. neetiška pasakoti pacientų, klientų istorijas.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 09 04, 17:06)
neetiška pasakoti pacientų, klientų istorijas.

Knygoje "Poradki liubvi" tik istorijos ir tepasakojamos.
Tarpk kitko, gal man ir i nauda si diskusija, prisiminiau juk kazkur turejo buti DVD su Helingerio darbo irasu, reiks paieskot, gal atejo laikas pamatyt apie ka ten.

Atsakyti
Karusia, Gytarė nėra nei mano klientė, nei pacientė. Retkarčiais tam pačiam raganyne susitinkam.
Mano klausimai yra susiję su tema. Man įdomu, kaip konsteliacijos veikia žmogaus psichiką.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 09 04, 15:37)
"IMHO (rusiškai "imeju mnejine, hui osporiš)
user posted image

Kad man labiau Karlsono bobutė labiau patinka. Atsakymus pateikia liezuvis.gif ir kadangi tekstas dar vieno "žinančio" tai atsakymai netenkina. Turbūt nebeesu tikinti todėl, kad esu amžinas klaustukas

aš pasiskaitysiu, kai laiko turėsiu, kokie atsakymai čia
user posted image
Atsakyti
Kiauliška pasakoti istorijas, kurias tau papasakojo, atsivėrė kažkuris žmogus. -> Gytarė tau pažįstama, mums irgi, prisimink dar ir Pleputės atvejį.
Kiauliška iš Dalios pusės pasakoti tau - jos klientės istoriją. Manau supranti ką turiu omeny.
Atsakyti