Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(*plepute* @ 2008 09 03, 18:38)
Cia diskusija jau apie psichoterapija. Vaizgante bando irodyti, kad psichoterapeutai negali padeti zmonems isspresti gilias dvasines problemas, o as sakau, kad gali.

Aš Tau labai labai pritariu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 03, 16:13)
Mama nieko deta, bet mama turi itaka vaikui ir tuo ji gali jam padeti. Juk ne siaip sau mociutes, o ne mamos itaka pasirode tokia stipri. Taigi, reikia pirmiausiai tvarkyti mamos ir vaiko rysi. Ir tikriausiai giliau paanalizavus paaiskes, kad motina taip pat susijusi su ta mirusia mociute.

Gerbiamas ponas Lazarevas rašė, kad mes su savo protėviais ar provaikaičiais susiję per 7 kartas, o paskui jau pereinama į bendrą energoinformacinį lauką.Tai reikštų, kad jei prisidirbo prosenelis, tai gali už tai kliūti mano anūkui g.gif Nors aš manau, kad jei to anūko karma surezuonuos su jau neatmenamo dieduko darbais, tai ir kliūs.Peržvelgus visą giminę, ypač seniau, kai karai du vos ne paeiliui, pokaris, kai kam ir nuo sovietų valdžios kliuvo, tai rask tu, žmogau, švarią sielą giminėj.... Nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 09 03, 18:54)
Gerbiamas ponas Lazarevas rašė, kad mes su savo protėviais ar provaikaičiais susiję per 7 kartas, o paskui jau pereinama į bendrą energoinformacinį lauką.Tai reikštų, kad jei prisidirbo prosenelis, tai gali už tai kliūti mano anūkui g.gif  Nors aš manau, kad jei to anūko karma surezuonuos su jau neatmenamo dieduko darbais, tai ir kliūs.Peržvelgus visą giminę, ypač seniau, kai karai du vos ne paeiliui, pokaris, kai kam ir nuo sovietų valdžios kliuvo, tai rask tu, žmogau, švarią sielą giminėj.... Nesąmonė.

Gal ne nesamone, o tragedija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 02, 19:37)
"Poriadki liubvi" knygyne, "I v seredine tebe stanet legko" - internete (klausimas ne man, bet as sias knygas butent ten radau)

QUOTE(*plepute* @ 2008 09 02, 20:10)
Homo sapiens. Rusiskas knygynas Siaures miestelyje.

Nebėra. Ir neaišku, ar dar bus. angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglaya @ 2008 09 03, 19:05)
Nebėra. Ir neaišku, ar dar bus. angel_sadangel.gif

Jei niekam nesu ja davus ir ji vis dar guli mano namuose, galeciau tau ja paskolinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 03, 19:07)
Jei niekam nesu ja davus ir ji vis dar guli mano namuose, galeciau tau ja paskolinti mirksiukas.gif

Būčiau nerealiai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglaya @ 2008 09 03, 19:15)
Būčiau nerealiai dėkinga. 4u.gif

Tai paskirk man pasimatyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 03, 19:20)
Tai paskirk man pasimatyma biggrin.gif

Gerai, paskirsiu. mirksiukas.gif Parašyk man AŽ, kai žinosi, ar knyga dar guli Tavo namuose. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 03, 18:56)
Gal ne nesamone, o tragedija? biggrin.gif

Išgyveno kartos iki mūsų, išgyvensim ir mes g.gif Visos giminės košės vistiek neiškabinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 09 03, 19:24)
Išgyveno kartos iki mūsų, išgyvensim ir mes g.gif Visos giminės košės vistiek neiškabinsim smile.gif

aisku, kad isgyvensim. Klausimas - kokia bus to isgyvenimo kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglaya @ 2008 09 03, 18:32)
Vaižgante ir Plepute, nesupratau Jūsų diskusijos esmės. Jei konsteliacija atlikta teisingai, vaikas po kurio laiko turėtų pasveikti (be psichoterapeutų pagalbos biggrin.gif ).

Ir as nesupratau smile.gif
Klausimas Vaizgantei, ar tu sau darei konsteliacija, t.y ar tau asmeniskai buvo daryta konsteliacija? Jei nesunku ir yra noro atsakyk taip arba ne.
Klausimas Pleputei , is kur tiek kantrybes?

Buvau pazadejus niekada nebelysti i diskusijas supermamoje, cia pirma, o antra nieko gilaus ir mielo sirdziai cia nerasi. Bet pamaciau tema apie Helingeri ir nesusilaikiau. Vakar jau pasigailejau smile.gif
Asmeniskai man konsteliacija daryta 1 karta, du kartus dalyvavau artimu zmoniu konsteliacijose savo roleje (sesers, zmonos).
Konsteliacija kaip metodas veikia jei paskutini vaizda isidedi i sirdi ir nebekeli klausimu, o kodel taip , kodel kitaip. Galiu asmeniskai pasakyti kad paskutinio seimos vaizdo (paskutinio konsteliacijos isdestymo, kur visi jauciasi puikiai) nereikia per prievarta kisti i sirdi , ji jau gimsta is sirdies.
Kaip sake psichoterapeutas mano konsteliacija buvo vadovelinis atvejis, su ryskiai isreikstais pozymiais, veliau pati apie tuos pozymius susiradau internete viename is helingerio interviu.
Kiek skaiciau knygoje Prioadki liubvi neradau nieko kas butu nelogiska, pritempta ar pan. Helingeris nebando buti mielas ir kalbeti apie meiles seiles, jis gana kategoriskas. Pazistama buvo jo seminare Lenkijoje, sake pas ji sesti ant karstos kedes nenoretu, nes jis mato zmogu kiauriai ir jo konsteliacija trunka keleta minuciu, jis akimirksniu randa skaudama vieta ir rakta nuo problemos.
Kiek pati esu maciusi svetimu konsteliaciju, ju buna ivairiu , stipriu ir nelabai, kartais zmones patys nelabai supranta kam jie sau ta konsteliacija daro.
Labiausiai prisimenu dvi is ju, kai viena moteris pagulde ant zemes 9 savo vaikus (8 abortai, 1 savizudybe). Paveikslas siaubingas. Sita konsteliacija geriausia iliustracija to, kad mes gyvename miegodami, kad daznai ir nepamatome koks tas musu gyvenimas.
Antra konsteliacija, kai vaikinas is LT buvo merginos is Rygos tevo roleje. Po keliu minuciu jis pradejo kikenti ir sakyti kad jam kazkaip kaire koja nelaiko, norisi virsti. Mergina labai nustebusi paaiskino kad tevui buvo paralyzuota kaire koja (konst.metu tevas jau buvo mires). Negali buti ir kalbos kad jie susitare, jie buvo net nepazistami.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 03, 21:20)
aisku, kad isgyvensim. Klausimas - kokia bus to isgyvenimo kokybe mirksiukas.gif

QUOTE(Azu @ 2008 09 03, 21:20)
Buvau pazadejus niekada nebelysti i diskusijas supermamoje, cia pirma, o antra nieko gilaus ir mielo sirdziai cia nerasi.  Bet pamaciau tema apie Helingeri ir nesusilaikiau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti