Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(barsukele @ 2008 09 03, 19:24)
Išgyveno kartos iki mūsų, išgyvensim ir mes g.gif Visos giminės košės vistiek neiškabinsim smile.gif

Ir dar smile.gif
Tikrai nemanau kad kiekvienam reikia begti ir daryti konsteliacijas, kad cia panaceja, pas kiekviena ateina ta informacija ir tie metodai kuriems mes pasiruose ir tikrai neturime kabinti visos gimines koses, butu gerai bent neprivirti jos atra tiek.
O Helingerio idejas ir mokymus verta kiekvienam paskaityti ir vadovautis.
Nors kad ir tokiu, kad geriausiai nugaros skausma gydo nusilenkimas tevams.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 09 02, 07:47)
O kas tos konsteliacijos? Ką per jas veikia? Už tokius pinigus ne tik karmą turėtų išvalyti, bet ir apatinius išplauti g.gif  lotuliukas.gif Nors čia mano nuomonė, man ir 10 litų būtų gaila tokiems dalykams, geriau jau bažnyčioj prie šv. Antano įmesčiau ax.gif

O kam jums mesti? Ar esat tikinti? Tikėjimas - tai jokie faktai. Nepčiuopiama, kažkas iš anapus. O gal čia taip tik iš reikalo mestumėt?...

Man visada įdomu stebėti didelius skeptikus, kai jie bažnyčioje nutaiso rimtus veidus... Čia ne jums asmeniškai, barsukėle smile.gif . Čia šiaip pamąstymai..
Atsakyti

Mane dar stebina tai (bet cia mane stebina, niekaip netaikoma kazkam asmeniskai) kad zmones lengvai kalba apie karmos valyma, plovima, gyvenima po mirties, astralines keliones, chakras , Akasos kroniku irasu pakeitima (sorry nezinau, kas tai) ir skeptiskai ziuri, kritikuoja mokyma zmogaus, kuris nieko naujo neiprasto nei musu kulturai nei mentalitetui, neteigia.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2008 09 03, 20:20)

Klausimas Pleputei , is kur tiek kantrybes?

konsteliaciju poveikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2008 09 03, 21:28)
O Helingerio idejas ir mokymus verta kiekvienam paskaityti ir vadovautis.
Nors kad ir tokiu, kad geriausiai nugaros skausma gydo  nusilenkimas tevams.

o jeigu ne visiems priimtinos?
ir dar - o man kuria kryptimi lankstutis jeigu rankas skauda? g.gif
QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 03, 21:33)
Man visada įdomu stebėti didelius skeptikus, kai jie bažnyčioje nutaiso rimtus veidus... Čia ne jums asmeniškai, barsukėle  smile.gif . Čia šiaip pamąstymai..

ar laidotuvėse nelabai pažįstamo žmogaus šaipaisi iki dantų rodymo? tikriausiai ne? Bažnyčioje jeigu jau būtinai reikia nueiti stengiantis nepažesiti kitų - tikinčių rimties - paprasčiausiai elgiamasi tiap, kad nekreiptų dėmesio .... ir laiko pamąstymams yra.

QUOTE(*plepute* @ 2008 09 03, 22:02)
konsteliaciju poveikis biggrin.gif

unsure.gif per jas žudymo instinktą atgaivinai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 09 03, 21:07)
ir dar - o man kuria kryptimi lankstutis jeigu rankas skauda?  g.gif

jei skauda rankos, reikia tevukus ant ranku paimti ir nesioti, nesioti visom kryptim biggrin.gif

unsure.gif per jas žudymo instinktą atgaivinai? unsure.gif

ne, situo pasirupino mano psichologijos studijos lotuliukas.gif
Atsakyti
ar laidotuvėse nelabai pažįstamo žmogaus šaipaisi iki dantų rodymo? tikriausiai ne? Bažnyčioje jeigu jau būtinai reikia nueiti stengiantis nepažesiti kitų - tikinčių rimties - paprasčiausiai elgiamasi tiap, kad nekreiptų dėmesio .... ir laiko pamąstymams yra.

