keliam tema i virsu... valstybes strategine pletra..kokie atsiliepimai apie egzamina ? kokio tipo klausimai.. naudotis visa medziaga galima, tai kokio tipo klausimai gali but.
QUOTE(Justic @ 2010 09 13, 14:37)
keliam tema i virsu... valstybes strategine pletra..kokie atsiliepimai apie egzamina ? kokio tipo klausimai.. naudotis visa medziaga galima, tai kokio tipo klausimai gali but.
kiek pamenu klausimai nebuvo sudetingi, aiskiai suformuluoti - buvo viska galima rasti medziagoje, kuria nesiesi i egzamina, tik aisku reikia buti ta medziaga perskaicius pries tai, kad zinotum kur ieskoti.. cia buvo bene pats lengviausias egzaminas
Puikios zinios pries pat egza, labai nuraminai
Keliu temą
Ir tyliai pasidžiaugiu, kad mano studijos čia jau baigėsi viens, du ir viskas
Bendrai sudėjus studijos menkokos, mano nuomone.
Gaunamos žinios skurdokos. O neakivaizdiniu studijuoti liūdnoka. Vis laukiau laukiau to kažko ir nesulaukiau..
Bet iš kitos pusės, orientuojantis į viešąjį sektorių gal ir gerai.
Beje, prie atsiliepimų apie studijas galiu pasidžiaugti, kad studijų metu susiradau darbą (pagal specialybę).
Tai tiek.. Sėkmės kitiems renkantis
Ir tyliai pasidžiaugiu, kad mano studijos čia jau baigėsi viens, du ir viskas
Bendrai sudėjus studijos menkokos, mano nuomone.
Gaunamos žinios skurdokos. O neakivaizdiniu studijuoti liūdnoka. Vis laukiau laukiau to kažko ir nesulaukiau..
Bet iš kitos pusės, orientuojantis į viešąjį sektorių gal ir gerai.
Beje, prie atsiliepimų apie studijas galiu pasidžiaugti, kad studijų metu susiradau darbą (pagal specialybę).
Tai tiek.. Sėkmės kitiems renkantis
Sveikos. Man labai aktuali sita tema, nes istojau i neakivaizdines magistraturos studijas, veiklos audita. Gal dar kazkas siais metais mokysis to paties dalyko? Butu laba faina
QUOTE(mangarine16 @ 2011 07 11, 15:48)
Sveikos. Man labai aktuali sita tema, nes istojau i neakivaizdines magistraturos studijas, veiklos audita. Gal dar kazkas siais metais mokysis to paties dalyko? Butu laba faina
Sveika jungiuosi prie taves
Ziurejau tvarkarascius rudens sesijai bet taip ir nesupratau kada jinai prasideda kazkaip neaiskiai jis sudarytas gal kartais tu irgi ziurejai ir gali pasakyti, kada prasideda sesija
QUOTE(mangarine16 @ 2011 07 28, 22:31)
Ziurejau tvarkarascius rudens sesijai bet taip ir nesupratau kada jinai prasideda kazkaip neaiskiai jis sudarytas gal kartais tu irgi ziurejai ir gali pasakyti, kada prasideda sesija
Siaip viskas aiskiai isdestyta tame tvarkarastyje paskaitos vyks 09 05 - 09 17 dienomis, o sesija (egzaminų laikymas) 12 19 - 01 15. Po to vėl paskaitos 01 16 - 01 31.
Issamus tvarkarastys psirodys rugpjucio gale, tad zinosime tiksliai viska.
QUOTE(grigo @ 2011 08 21, 11:06)
sveiki, as irgi jungiuos prie jusu laukiu tvarkarascio, nes reiks derinti su darbu
Sveika prisijungus šiaip detalus tvarkaraštis turėtų pasirodyti vėliausiai kitą savaitę. Labai norėčiau, kad dauguma paskaitų būtų CR, bet įtariu, kad teks važinėti i Valakampius