Įkraunama...
Įkraunama...

MRU veiklos audito studentija :)

keliam tema i virsu... valstybes strategine pletra..kokie atsiliepimai apie egzamina ? biggrin.gif kokio tipo klausimai.. naudotis visa medziaga galima, tai kokio tipo klausimai gali but. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2010 09 13, 14:37)
keliam tema i virsu... valstybes strategine pletra..kokie atsiliepimai apie egzamina ? biggrin.gif  kokio tipo klausimai.. naudotis visa medziaga galima, tai kokio tipo klausimai gali but.  biggrin.gif

kiek pamenu klausimai nebuvo sudetingi, aiskiai suformuluoti - buvo viska galima rasti medziagoje, kuria nesiesi i egzamina, tik aisku reikia buti ta medziaga perskaicius pries tai, kad zinotum kur ieskoti.. cia buvo bene pats lengviausias egzaminas mirksiukas.gif
Atsakyti
Puikios zinios pries pat egza, labai nuraminai wink.gif
Atsakyti
Keliu temą 4u.gif

Ir tyliai pasidžiaugiu, kad mano studijos čia jau baigėsi biggrin.gif viens, du ir viskas smartass.gif
Bendrai sudėjus studijos menkokos, mano nuomone.
Gaunamos žinios skurdokos. O neakivaizdiniu studijuoti liūdnoka. Vis laukiau laukiau to kažko ir nesulaukiau..
Bet iš kitos pusės, orientuojantis į viešąjį sektorių gal ir gerai. biggrin.gif

Beje, prie atsiliepimų apie studijas galiu pasidžiaugti, kad studijų metu susiradau darbą (pagal specialybę).

Tai tiek.. Sėkmės kitiems renkantis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justic: 19 gegužės 2011 - 20:49
Sveikos. Man labai aktuali sita tema, nes istojau i neakivaizdines magistraturos studijas, veiklos audita. Gal dar kazkas siais metais mokysis to paties dalyko? Butu laba faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mangarine16 @ 2011 07 11, 15:48)
Sveikos. Man labai aktuali sita tema, nes istojau i neakivaizdines magistraturos studijas, veiklos audita. Gal dar kazkas siais metais mokysis to paties dalyko? Butu laba faina ax.gif

Sveika 4u.gif jungiuosi prie taves ax.gif
Atsakyti
Ziurejau tvarkarascius rudens sesijai bet taip ir nesupratau kada jinai prasideda ax.gif kazkaip neaiskiai jis sudarytas g.gif gal kartais tu irgi ziurejai ir gali pasakyti, kada prasideda sesija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mangarine16 @ 2011 07 28, 22:31)
Ziurejau tvarkarascius rudens sesijai bet taip ir nesupratau kada jinai prasideda ax.gif kazkaip neaiskiai jis sudarytas g.gif gal kartais tu irgi ziurejai ir gali pasakyti, kada prasideda sesija smile.gif

Siaip viskas aiskiai isdestyta tame tvarkarastyje 4u.gif paskaitos vyks 09 05 - 09 17 dienomis, o sesija (egzaminų laikymas) 12 19 - 01 15. Po to vėl paskaitos 01 16 - 01 31.
Issamus tvarkarastys psirodys rugpjucio gale, tad zinosime tiksliai viska.
Atsakyti
sveiki, as irgi jungiuos prie jusu smile.gif laukiu tvarkarascio, nes reiks derinti su darbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grigo @ 2011 08 21, 11:06)
sveiki, as irgi jungiuos prie jusu  smile.gif laukiu tvarkarascio, nes reiks derinti su darbu  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif šiaip detalus tvarkaraštis turėtų pasirodyti vėliausiai kitą savaitę. Labai norėčiau, kad dauguma paskaitų būtų CR, bet įtariu, kad teks važinėti i Valakampius doh.gif
Atsakyti
man irgi patogiau butu CR, bet cia kaip sakoma nepasirinksi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grigo: 23 rugpjūčio 2011 - 18:48
parasiau metodininkei del tikslesnio tvarkarascio ir gavau automatini atsakyma, kad ji atostogauja ir bus 09 01. Vyresnioji metodininke parase, kad tvarkarastis skelbiamas likus ne maziau nei savaitei iki paskaitu. tai galima suporasti, kad jie laiko dar turi smile.gif
Atsakyti