ne, Karusia, aš ne visai apie tai. Aš apie tai, kaip skeptikas nedrįsta pasakyti, kad neigia Dievą. Atvirai iš to nesišaipo, nors pačiupinėti negali. Šaipytis bijo. Kas tai? Kodėl jis staiga persiverčia ir neima neigti to, ko nėra matęs? Kodėl ima šauktis Dievo, kai ištinka bėda? Aš nekalbu apie visus. Bet man teko sutikti labai nemažai tokių skeptikų.

ir dar. Na, gerai, tarkim, į bažnyčią tenka nueiti pagerbiant mirusįjį ir jo tikėjimą. Tačiau man neteko matyti atvirai išjuokiant tikinčiojo kataliko, bet teko matyti besišaipant iš kalbančiojo apie sielą, karmą ir pan... Argi tai ne tokie pat dvasiniai ieškojimai? Ar tiesiog galiu išjuokti tuos, kurių mažai ir viską, ko nepažįstu, tsakant?
Atsakyti
Azu, buvau dviejų dienų seminare pas Dalią Braziulytę. Stebėjau konsteliacijas. Pati konsteliuotis neturiu dėl ko- pati gebu išspręsti savas problemas.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 03, 20:33)
O kam jums mesti? Ar esat tikinti? Tikėjimas - tai jokie faktai. Nepčiuopiama, kažkas iš anapus. O gal čia taip tik iš reikalo mestumėt?...

Man visada įdomu stebėti didelius skeptikus, kai jie bažnyčioje nutaiso rimtus veidus... Čia ne jums asmeniškai, barsukėle  smile.gif . Čia šiaip pamąstymai..

Galima ir asmeniškai biggrin.gif 4u.gif
Mesti tam, kad kažkaip labiau pasitikiau tais, kurie jau aukštybėse, nei tais, kurie kaip ir aš -iš kūno ir kraujo
Atsakyti
http://www_koob_ru/hellinger_bert/

Nukopinau turinio gabaliuką, bus aiškiau, apie ką rašoma. Karusia, čia tavo nuolatiniai klausimai biggrin.gif

Детская любовь...........................................................................129
Любовь и власть..................................................................\......130
Любовь и бессилие....................................................................130
Борьба сил..................................................................................130
Благословение..............................................................................131
Забота о престарелых родителях.............................................. 132
Дети, умершие в раннем возрасте........................................... 132
Живые и мертвые.......................................................................133
Смерть детей...............................................................................133
Упрек как суррогат скорби.......................................................134
Идеализирование как суррогат скорби.................................... 134
Надменная скорбь и скорбь смиренная.................................. 135
Имена умерших..........................................................................135
Исключенные умершие..............................................................136
Дети, от которых отказались родители................................... 136
Искупление..................................................................................138
Семейные тайны.........................................................................138
Инвалиды в семье......................................................................139
Ребенок-инвалид..................................................................139
Брат (или сестра)-инвалид..................................................139
Контерганные дети..............................................................140
Инвалидность партнера.......................................................141
Инвалидность родителей.....................................................142
Сила, которую может дать инвалидность........................ 142
Изначальный порядок................................................................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 04 rugsėjo 2008 - 07:07
QUOTE(Karusia @ 2008 09 02, 20:31)
Pagal graikų mitologiją - todėl, kad bijojo netekti valdžios. o pritempti iki jos, žinoma, viską galima biggrin.gif universalūs tekstai, vienok biggrin.gif

Manau, kad senovės tekstai niekada ir nebuvo kuriami tokie paprasti ir tiesiogiai suprantami.

QUOTE(LosAngeles @ 2008 09 02, 22:58)
Persiprašau, Karusėl, bet tu man nesi užkliuvus  blush2.gif A tu Karlsono giminė?
Man labiau prisimena "Dėdžių ir dėdienių" Mykoliukas...

Kas kam kliūna biggrin.gif Vaižgantė bent jau į temą kalba ir galima ką vertingo gauti.

Karusia irgi atlieka tam tikrą vaidmenį. Padeda žmonėms, išbandoma žmogaus pažiūrų sistema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 04 rugsėjo 2008 - 08:52
QUOTE(Sufi @ 2008 09 04, 08:50)
Kas kam kliūna biggrin.gif Vaižgantė bent jau į temą kalba ir galima ką vertingo gauti.

Kad dauguma čia rašo tos, kurios nebuvę konsteliacijose. O būtų įdomios tikros patirtys, pvz., kas pasikeitė gyvenime po konsteliacijos.
Atsakyti