Įkraunama...
Įkraunama...

MRU veiklos audito studentija :)

QUOTE(joliks @ 2009 08 31, 09:54)
Prisimenam, prisimenam  biggrin.gif
Tuo labiau, kad jau rytoj rugsejo pirmoji  mirksiukas.gif
Ruosiames paskutiniam egzaminui ir jau labai nerimaujam del magistrinio darbo  doh.gif

ir kaip nuotaikos?> ar jauciates ziniu nauju igijusios per tuos metus?
Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2009 08 31, 12:05)
ir kaip nuotaikos?> ar jauciates ziniu nauju igijusios per tuos metus?

Be abejo 4u.gif Jei zinai, kur eini studijuoti ir tai tau tinka, tai pagrindus veiklos audito gali gauti. Bet tai dar tik pradzia norint tapti auditoriumi 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Joliks 4u.gif man asmeniškai šios studijos tikrai patiko. Dabar liko tiek nedaug, bet pati sunkiausia dalis - apsiginti magistrinį darbą smile.gif įdomu, kaip mums seksis tai padaryt.. g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

O apie ką apskritai tas veiklos auditas? Šiaip, kas yra veiklos auditas, daugiau mažiau įsivaizduoju, bet į ką orientuotos studijos? Orientuojasi tik į viešąjį sektorių ar ir į privatų? Kokios maždaug magistrinių temos būna?
Labai įdomu, ar verta man ten eiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 09 02, 12:08)
Sveikutės  4u.gif

O apie ką apskritai tas veiklos auditas? Šiaip, kas yra veiklos auditas, daugiau mažiau įsivaizduoju, bet į ką orientuotos studijos? Orientuojasi tik į viešąjį sektorių ar ir į privatų? Kokios maždaug magistrinių temos būna?
Labai įdomu, ar verta man ten eiti  ax.gif

Studijos tikrai nera orentuotos vien i viesaji sektoriu. Viskas labai paremta tarptautine patirtimi ir standartais, nes Lietuvoje auditas yra dar pakankamai jauna sritis.
O temos labai ivairios. Gali paziureti www.mruni.lt kazkur yra skelbiamos
Man si specialybe labai idomi 4u.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Bandysim mokytis smile.gif
Atsakyti
Dar toks klausimėlis: kaip dėl paskaitų neakivaizdininkams? ar jos privalomos? o gal dėstytojai duoda konspektus ir jų užtenka? sakau, gal man pakaks nueiti į pirmąsias, susipažinti su dėstytojais, sužinoti, kokius darbus padaryti reikia. ar geriau lankyti visas paskaitas? ką iš patirties pasakytumėt? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 03 rugsėjo 2009 - 11:57
QUOTE(Meškuolė @ 2009 09 03, 13:56)
Dar toks klausimėlis: kaip dėl paskaitų neakivaizdininkams? ar jos privalomos? o gal dėstytojai duoda konspektus ir jų užtenka? sakau, gal man pakaks nueiti į pirmąsias, susipažinti su dėstytojais, sužinoti, kokius darbus padaryti reikia. ar geriau lankyti visas paskaitas? ką iš patirties pasakytumėt?  ax.gif  blush2.gif

Priklausomai ko nori is studiju rolleyes.gif Ir priklauso nuo to, kokia specialybe studijavai bakalaure ir kiek ji siejasi su auditu. Praktiskai visi destytojai atsiuncia medziaga ruostis egzaminui. Jei disciplina tau yra kazkiek mokytasi ar siaip gerai supreantama-galima ir savarankiskai pasiruosti. O jei ne-labai siulyciau paskaitas. Man paciai jos buvo idomios ir reikalingos 4u.gif
O kai kurie destytojai deda netgi pliusiukus uz paskaitu ir seminaru lankyma mirksiukas.gif Paskaitos neprivalomos schmoll.gif
Atsakyti
Aš baigiau buhalterinę apskaitą ir auditą, taigi man nesvetimas dalykas. Tiesiog šiuo metu labai darbai užpuolę, tai net nežinau, kaip verstis. Kiekviena savaitė brangi. Tai ir kuriu tokį planą chuliganą bigsmile.gif

na, matysiu.
labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 09 03, 13:41)
Aš baigiau buhalterinę apskaitą ir auditą, taigi man nesvetimas dalykas. Tiesiog šiuo metu labai darbai užpuolę, tai net nežinau, kaip verstis. Kiekviena savaitė brangi. Tai ir kuriu tokį planą chuliganą    bigsmile.gif

na, matysiu.
labai ačiū už atsakymus  4u.gif

as baigiau vadyba ir verslo administravima, bet turejau ir audita ir apskaita ir mokescius ir kokybes vadyba ir t.t. zodziu kol kas buvau tik viena diena neakivaizdiniam, bet is esmes visa diena klausiausi tai, kas jau buvo girdeta g.gif
buvo kokybes auditas ir mokslo tiriamasis darbas..
ryt laukia dar apskaita ... kazkaip tikejausi, kad viskas eis i prieki..t.y. kartojimu nebus to, kas buvo bakalaure .. gal cia tik kol kas g.gif

jei tu baigei apskaita ir audita, tai tau greiciausiai ten isvis nebus ka veikt biggrin.gif
na nezinau.. nenoriu prisikarkseti, bet siandien mokemes apie audito raida, samprata, reiksme ir klasifikavima.. viskas viskas nuo 0 smile.gif
nors gal ir gerai.. gal as cia nenuorama noriu iskart kazko naujo lotuliukas.gif

norejau paklausti tu, kas pasirinkot magistriniu temas.. ar ten speja kas nors jas issirinkti, nes mums vis akcentuojama, kad reikia kuo greiciau rinktis is tu, kurias duos rolleyes.gif ar galima savo tema sugalvoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justic: 04 rugsėjo 2009 - 18:19
Magistriniu darbu temas duoda, aisku siuloma ir savo susigalvot, bet tokiu atveju nezinau kaip buna su darbu vadovais, juos tikriausiai paskiria pagal kompetencija. As baigusi viesaji administravima, tai man paskaitu metu buvo destoma jau zinomu dalyku, taciau pasikartoti manau i nauda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prisijungusi_: 06 rugsėjo 2009 - 23:26
Magistrinio temos rinkimasi tikrai reikia neatidelioti, nes jos labai greitai isrankiojamos...magistrantu daug.
Kaip ir minejo Prisijungusioji, galima ir sava tema, bet tada siulyciau kuo greiciau tartis su norimu vadovu. Jei jis sutiks-rasyti prasyma 4u.gif
Atsakyti